Acasă Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Bug Producție

ArtemisArtemis Postări: 288
editat 13.06.2019 în Anunţuri oficiale
Bravi războinici,

În prezent, avem un bug în joc care afectează producția. Când este reparat, va provoca multe dezertări și vrem să vă aducem la cunoștință acest lucru, astfel încât să nu aveți un șoc când îl reparăm.

În prezent, avem o situație în care se întâmplă cu un număr mare de jucători să aibă efectele elementelor de construcție asupra clădirilor de producție dublate și, în unele cazuri, multiplicate cu un factor și mai mare.

Unii jucători au fost doar puțin afectați de acest lucru și au avut bug-ul fără a-l realiza. Cu toate acestea, am constatat că unii jucători l-au folosit în mod deliberat pentru a-și umfla numerele de trupe.

Am reprodus cauza și ne străduim să rezolvăm acest bug. Acest lucru va duce la reducerea la nivelul normal a producției totale. Aceasta va fi o reducere drastică pentru unii. Pe măsură ce alimentația va fi redusă, prin urmare și trupele din cauza unei posibile dezertări 

Echipa Empire
Post edited by Artemis on

Sign In to comment.