Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discuții Update Mai
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"
(Ludwing van Beethoven)
Mai scoate-ți unghiile din gât, că faci rană
Keno: Limbaj neadcvat
Dacă vă mai certați o dată primiți jail 2 săptămâni!
Mai ok era daca lasau comandantul celor de nivel 50/69.
Sau, daca vor sa continue cu ideea lor, macar sa scada bonusurile / statusurile comandantului, sa il faca cu bonusuri mai "proaste" 90/90 60/60 si tot asa. Macar nu vom avea jucatori de nivel 20/30 care vor ataca cu comandanti de 90/90 si 3 valuri.
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
A, da, ăştia de la sistem, vedeţi că la roată pe modul pro se pot câştiga rubine multe, vedeţi să balansaţi şi acolo. A, stai, aţi făcut-o deja.
Cu ofertele de 50%(la mărirea producţiei de hrană, la bandit şi care mai sunt) ce aţi mai avut mă de le-aţi scăzut la 30%? Chiar aşa de nehaliţi şi tâmpiţi sunteţi voi ăştia de la GGS? Dacă tot vă că**ţi atât pe voi cu rubinele astea de ce nu le scoateţi de tot de la "free"? Scoteţi-le de la turnuri, de la roata norocului, de la cadoul ăla de conectare zilnică şi de unde le mai poţi lua gratis, serios acum, asta devine din "foame de bani" în cea mai mare nesimţire, prostie şi cel mai tâmpit tip de egoism pe care l-am putut vedea vreodată. Mai şi daţi chestionare să întrebaţi playerii despre "accesibilitate" şi mai ştiu eu ce dracu',dar cred că trimiteţi că**turile alea de chestionare din lipsă de ocupaţie şi plictiseală, că oricum vă doare-n c*r de părerile noastre. Dacă tot faceţi evenimente, făceţi-le dracu' accesibile pentru toate serverele, nu numai pentru "Germania". Înţeleg că acolo fac disperaţii ăia glorie(străini şi corbi) în prostie, dar Germania nu se compară cu România(mă refer şi la ţara România şi la serverul RO1) şi cu alte ţări şi servere mai puţin dezvoltate. Luaţi sondajele de la "serverul gazdă", unde cel puţin 200-300 playeri fac 10kk glorie, iar de la serverele celelalte luaţi fix p**a, unde doar 10-20 de playeri fac(RO1). Probabil pe alte servere sunt maxim 10 care fac(poate mă înşel). Fără mişto, eliminaţi rubinele alea care încă se obţin gratis din acest joc minunat, că ne-am dat seama că asta încercaţi să faceţi, bănuţii i-aţi scos(îşi pierdeau rubinele valoarea), blaturile le-aţi scos(îşi pierdeau uneltele valoarea), steagurile le-aţi scos(îşi pierdeau şi alea valoarea, că doar ca să faci 10kk glorie ai nevoie de mai puţine steaguri, logic), cadourile de la alianţă le-aţi scos(că doar nu erau de ajuns că aţi scos steagurile de la individual, trebuia să scoateţi şi cadourile), rubinele de la alianţă la fel(acum e folositoare oferta aia cu "cumperi 2500 rubine şi alianţa ta primeşte 2500"), biletele la roată le-aţi scos(înainte făceai 1,2kk glorie(parcă atât era) şi primeai 120 de bilete în total, acum trebuie să faci vreo 4,5kk să primeşti 30 de bilete în total şi normal, oricine poate face 4,5kk). Oare ce veţi mai scoate sau ce veţi mai "balansa" de data asta? Soldaţii? Se primesc cam mulţi, vedeţi că o să scadă valoarea la ei la ofertele alea belea, eu zic să vă grăbiţi să mai tăiaţi din ei că după ieşiţi în pierdere, treaba voastră. Cam atât, aveţi grijă de voi, succes la făcut glorie.
*Dacă am scris vreun cuvânt aiurea îmi cer scuze, descifraţi şi voi.
Gata cu soldati gratis la alianta din invazia samurailor. Cred ca erau 1300 (?) din care cred ca o sa fie scosi, si o sa fie schimbati cu orori veterane /// numarul de 1300 o sa fie injumatatit // cum au facut la straini/corbi, inainte de schimbarile strainilor luai aprox 1500 orori + terori acum iei aproape 500 (Accesibile) ca nimeni nu face 5/6 mil fara sa bage atacuri peste atacuri.
Ma intreb cat o sa mai avem acces la soldati din shopuri, ex nomazi samuraii evenimentele lunare (care nici ele nu vin) // coasta si celelalte.
Ui aici o discutie pe tema trupelor, pentru a intelege mai bine despre ce e vorba.
https://community.goodgamestudios.com/empire/en/discussion/352269/event-troop-changes
Ps. e in engleza, pentru cine nu stie, exista gugle trensleit
jocul asta a inceput sa-ti ofere atatea variante incat...daca esti atat de slab sa faci o chestie, ti-au mai ramas altele
eu nu vin sa zic ca topul la straini acum e usor de facut, nici nu am luat recompensele, atat de mult m-au interesat rasplatile:)) comandantul dupa mine, e slab, decorativele si articolele merita:))insa daca voi sunteti ferme si nu sunteti in stare sa dati pe niste straini atunci hai la razboi:))ca eu si asa ma cam plictisesc si nici eu nu am chef de straini sau alte eventuri, poate asa ne distram toti:)))
in caz ca nu va simtiti, mondeo si gandalf7
ca pe voi doi va vad cel mai des plangandu-va pe aici:))nu-i un lucru rau, ca ma amuz cand vad cat de ferme sunteti daca voi va plangeti ca nu sunteti in stare sa luati niste topuri si jucati doar la eventuri:))
Ce nu vreti voi sa realizati este ca va strang astia pe zi ce trece pentru ca le merge. De ce? Pentru ca sunt multi cotizanti care de bucura de o faima virtuala intrun mediu de vreo 2k de jucatori, Destul de infantil nu? Ca sa nu spun jenibil...
Din partea mea, sincer mi se darama cotetul ca sa nu zic ca mi se rupe puloverul, ca nu este destul de literar. Am ajuns de intru pe aici exact cand numai am ce face si din cauza lacomiei vorace si fara de infranat a minunatei echipe GGE. Si da, din fericire in ultima vreme cam am ce face.
Au promis ca scot soldatii din spital pe rubine sau ii separa, ca poti sa vinzi gunoiale alea de echipamente si pietrele alea de polizor intro multiselectie, ca se rezolva nenumaratele bug-uri.... sunt prea multe exemple ca sa le pot enumera. Nu sa facut nimic decat sa se incaseze mai multe rubine, mult mult mai multe rubine.
Bani in jocul asta o sa mai bag cand o sa viziteze careva de pe pamant in Alpha Centauri colt in colt cu Orion.
O sa ajungeti, sa stati cu mana pe rinichi sa hotarati cand il vindeti pentru ca sunteti impatimiti.
Un joc frumos si curat va doresc si viata fara dializa.
Va saluta Old McDonald's (ala care are ferma)!
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el