Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Probleme tehnice şi Bug-uri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


OFERTE BETON !!

Mai fratilor...... constat cu parere de rau ca e foamete mare prin culisele GGE :smiley:
Nu mai poti sa faci un atac, sa setezi o defensiva, sau sa desfasori orice alta activitate.... ca hop si o oferta, care apare si te intrerupe :smiley:
Fereasca sfintii sa ai un atac organizat pe tine si sa doresti sa aplici vre-o strategie cu schimbari de defensiva, ca vine cel mai periculos dusman, OFERTA, si te tine pe loc suficient incat s-o incasezi :smiley:

Dar inteligentii de la GGE nu se gandesc decat la umplerea buzunarelor proprii si mai putin la buna desfasurare a acestui joc.
Cand aparea mai rar cate o oferta chiar o studiam, si, poate chiar cumparam ceva rubine, sa pot profita de ea.
Dar in conditiile de acum..... o inchid repede, de parca mi-ar arde pupilele :smile:

Cred ca acesti urmasi ai lui Bill Gates, care sunt programatorii de la GGE, ar putea gasi si o varianta mai putin suparatoare pentru acest tip de cersetorie :wink:
Daca nu au solutie, eu sunt dispus sa-i consiliez in gasirea unei alternative. De exemplu, ofertele ar putea aparea intr-un colt special al ecranului, fara a capta focusul ecranului principal si a intrerupe activitatile in curs.

Dar nu cred ca sunt interesati cei de la GGE de altceva, in afara de jumulirea cotizantilor :blush:

Sarbatori fericite tuturor, si....... La Multi (b)Ani !!!
Dark_Master @ ro 1

Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier