Acasă Goodgame Empire – Comunitate Distracţie şi conversaţie

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Comentarii

  • Ekkoz (RO1)Ekkoz (RO1) RO1 Postări: 111
    ClaudiuWTF (RO1) a zis:
    Regulamentu' jocului nu interzice "furtul" de av-uri, sate şi ce se mai poate captura. Chestia asta cu "este interzis furtu' satelor" este doar o regulă a jucătorilor, o regulă nescrisă, o regulă neoficială. Degeaba vii pe forum şi te plângi că x sau y ţi-a "capturat" satul ;)).
    Singura modalitate e să-l iei înapoi şi să-l "înveţi minte" pe jucătorul respectiv. Dacă e mai bazat decât tine atunci caută-ţi alt sat sau găseşti tu o modalitate de a-l pedepsi. Succes.
  • Alina_1982 (RO1)Alina_1982 (RO1) RO1 Postări: 276
    daca poti il recuperezi daca nu nu...zi multumesc ca nu ti-a facut gratar peste tot pt reclama... eu am patit ca am laudat o alianta intreaga si am primit gratar de la unu de acolo si de la colegul care a fost "pagubit" nici macar un lemn sa repar...asa ca daca ti se fura recuperezi sau ignori...
Sign In to comment.