Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Informații Update - Veșmintele vrăjitorului umbrei

KenoKeno Postări: 1,177
editat 30.07.2018 în Anunţuri oficiale
Dragi jucători,

Astăzi, am efectuat Prima actualizare din luna August, care marchează începutul lunii aniversare. Marca Empire împlinește șapte ani și vrem să sărbătorim împreună cu voi. Vor urma mai multe detalii în curând!

Cu această actualizare am introdus, de asemenea, noul Castelan Metamorf, care arată destul de bine, dar deja am primit mult Feedback cu privire la bonusurile acestuia pe care mulți dintre voi le considerați prea bune în comparație cu costurile sale.

Astfel, am decis să oprim magazinul de Farmece de la Metamorfi, deocamdată, ceea ce înseamnă că nu veți putea cumpăra nimic din magazinul de Farmece acum pentru că nu avem posibilitatea de a elimina setul din joc până la următoarea actualizare din luna August. (Magazinul cu Însemne nu este afectat de acest lucru și va funcționa ca de obicei.)

Planurile noastre cu acest set sunt următoarele:

  • Nu vom rula magazinul de Farmece de la Metamorfi până la următoarea noastră actualizare
  • Vom elimina noul castelan de la magazinul de Farmece de la Metamorfi și de la jucătorii care l-au cumpărat cu următoarea noastră actualizare
  • Vom pornii magazinul de Farmece de la Metamorfi din nou (fără noul set)
  • Între timp, vom re-echilibra noul Castelan spre bine
  • Îl vom pune înapoi în joc când vom putea.
Odată ce totul este gata de lansare, vă vom anunța.

Vă rugăm să rețineți:
Datorită perioadei de rulare foarte scurte, au existat doar câțiva jucători care au putut cumpăra întregul set de echipamente cu moneda evenimentului. Toată lumea care a cumpărat părți din acest set va fi compensată în mod corespunzător cu Farmece de la Metamorfi pe parcursul acestei săptămâni.

Ne cerem scuze pentru neplăcere și vă mulțumim pentru înțelegerea dvs.!Toate cele bune,
Echipa Empire.
Post edited by Keno on

                                       Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Sign In to comment.