Acasă Goodgame Empire – Comunitate Distracţie şi conversaţie

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Actualizarea familiei Empire și dezvăluirea Empire: Millennium Wars

Bravi războinici,

Exista deja unele zvonuri și sunt cât se poate de reale: Goodgame Studios lucrează la un nou titlu de joc din cadrul mărcii Empire și am vrea să îți furnizăm mai multe detalii despre versiunea viitoare de mobil a Empire: Millennium Wars, precum și despre dezvoltarea continuă a Goodgame Empire și Empire: Four Kingdoms. 

Generalități

Prima dată, să aflăm niște informații generale despre ambele jocuri și despre diferențele dintre acestea. 

Echipele de joc pentru Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms și Empire: Millennium Wars sunt complet independente și ambele echipe lucrează la funcții specifice pentru produsul acestora. 

Acest lucru înseamnă că dezvoltarea Goodgame Empire și Empire: Four Kingdoms este continuă și depunem eforturi considerabile pentru producerea de noi funcții, evenimente și actualizări ulterioare de conținut. Planul nostru este ca ambele jocuri să fie disponibile timp de mulți ani de acum înainte și vom lucra continuu pentru dezvoltarea ulterioară a variantelor de joc pe mobil și desktop.

Deși Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms și Empire: Millennium Wars au un nume de marcă similar, aceste trei titluri nu sunt relaționate între ele.

Goodgame Empire și Empire: Four Kingdoms

După cum am menționat deja, echipa Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms este independentă de echipa Empire: Millennium Wars și dezvoltarea ulterioară pe PC și mobil va continua.

Simultan lucrăm și la o versiune HTML5 a jocului browser pentru a îndeplini cerințele tehnice viitoare și a asigura dezvoltarea ulterioară a funcțiilor pentru PC.

Stabilitatea jocului, precum și mecanicile antrenate și variate ale jocului sunt aspecte centrale pentru noi. În următoarele luni vom lansa unele funcții interesante și antrenate, inclusiv noi răsplăți pentru evenimentele importante, pachete de conținut lunare atractive, revizuiri ale evenimentelor actuale, precum și evenimente noi și reducerea diferențelor dintre versiunea de mobil și desktop a jocului, printre altele.

Echipa Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms este nerăbdătoare cu privire la următoarele lansări și mulțumește tuturor jucătorilor pentru susținerea și dedicarea continuă. 

Empire: Millennium Wars

Empire: Millennium Wars este deja disponibil pe unele piețe de test și va fi disponibil la nivel global cât de curând.

Cel mai nou joc al nostru, Empire: Millennium Wars va oferi o experiență nouă și unică ce îți va permite să îți construiești imperiul pe Marte; acolo vei putea intra în competiție cu alți jucători pentru a domina industria minieră de pe Marte și vei putea orice mijloace necesare pentru a-ți zdrobi adversarii și pentru a deveni conducătorul suprem al Federației comerciale de pe Marte.

Echipa Empire: Millennium Wars lucrează la ultimele funcții pentru o lansare globală și își vom furniza mai multe detalii despre data de lansare cât de repede posibil. Empire: Millennium Wars va fi disponibil pe iOS și Android.

Baftă,

Echipa Goodgame Empire și Empire: Four Kingdoms

Comentarii

 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 527
  Draga Wylka

  Suntem de-a dreptul miscati de grija pe care dezvoltatorul o are pentru noi muritorii de rand, dar ...
  Te-am ruga sa transmiti echipelor mentionate de tine, faptul ca ne-am simti de-a dreptul rasfatati daca jocurile voastre ar fi lipsite de buguri si ar avea parte de o stabilitate a regulilor, pe care sa nu le mai modificati in timp.
  De fapt, tot mesajul s-ar putea sintetiza in urmatoarea formulare : " NO FUN, NO MONEY" >:)o:)
  Sa auzim numai de bine.
  RIDENDO CASTIGAT MORES
 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 242
  Un pic gresit "No Money, No Fun:)"
  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Sign In to comment.