Acasă Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Metamorfii

Deschid un topic dedicat metamorfilor, fiindca gegeeul care ne bombardeaza cu chestionare despre cat de usor este de inteles jocul B) si cat de important este pentru noi ca jocul sa fie usor de inteles, B) ne cam da flit la chestia asta .

                                                          Cum se calculeaza punctajul la metamorfi ???

(ca sa nu sara vreun neavenit care nu a inteles intrebarea, precizez din start ca NU la farmece fac referire ci la punctele alea reprezentate ca picaturi de sange)

Asta pentru ca toti cei care ma ataca iau acelasi numar de puncte indiferent cu ce numar de soldati sau cu ce asezare ii intampin, iar eu iau punctele intr-o marja extrem de larga, chiar daca dau atacuri identice pe metamorfi asemanatori.
Lipsa de transparenta in modul in care se fac aceste puncte nu poate duce decat la "presupunerea" ca se "manareste" la greu punctajul ala. Faptul ca pana acum am pus aceeasi intrebare pe la discutiile despre joc si a fost ignorata in permanenta, nu poate sa duca decat la intarirea concluziei de mai sus.

Deja se fac "blaturi" pentru punctele alea, lucru care inseamna doua lucruri : 
1. Sunt jucatori care au obtinut informatii in legatura cu modul de calcul (fara putinta de tagada);
2. Intrucat nici o metoda de interpolare plecata de la datele culese din joc nu a condus la o formula care sa dea rezultate intr-o marja rezonabila, devine evident ca cei care au aflat cum se calculeaza punctajul, nu au obtinut rezultate din calcule ci le-au fost OFERITE de catre persoane "binevoitoare" (cu unii), incalcandu-se astfel dreptul la sanse egale intre toti jucatorii.

Solicit ca raspunsul la aceasta intrebare sa fie unul responsabil.

Sa fiti iubiti  <3

P.S. : Data fiind aparitia blaturilor si aici, sa ne asteptam la o modificare a dinamicii ?  >:)
 O "echilibrare" sau o "compensare" ceva ?  >:)

RIDENDO CASTIGAT MORES

Comentarii

 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
  editat 27.11.2018
  Asteptam cu interes :)
  Post edited by Gandalf7 (RO1) on
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • KenoKeno Postări: 1,177
  editat 27.11.2018
  Nu-i frumos sa postezi banalitati la alte topicuri ca sa iasa alea in fata ca "cele mai recente" si sa ascunzi topicul de pe pagina.
  Lasa lumea sa vada problema si sa comenteze.
  Nu postez banalități ca să "ascund" topicul tău. :))

  Am răspuns altor jucători care au probleme sau întrebări.. Cât despre problema ta, momentat îți pot spune doar ca nimeni nu beneficiază de astfel de informații: "[...] cei care au aflat cum se calculeaza punctajul, nu au obtinut rezultate din calcule ci le-au fost OFERITE de catre persoane "binevoitoare" (cu unii) [...]

  Am trimis nelămurirea ta superiorilor, iar acum aștept un răspuns.
  Post edited by Keno on

                                         Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Sign In to comment.