Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Problemă misiune - Umplerea cufărului de război

ArtemisArtemis Postări: 288
editat 11.05.2019 în Anunţuri oficiale
Bravi războinici,

Am sesizat o problemă cu una dintre misiunile din joc, și anume misiunea de la evenimentul cu corbii sângerii: Umplerea cufărului de război, misiune care necesită donarea de monede, donare care nu se termină așa cum ar trebui. Nu încercați să completati misiunea de mai multe ori, deoarece acest lucru va duce la pierderea mai multor monede, nu la finalizarea misiunii. Suntem pe deplin conștienți de această problemă, mulțumim tuturor celor care și-au făcut timp să ne raporteze problema.

Echipa ta  Empire

Comentarii

  • ArtemisArtemis Postări: 288
    Bravi războinici,

    Tocmai am finalizat compensația pentru misiunea "Umplerea cufărului de război"  . Toate monedele care au fost donate în misiune ar trebui să fi fost deja returnate în contul dvs. Nu am putut seta misiunea ca finalizată din motive tehnice și, prin urmare, nu a fost posibilă acordarea recompenselor. Prin urmare, am adăugat în contul dvs. 15.000 de monede în locul recompensei.

    Echipa Empire.

Sign In to comment.