Email Exclusiv cu Clasemente pentru Abonații Newsletter-ului

KenoKeno Postări: 1,177Moderator
editat 20.02.2019 în Anunţuri oficiale
Dragi războinici,


Avem câteva știri interesante pentru voi! Dacă v-ați abonat la Newsletter, veți primi în curând un email exclusiv. Va fi vorba despre clasamentele globale și progresele lunare realizate la evenimente! Nu există o modalitate mai ușoară de a urmări progresele din ultima lună.

Dacă nu sunteți abonați la newsletter, acesta este momentul potrivit pentru a realiza acest lucru. Nu vreți să ratați asta!

Haideți să trecem direct la subiect și să vă oferim o scurtă prezentare a acestui email foarte special.

În primul rând, în următorul avertisment sinopsis puteți vedea un model al acestui email.Cine va primi email-ul cu clasamentul global?

După cum am menționat în introducerea, acest email exclusiv va fi trimis lunar către jucători activi care sunt abonați la newsletter. Acesta va fi trimis la începutul fiecărei luni și va conține clasamentele globale ale lunii precedente.


Cum pot obține email-ul cu clasamentul exclusiv?

Este foarte simplu, trebuie să fiți activi și să vă abonați la newsletter. Opțiunea de abonare poate fi găsită în meniul din colțul din dreapta sus. (Setări>Informații cont și newsletter)Asigurați-vă că bifați opțiunea pentru primirea newsletter-ului, apoi apăsați butonul "Abonează-te".Pentru a vă confirma email-ul trebuie să dați click pe link-ul de confirmare pe care ar trebui să-l primiți pe email.

Asta e tot, bine ați venit în club! :)


Ce sunt clasamentele globale?

În acest email veți putea vedea cum v-ați descurcat în luna trecută în comparație cu alți jucători de pe toate serverele. Puteți vedea cât de bine v-ați descurcat comparând punctajele voastre cu ale altor jucători și să urmăriți progresul vostru pentru a-l îmbunătăți lună de lună. Se poate întâmpla, de asemenea, ca doi jucători să aibă același rank datorită punctajelor egale. Din nou, aceste clasamente și punctaje globale sunt disponibile numai în acest email exclusiv.


Ce evenimente vor fi punctate?

Deocamdată, în email, veți primi punctajele lunare doar pentru următoarele evenimente:
  • Invazia Nomadă și Răzbunarea Hanului
  • Invazia Samurailor
  • Războiul Regatelor
  • Războiul Corbilor Sângerii
  • Bătălia Berimond-ului
Statisticile primite sunt doar pentru evenimentele care s-au încheiat în luna precedentă, de ex. Războiul Corbilor Sângerii a început în luna Ianuarie și sa încheiat în luna Februarie. În consecință, punctele de glorie făcute la acest eveniment nu vor fi calculate pentru email-ul din luna Ianuarie. Punctajul de la evenimentul respectiv va fi adăugat la clasamentul din luna Februarie. De asemenea, dacă ați fost atacați în timpul unui eveniment, aceasta este o participare pasivă. Veți primi puncte care vor fi trecute în clasament pentru asta.

Ce sunt titlurile de activitate?

Aceste titluri au fost create special pentru email-urile exclusive. Titlul pe care îl veți primi va depinde de activitatea voastră zilnică din joc.
  • King of Activity
  • Tireless Knight
  • Industrious Warrior
  • Eager Grafter
  • Languid Peasant
Aceste titluri sunt disponibile numai în email, nu le puteți vedea în joc.


Primul email de acest tip va fi trimis săptămâna viitoare! Dacă nu ați făcut-o încă, abonați-vă până pe data de 31 Ianuarie 2019 (Joi) pentru a vă asigura că primiți primul email personalizat pentru luna Ianuarie!Toate cele bune,
Echipa Empire.

                                       Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Post edited by Artemis on
Sign In to comment.