Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Discuții Update Mai

13

Comentarii

 • ALINCKAK (RO1)ALINCKAK (RO1) RO1 Postări: 242
  Dupa 200 de atacuri a aparut si un corb cu 1065 defensiva...mare minune....sau e un bug:))))>:)

  "Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"

  (Ludwing van Beethoven)


 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  editat 10.05.2018
  mai mica decat 380?
  eu am de astia si merge, uite o sa vine Kenu, sau Iulian si iti demonstreaza ca daca dai vreo 4235 - 4850 de atacuri poti sa faci macar alea 7,5 milioane ca sa iei echipamentele.
  Nu este asa greu, daca mai iei si niste oferte de vreo 600 sau 800 de lei sa vezi ca merge si mai usor:))
  Bafta!
  Parca se mai uita cineva la prostiile debitate de astia aserviti sistemului ?
  Ei baga texte gandite de altii, sperand ca fraierii tac si accepta, dar uita ca se adreseaza unora posesori de IQ cu cateva ordine de marime peste al lor  >:)
  Nu ti se pare deloc suspect ca tocmai "mana dreapta"  a moderatorului (si stim noi ce fac unii cu mana dreapta) :D a castigat "megaconcursul" de pe forum cu premii in rubine ?  o:) In inteligenta lor imposibil de masurat (si asta doar din cauza ca nu avem un submultiplu care sa respecte marimea unui epsilon convenabil ales :) ) chiar nu-si dau seama ca provoaca greata.
  Dar ce sa ne miram? Intr-o tara in care guvernul face sedinte de noapte ca sa legifereze hotia, gainarii astia mici chiar nu merita atentie nici cat sa tragi o flatulatie. 

  In alta ordine de idei , gge a lansat alt "megaconcurs" 
  :D:D:D 
  Pe cat pariem ca fericitul castigator al sabiei va "baga" rubine de i-ar fi ajuns sa-si comande vreo 10 katane de la mesterii traditionali niponi ?
  Sa fiti iubiti 
  <3 
  Ce *******, sifonat :))
  Mai scoate-ți unghiile din gât, că faci rană :)


  Keno: Limbaj neadcvat
  Post edited by Keno on
 • KenoKeno Postări: 1,177
  editat 10.05.2018
  Certăreții au primit o avertizare de 2 puncte.. Topicul va rămâne deschis.. (Off Topic=Warn)
  Dacă vă mai certați o dată primiți jail 2 săptămâni!
  Post edited by Keno on

                                         Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
 • SkyBound (RO1)SkyBound (RO1) RO1 Postări: 18
  Bai....vi se pare corect ca cei de lvl 30 sa ia com de strain cu numai 60k glorie ?
  serios acum....cand de nebun sa fii sa faci o asemenea greseala
  pai cand vor ajunge la lvl legendar o sa aiba fiecare com la unul de 200 lvl...
  Faceti ceva in privinta asta va rog....
 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  Bai....vi se pare corect ca cei de lvl 30 sa ia com de strain cu numai 60k glorie ?
  serios acum....cand de nebun sa fii sa faci o asemenea greseala
  pai cand vor ajunge la lvl legendar o sa aiba fiecare com la unul de 200 lvl...
  Faceti ceva in privinta asta va rog....
  Ori s-au grabit cu evenimentul, ca nu aveau timp, ori chiar nu le pasa celor care au facut schimbarile.
  Mai ok era daca lasau comandantul celor de nivel 50/69.
  Sau, daca vor sa continue cu ideea lor, macar sa scada bonusurile / statusurile comandantului, sa il faca cu bonusuri mai "proaste" 90/90 60/60 si tot asa. Macar nu vom avea jucatori de nivel 20/30 care vor ataca cu comandanti de 90/90 si 3 valuri.
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

 • SkyBound (RO1)SkyBound (RO1) RO1 Postări: 18
  mda....numai zic nimic...asta chiar este bataie de joc
 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 244
  E intentionata, nu e nicio greseala:))) absolut nicio eroare., bug ce vreti voi:)) Ce se doreste? E simplu, cand o sa vezi ca vine un mititel de asta nou pe tine, o sa bagi mana dupa card ca sa iti cumperi cmd pe rubine si ii arati tu ce poti:)) Nu e nimeni de acolo interesat de balansare, echilibrare, game-play, strategie etc, este vorba doar si doar despre rubine, e foarte simplu. O zi buna sa aveti!
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
 • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179
  si rubinele pt alianta de ce au trebuit rebalansate?
 • SkyBound (RO1)SkyBound (RO1) RO1 Postări: 18
  Pai da...astia de la sistem nu au minte deloc....sunt disperati dupa bani....nu le pasa si de ceilalti jucatori....
 • Ekkoz (RO1)Ekkoz (RO1) RO1 Postări: 111
  si rubinele pt alianta de ce au trebuit rebalansate?
  Pentru a face mai uşor gloria. Serios, nu te-ai prins? Şi pentru dezvoltarea mai eficientă a alianţelor micuţe.
  A, da, ăştia de la sistem, vedeţi că la roată pe modul pro se pot câştiga rubine multe, vedeţi să balansaţi şi acolo. A, stai, aţi făcut-o deja.

 • Ekkoz (RO1)Ekkoz (RO1) RO1 Postări: 111
  https://imgur.com/a/cFu9cPb
  Cu ofertele de 50%(la mărirea producţiei de hrană, la bandit şi care mai sunt) ce aţi mai avut mă de le-aţi scăzut la 30%? Chiar aşa de nehaliţi şi tâmpiţi sunteţi voi ăştia de la GGS? Dacă tot vă că**ţi atât pe voi cu rubinele astea de ce nu le scoateţi de tot de la "free"? Scoteţi-le de la turnuri, de la roata norocului, de la cadoul ăla de conectare zilnică şi de unde le mai poţi lua gratis, serios acum, asta devine din "foame de bani" în cea mai mare nesimţire, prostie şi cel mai tâmpit tip de egoism pe care l-am putut vedea vreodată. Mai şi daţi chestionare să întrebaţi playerii despre "accesibilitate" şi mai ştiu eu ce dracu',dar cred că trimiteţi că**turile alea de chestionare din lipsă de ocupaţie şi plictiseală, că oricum vă doare-n c*r de părerile noastre. Dacă tot faceţi evenimente, făceţi-le dracu' accesibile pentru toate serverele, nu numai pentru "Germania". Înţeleg că acolo fac disperaţii ăia glorie(străini şi corbi) în prostie, dar Germania nu se compară cu România(mă refer şi la ţara România şi la serverul RO1) şi cu alte ţări şi servere mai puţin dezvoltate. Luaţi sondajele de la "serverul gazdă", unde cel puţin 200-300 playeri fac 10kk glorie, iar de la serverele celelalte luaţi fix p**a, unde doar 10-20 de playeri fac(RO1). Probabil pe alte servere sunt maxim 10 care fac(poate mă înşel). Fără mişto, eliminaţi rubinele alea care încă se obţin gratis din acest joc minunat, că ne-am dat seama că asta încercaţi să faceţi, bănuţii i-aţi scos(îşi pierdeau rubinele valoarea), blaturile le-aţi scos(îşi pierdeau uneltele valoarea), steagurile le-aţi scos(îşi pierdeau şi alea valoarea, că doar ca să faci 10kk glorie ai nevoie de mai puţine steaguri, logic), cadourile de la alianţă le-aţi scos(că doar nu erau de ajuns că aţi scos steagurile de la individual, trebuia să scoateţi şi cadourile), rubinele de la alianţă la fel(acum e folositoare oferta aia cu "cumperi 2500 rubine şi alianţa ta primeşte 2500"), biletele la roată le-aţi scos(înainte făceai 1,2kk glorie(parcă atât era) şi primeai 120 de bilete în total, acum trebuie să faci vreo 4,5kk să primeşti 30 de bilete în total şi normal, oricine poate face 4,5kk). Oare ce veţi mai scoate sau ce veţi mai "balansa" de data asta? Soldaţii? Se primesc cam mulţi, vedeţi că o să scadă valoarea la ei la ofertele alea belea, eu zic să vă grăbiţi să mai tăiaţi din ei că după ieşiţi în pierdere, treaba voastră. Cam atât, aveţi grijă de voi, succes la făcut glorie.
  *Dacă am scris vreun cuvânt aiurea îmi cer scuze, descifraţi şi voi.
 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  https://imgur.com/a/cFu9cPb
  Cu ofertele de 50%(la mărirea producţiei de hrană, la bandit şi care mai sunt) ce aţi mai avut mă de le-aţi scăzut la 30%? Chiar aşa de nehaliţi şi tâmpiţi sunteţi voi ăştia de la GGS? Dacă tot vă că**ţi atât pe voi cu rubinele astea de ce nu le scoateţi de tot de la "free"? Scoteţi-le de la turnuri, de la roata norocului, de la cadoul ăla de conectare zilnică şi de unde le mai poţi lua gratis, serios acum, asta devine din "foame de bani" în cea mai mare nesimţire, prostie şi cel mai tâmpit tip de egoism pe care l-am putut vedea vreodată. Mai şi daţi chestionare să întrebaţi playerii despre "accesibilitate" şi mai ştiu eu ce dracu',dar cred că trimiteţi că**turile alea de chestionare din lipsă de ocupaţie şi plictiseală, că oricum vă doare-n c*r de părerile noastre. Dacă tot faceţi evenimente, făceţi-le dracu' accesibile pentru toate serverele, nu numai pentru "Germania". Înţeleg că acolo fac disperaţii ăia glorie(străini şi corbi) în prostie, dar Germania nu se compară cu România(mă refer şi la ţara România şi la serverul RO1) şi cu alte ţări şi servere mai puţin dezvoltate. Luaţi sondajele de la "serverul gazdă", unde cel puţin 200-300 playeri fac 10kk glorie, iar de la serverele celelalte luaţi fix p**a, unde doar 10-20 de playeri fac(RO1). Probabil pe alte servere sunt maxim 10 care fac(poate mă înşel). Fără mişto, eliminaţi rubinele alea care încă se obţin gratis din acest joc minunat, că ne-am dat seama că asta încercaţi să faceţi, bănuţii i-aţi scos(îşi pierdeau rubinele valoarea), blaturile le-aţi scos(îşi pierdeau uneltele valoarea), steagurile le-aţi scos(îşi pierdeau şi alea valoarea, că doar ca să faci 10kk glorie ai nevoie de mai puţine steaguri, logic), cadourile de la alianţă le-aţi scos(că doar nu erau de ajuns că aţi scos steagurile de la individual, trebuia să scoateţi şi cadourile), rubinele de la alianţă la fel(acum e folositoare oferta aia cu "cumperi 2500 rubine şi alianţa ta primeşte 2500"), biletele la roată le-aţi scos(înainte făceai 1,2kk glorie(parcă atât era) şi primeai 120 de bilete în total, acum trebuie să faci vreo 4,5kk să primeşti 30 de bilete în total şi normal, oricine poate face 4,5kk). Oare ce veţi mai scoate sau ce veţi mai "balansa" de data asta? Soldaţii? Se primesc cam mulţi, vedeţi că o să scadă valoarea la ei la ofertele alea belea, eu zic să vă grăbiţi să mai tăiaţi din ei că după ieşiţi în pierdere, treaba voastră. Cam atât, aveţi grijă de voi, succes la făcut glorie.
  *Dacă am scris vreun cuvânt aiurea îmi cer scuze, descifraţi şi voi.
  Vorbind despre trupe si soldati, pam pam

  Gata cu soldati gratis la alianta din invazia samurailor. Cred ca erau 1300 (?) din care cred ca o sa fie scosi, si o sa fie schimbati cu orori veterane /// numarul de 1300 o sa fie injumatatit // cum au facut la straini/corbi, inainte de schimbarile strainilor luai aprox 1500 orori + terori acum iei aproape 500 (Accesibile) ca nimeni nu face 5/6 mil fara sa bage atacuri peste atacuri.
  Ma intreb cat o sa mai avem acces la soldati din shopuri, ex nomazi samuraii evenimentele lunare (care nici ele nu vin) // coasta si celelalte.

  :))))
  Ui aici o discutie pe tema trupelor, pentru a intelege mai bine despre ce e vorba.
  https://community.goodgamestudios.com/empire/en/discussion/352269/event-troop-changes
  Ps. e in engleza, pentru cine nu stie, exista gugle trensleit :lol:
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

 • happyiulian (RO1)happyiulian (RO1) RO1 Postări: 421
  si iar, aceleasi ferme obosite care se trezesc sa comenteze la fiecare update facut...ca topurile sunt prea mari, trebuie sa bagi bani ca sa faci nu stiu ce chestie...
  jocul asta a inceput sa-ti ofere atatea variante incat...daca esti atat de slab sa faci o chestie, ti-au mai ramas altele

  eu nu vin sa zic ca topul la straini acum e usor de facut, nici nu am luat recompensele, atat de mult m-au interesat rasplatile:)) comandantul dupa mine, e slab, decorativele si articolele merita:))insa daca voi sunteti ferme si nu sunteti in stare sa dati pe niste straini atunci hai la razboi:))ca eu si asa ma cam plictisesc si nici eu nu am chef de straini sau alte eventuri, poate asa ne distram toti:)))

  in caz ca nu va simtiti, mondeo si gandalf7
  ca pe voi doi va vad cel mai des plangandu-va pe aici:))nu-i un lucru rau, ca ma amuz cand vad cat de ferme sunteti daca voi va plangeti ca nu sunteti in stare sa luati niste topuri si jucati doar la eventuri:))
  În sfârșit, unu' cu capu' pe umeri, bravo, mi-a plăcut acest comment, big Like (Y) 
 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 244
  Da chiar asa e, va vorbesc de la ferma vesela, si btw, asa vorbind ca o ferma ce sunt, nu sunt erou ca altii mai mari cu pretentii care ataca noaptea la 3, si se cred mari strategi si neinfricati, dar asta e alt subiect.
  Ce nu vreti voi sa realizati este ca va strang astia pe zi ce trece pentru ca le merge. De ce? Pentru ca sunt multi cotizanti care de bucura de o faima  virtuala intrun mediu de vreo 2k de jucatori, Destul de infantil nu? Ca sa nu spun jenibil...
  Din partea mea, sincer mi se darama cotetul ca sa nu zic ca mi se rupe puloverul, ca nu este destul de literar. Am ajuns de  intru pe aici exact cand numai am ce face si din cauza lacomiei vorace si fara de infranat a minunatei echipe GGE. Si da, din fericire in ultima vreme cam am ce face.
  Au promis ca scot soldatii din spital pe rubine sau ii separa, ca poti sa vinzi gunoiale alea de echipamente si pietrele alea de polizor intro multiselectie, ca se rezolva nenumaratele bug-uri.... sunt prea multe exemple ca sa le pot enumera. Nu sa facut nimic decat sa se incaseze mai multe rubine, mult mult mai multe rubine.
   Bani in jocul asta o sa mai bag cand o sa viziteze careva de pe pamant in Alpha Centauri colt in colt cu Orion.
  O sa ajungeti, sa stati cu mana pe rinichi sa hotarati cand il vindeti pentru ca sunteti impatimiti.
  Un joc frumos si curat va doresc si viata fara dializa.
  Va saluta Old McDonald's (ala care are ferma)!
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
 • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
  editat 18.05.2018
  Da chiar asa e, va vorbesc de la ferma vesela, si btw, asa vorbind ca o ferma ce sunt, nu sunt erou ca altii mai mari cu pretentii care ataca noaptea la 3, si se cred mari strategi si neinfricati, dar asta e alt subiect.
  Ce nu vreti voi sa realizati este ca va strang astia pe zi ce trece pentru ca le merge. De ce? Pentru ca sunt multi cotizanti care de bucura de o faima  virtuala intrun mediu de vreo 2k de jucatori, Destul de infantil nu? Ca sa nu spun jenibil...
  Din partea mea, sincer mi se darama cotetul ca sa nu zic ca mi se rupe puloverul, ca nu este destul de literar. Am ajuns de  intru pe aici exact cand numai am ce face si din cauza lacomiei vorace si fara de infranat a minunatei echipe GGE. Si da, din fericire in ultima vreme cam am ce face.
  Au promis ca scot soldatii din spital pe rubine sau ii separa, ca poti sa vinzi gunoiale alea de echipamente si pietrele alea de polizor intro multiselectie, ca se rezolva nenumaratele bug-uri.... sunt prea multe exemple ca sa le pot enumera. Nu sa facut nimic decat sa se incaseze mai multe rubine, mult mult mai multe rubine.
   Bani in jocul asta o sa mai bag cand o sa viziteze careva de pe pamant in Alpha Centauri colt in colt cu Orion.
  O sa ajungeti, sa stati cu mana pe rinichi sa hotarati cand il vindeti pentru ca sunteti impatimiti.
  Un joc frumos si curat va doresc si viata fara dializa.
  Va saluta Old McDonald's (ala care are ferma)!
  Tin sa te corectez "care de bucura de o faima  virtuala intrun mediu de vreo 2k de jucatori" *din care 90% din ei sunt conturi duble, sau folosite de alti jucatori* :)
  ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

   I'm a ghost, but i'm still here.
   To be continued....

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!