Acasă Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Plangaciosi din toata lumea, uniti-va :))

Avem aici plangaciosi din USA : 
Avem plangaciosi din Austria : 

Nici Marea Britanie nu duce lipsa de plangaciosi : 

Dar bineinteles ca gasca gangsterilor etilisti defileaza cu drapelul la vedere crezand ca de fapt, "plangaciosii" reprezinta o minoritate nedemna de a fi luata in seama.
De ce oare ?
Hai sa va spun eu : fiindca mama prostilor e permanent gravida.

Gasca gangsterilor etilisti se conduce dupa un singur indicator : banul intrat in cont. Cata vreme ala merge, inseamna ca ei le-au facut pe toate asa cm trebuie.

Sa fiti iubiti  <3
RIDENDO CASTIGAT MORES

Comentarii

 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  editat 10.09.2018
  Sunt multi de genul asta, care daca cred ca pot baga bani cu carul, alti jucatori nu mai exista pe joc. Sau daca se afla pe un sv mai bun ca altele, gata pentru ei totul este perfect, jocul nu mai necesita nici macar o schimbare.
  Asa am ajuns sa ma cert si sa am probleme cu un jucator pe forumul englez, 
  Arunca "nickname-uri", cu "cry baby"... Unele persoane nu inteleg ca, forumurile au fost create pentru a ajuta developeri si jucatori sa balanseze jocul/evenimentele, prin asa numitul "feedback" - pozitiv si negativ din partea comunitati si a jucatorilor, (dar unor specimene, cum e acel jucator de pe US1) care nu intelege acest termen, si ii place sa atace cu "cry baby/why are you complaining".

  Vorbind despre negative feedback, nu toate jocurile sunt la fel, programe diferie, codificare diferita, "desktop" sau "browers, este o diferenta mare, 2D sau 3D, Java sau HTML5, deci fiecare joc va primi feedbacknegativ/pozitiv din partea anoumitor grupuri de jucatori/comunitati. Nu exista companie de jocuri care sa faca jocuri la perfectie, pe placul tuturor, sau joc care sa nu fie plin cu buguri, probleme tehnice.

  Anyway, daca nu erau acei "plangaciosi" inca am avea castelanul cu 125% curte. 50% zid, in shopul de la metamorfi. Ceea ce ar fi fost o buna balansare in defensiva..
  Poza din postul meu pe forumul englez... 


  Sa aveti o saptamana frumoasa :kiss:

                                                                 ↑
                                                             
  Luna noua, saptamana noua, eveniment lung nou, dar acelasi gunoi de comandant... reaction
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

Sign In to comment.