Anunț privind foaia de parcurs T2

KenoKeno Postări: 1,177Moderator

Bravi războinici,

A sosit din nou vremea, calea este dezvăluită și toate secretele sunt scoase la lumină… Da, ați ghicit, ultima tranșă din foaia de parcurs este pregătită, așa că, fără să ne lungim prea mult, iată:

Ce este planificat pentru T2?

 

●     Mecanisme de punctare suplimentare pentru Ținuturile Exterioare

Ca urmare a feedback-ului primit de la jucători și dată fiind popularitatea pe care s-a dovedit că au dobândit-o Ținuturile Exterioare, ne-am orientat asupra propunerii unor mecanisme noi în joc.

●     Clădiri relicvă suplimentare (Ținuturile Exterioare + Liga regatului)

Vom adăuga niște Clădiri relicvă noi în lista curentă care conține în prezent Sera relicvă, pentru a vă asigura opțiuni mai interesante cu care să vă distrați.

●     Efecte globale suplimentare pentru Ținuturile Exterioare

Printre efectele noi se numără reducerea consumului de alimente, amplificarea atacului pentru unități și o amplificare a vitezei de recrutare.

●     Funcția auxiliară pentru Invazie - Legiunea lorzilor Daimyo 
Vom avea o funcție auxiliară care va fi similară cu ceea ce am făcut în trecut pentru Invazia nomadă cu funcția auxiliară Khan. Aceasta se va numi Legiunea lorzilor Daimyo.

●     Bonusul crescător cu rubine (Bonus pentru loialitatea abonaților)
Bonusul crescător cu rubine vă va acorda un bonus cu rubine pentru fiecare pachet de rubine achiziționat din magazin. Sistemul va crește lunar valoarea procentajului bonusului, câtă vreme abonamentul este activ.

●     În prezent negociem parteneriate cu noi furnizori de plată pentru a face ca achiziția abonamentelor să fie disponibilă pentru cât mai multe persoane.

 

Capitale regale

Capitalele regale urmează să fie anulate și eliminate din joc. Am testat această funcție pe scară largă și s-a dovedit că numai o rescriere completă a Capitalelor regale le va face să corespundă cu ceea ce credem noi că înseamnă o funcție distractivă și de calitate. Acestea vor fi eliminate complet din joc în trimestrul viitor. Această acțiune va fi urmată, desigur, de o compensare pentru orașe.

Iar acum este rândul veștilor bune: designerii noștri caută în prezent moduri mai bune de a vă oferi conținut referitor la alianță. Fiți pe fază pentru a vedea ce au aceștia în plan.

 

Chiar vă ascultăm!

Feedback-ul comunității noastre este absolut indispensabil și vrem să vă spunem că noi chiar vă ascultăm. Două exemple bune în acest sens sunt faptul că nu am implementat protecția pentru castelele în flăcări și nici limitarea sabotajelor, după cum s-a demonstrat în trecut. Vă rugăm să ne lăsați în continuare feedback-ul vostru.

 

Amânate

Anumite funcții nu s-au încadrat în T1 și au fost mutate în T2.

●     Un vânzător, stilizat îndeaproape de-a lungul liniilor metaforului anterior unu, a fost anunțat în T4 din 2018. Lucrăm la acesta în prezent și sperăm că va fi finalizat în T2.

●     O extindere a sistemului nostru curent de echipamente, cu introducerea unui nou nivel, va fi gata în curând

 

Testarea reglajelor pentru Bătălia pentru Berimond este încă în desfășurare. Lucrările continuă și cât mai curând posibil vom avea evenimentul pregătit pentru voi. Menționăm totuși că încă nu putem preciza un interval de timp exact pentru lansarea acestuia.

De asemenea, s-a amânat Invazia Berimond pentru Empire: Four Kingdoms. Chiar dacă ne dorim mult să lansăm pentru voi, acest eveniment necesită mai multă muncă și din păcate, va trebui amânat pentru viitorul apropiat.

De asemenea, amânăm modificările pentru spital. Din nou, sunt necesare mai multe teste pentru a echilibra funcția și a ne asigura că funcționează cum a fost prevăzut. La fel ca în cazul evenimentului Invazia Berimond, nu putem promite o dată exactă pentru efectuarea modificărilor. 

Ce am făcut până acum

Lista este destul de lungă, așadar voi scurta puțin descrierile. Următoarele funcții sunt gata și au fost deja actualizate sau vor fi lansate împreună cu actualizarea lunii martie:

 

●     Evenimentul de colectare care a început în timpul Halloween 2018 continuă cu mai multe articole și teme.

●     Ținuturile exterioare prezintă câteva îmbunătățiri și vom continua cu acestea și pe viitor.

●     Implementarea în Liga regatului
De asemenea, am adăugat primele îmbunătățiri pentru Liga regatului.

●     În prezent sunt disponibile sate cu resurse private și sperăm că veți profita de ele.

●     Efecte globale pe server

●     Acum sunt disponibili mai mulți comandanți.

●     Răsplățile din concursul Roata norocului au fost actualizate și sperăm că veți fi suficient de norocoși pentru a beneficia de noile oferte.

●     Răsplăți noi pentru Concursul de nobilitate

●     Funcția de detronare pentru Războiul Regatelor/ Războiul Castelului corbilor sângerii

●     Spațiu de depozitare a alimentelor mărit temporar (abonament)

●     Îmbunătățiri pentru completarea automată a atacurilor

●     Eliminarea pietrelor prețioase (E4K)

●     Filtru pentru oferte pop-up spam

●     Filtrarea ecranului atacului

●     Îmbunătățiri pentru Forjă de decorațiuni

●     Mai multe niveluri de modernizare pentru cazarme

●     Invazia samurailor E4K

●     Războiul Corbilor sângerii E4K

 

Asta e tot pentru T2 2019. Rețineți totuși că cele menționate anterior reprezintă ceea ce ne dorim să facem. Se poate ca estimarea noastră a timpului necesar pentru dezvoltarea unei funcții să fie prea optimistă și este posibil să avem nevoie de mai mult timp. Astfel pot exista întârzieri, forțând amânarea lucrurilor de la o etapă de dezvoltare la alta. Așadar, dacă unele lucruri nu sunt gata când vă așteptați, nu vă faceți griji. Păstrați-vă calmul și continuați să jucați, iar noi depunem toate eforturile în interesul vostru.

 

                                        Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Sign In to comment.