Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


ce s-a intâmplat cu magazinul de la nomazi?

după ce că nu stiti ce să mai inventati pentru a ne determina să folosim bani reali pt un amărât de joc,acum ati mai furat si magazinul de la nomazi. oare ar trebui sa inventăm niște poezii infantile despre fiorella and co,pt a primi ce  ni se cuvine? ar fi deplasat ,din partea noastră, să va cerem mai multă seriozitate si implicare domnilor moderatori? sper sa nu rămână si această intrebare doar o intrebare retorică. treziti-vă,vă rugăm, domnilor poeți. multumim

Comentarii

 • Mondeo (RO1)Mondeo (RO1) RO1 Postări: 243
  uite explicatia:

  Prin urmare, nu este posibil să cumpărați niciun fel de instrumente Nomad / Khan și nu veți putea să administrați comprimate Nomad / Khan până la sfârșitul evenimentului.

  Poate sa traduca careva?

  Gânditul este una dintre cele mai dificile slujbe.
  Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!