Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Probleme tehnice şi Bug-uri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Nu prea e corect!

 2 chestiuni: 1 ieri cand am cumparat articole decorative jocul nu m-a lasat sa le pun unde vreau eu ci singura optiune valabila era castelul principal. Asa ca a trebuit sa renunt la alte elemente decorative pentru care, totusi, mi-am dedicat ceva timp!
                    2 acum cand am invartit roata norocului m-ati lasat fara 210 tichete aiurea. Se invarte la modul pro si rasplatile sunt cele banale.Vi se pare corect? Inteleg ca sunt bug-uri si ca le remediati, dar cu tichetele si articolele mele decorative cum ramane?
 Mentionez ca sunt un cumparator de rubine. Am facut o pauza in cumparare din cauza unor probleme asemanatoare.Acum 2 saptamani am cumparat iar. Ori cred ca o sa fac iar o pauza! Nu de alta, dar sunt bani aruncati aiurea. Cum se numeste cand cineva iati bani pentru un serviciu pe care nu ti-l ofera? Escrocherie, parca, nu!?

Comentarii

  • Informeaza-te inainte sa critici.
    Decorativele le poti pune unde vrei pentru ca acea stocare de pe castelul principal este pe toate castelele, verifica si o sa te convingi!
    si tichetele de la roata norocului au fost inzecite, astfel modul normal cheltui 30 tichete pentru o rotire, iar la modul pro cheltui 300 tichete...(stiu, este o prostie dar...csf, n-ai csf)
  • bodhi_fa (RO1)bodhi_fa (RO1) RO1 Postări: 12
    Imi cer scuze! Verificat si asa e! Toate schimbarile astea ma iau total pe nepregatite.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier