Acasă Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Ce is astia ?

Chit ca joc din 2013..nici acum nu am inteles ce sunt strainii astia ...npc nu sunt [ cel putin bns de npc nu se pun pe ei chiar daca nu sunt jucatori ci niste simplu " clone " ] si aici am ajuns la ce nu inteleg eu. Daca e o clona a unui jucator, cum se face ca [ castel de 40 spionat ] are 100 tarani si nici un soldat? nu prea imi vine sa cred ca un jucator are pe castel doar tarani ... castel mai rau ca un talhar de lvl 10...
http://prntscr.com/litgr9

Clone in niciun caz nu sunt...dar daca sunt, sunt clone la reducere de 80%. Daca jucatorul " clonat " are 8k def, tie ti-l da cu 1k... o harababura totala...jucatori nu sunt, clone nu sunt, npc-uri nu sunt...cred ca sunt strigoi..
My form is justice! My form is the world! Revere me. Praise me. This noble and beautiful... immortal and most powerful god

Comentarii

 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  editat 15.11.2018
  Nu-i nici una nici alta.. ce este?
  O replica facuta de gge a "jucatorilor", dar poti mai degraba sa il numesti un bot generat de un program, care da numere random/la fel de fiecare data cand reapare.
  Si la chestia cu "Clone in niciun caz nu sunt...dar daca sunt, sunt clone la reducere de 80%. Daca jucatorul " clonat " are 8k def, tie ti-l da cu 1k"
  Da si eu am crezut pentru multa vreme in metoda asta, ca numarul real de defensiva al jucatorului este redus considerabil, ca si la metamorfi (daca ai 50k atac/def) tie iti va aparea doar 15k defensiva, deci cam asa credeam si eu ca sunt straini pentru o vreme.
  Dar adevarul e cum am spus mai sus, robotel care da numere random la defensiva, si castele.
  Ce e ok la evenimentele astea, e ca macar ai un server cu care sa te lupti impotriva (Ex USA 1, Germania,Spania etc)
  Insa la mine pe server nici aia nu exista.. fiecare tura/server e aceeasi (Asia 2) care practic e un server inexistent.
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

Sign In to comment.