Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


⚽Cupa Regatelor- Rezultatele finale ale calificării de server si Alianta⚽

2»

Comentarii

 • NostaIe (RO1)NostaIe (RO1) RO1 Postări: 250
  Deja il aveti in cutia de cadou.

  Dar e un mare fasss...

  Aceia dintre voi care jucati de mai mult de 4 ani, va amintiti de pietrele alea de cacao gen : "5% sansa de +10 cavaleri de cacao in curte"  >:) exact acelasi lucru la care au renuntat atunci de nevoie , incearca gegeeul sa reintroduca sub alta forma ( a nivelelor de putere si nu oricum, poti avea puterea 5 normala si puterea 5 epica la acelasi comm) . Oamenii astia nu sunt ei prea inteligenti, dar macar sunt consecventi.  :D:D:D
  Pur si simplu m-am convins ca la orice incearca sa ofere, gegeeul pune o capcana , o tentativa sa insele sau sa bage in ceata playerii. Si intrucat muma celor cu IQ subunitar e mereu gravida, LE MERGE !  >:)
  Recent se plangea careva de ceva boostere ca nu le-a primit... nici n-o sa le primeasca vreodata, au schimbat sistemul in sensul ca daca boosterele la nivele sunt diferite, capata doar unul (cel mai mare) nu pe toate  :D inca o teapa marca gegeee  >:) Si sa mai spuneti ca nu sunt fraieri aia care cumpara  :D:D:D
  Dragi prieteni,  un contract cu gegeeul e ca un pact cu aghiuta !  In permanenta va incerca sa ofere cat mai putin (daca se poate nimic, sau macar ceva inutil) pentru care sa va vindeti rinichii ca sa vi-l permiteti  >:)
  Mi-e greu sa cred ca o minte neperversa ar pune maximum de glorie pe un comandant de npc !
  In concluzie, va spun ca eu unul, desi NU am achizitionat (si nici n-o voi face vreodata) nici un comandant de sistem, pe asta primit cadou il voi trimite direct la cos. 

  Sa fiti iubiti.
  Cel mai de rahat cmdt :))) Da glorie pentru corbi si 60% in general...dar cmdt are 20 curte...ce sa faci frate cu 20 curte ?:)) 
  Open the gates of heaven, in hell they did not receive me ! Nostale no1
 • pintea25 (RO1)pintea25 (RO1) RO1 Postări: 166
  mda nu este pt ca nu-i place in cur(te)

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier