Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Cupa Națiunilor - Discuții

KenoKeno Postări: 1,177
Salut,

Aici puteți discuta despre al doilea turneu: Cupa Națiunilor

Keno

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Post edited by Beopmin on
«1

Comentarii

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Nimic interesant, si nimic nou.
    Tot aceleasi evenimente, cu aceleasi caracteristici si scopuri.
    Empire deja devine plictisitor in medie "de nou/ si de recompense" evenimentul seamana cu toate celelealte.

Mai bine imi petrec vara la tara si stand facand nimic, si aia e mai amuzant si interesant decat evenimentele empire.

] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• Mai da decoratiuni?
  • taunul (RO1)taunul (RO1) RO1 Postări: 143
    Empire deja devine plictisitor in medie "de nou/ si de recompense" evenimentul seamana cu toate celelealte.

Mai bine imi petrec vara la tara si stand facand nimic, si aia e mai amuzant si interesant decat evenimentele empire.

Perfect adevarat, din pacate... :s
    taunul @ ro 1
  • - winner Sebi - (RO1)- winner Sebi - (RO1) Postări: 415
    editat 29.07.2017

Faceti ceva nou,niste evenimente total diferite,nu asemanatoare..

Apreciez insa f mult ca ati bagat iar beri pe verde.
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • cum sterg contu?
  • fire_eyes (RO1)fire_eyes (RO1) RO1 Postări: 58
    editat 29.07.2017
    iar ne minti @beopmin cu cupa ta?cu natiunile?e o vrajeala cu serverele
    voi nu puteti stapani bugurile si faceti calcule la servere
    se vede reactia jucatorilor dupa ultimele updateuri ,cat mai multi se lasa de joc s-au saturat de prostiile voastre care le implementati
    ia hanu unde-i hanu
    stati ca nu mere jucaria cum trebuie
    comandanti noi nomazi ,samurai,stai ca nu ii mai bagam ca e bug
    acu cupa a cui cupa?a multitudinea de conturi mici a serverului?si duce serveru in jos
    noi motive de bagat bani
    vedeti ca nu mai merge si hai sa umplem de tot felul de evenimente sa le luam banii
    la oferte dam x sa stiti nu va maichinuiti cum intri pe joc iti umple ecranu oferta punetile undva intr-un colt care vrea sa le acceseze bn,care nu sa nu mai incurce
    nu meritati nici un leu
    ptr cei care dau abuz au un os
    fire_eyes @ ro 1
  • BeopminBeopmin Postări: 1,510
    se vede reactia jucatorilor dupa ultimele updateuri ,cat mai multi se lasa de joc s-au saturat de prostiile voastre care le implementati
    ia hanu unde-i hanu
    acu cupa a cui cupa?a multitudinea de conturi mici a serverului?si duce serveru in jos
    noi motive de bagat bani
    vedeti ca nu mai merge si hai sa umplem de tot felul de evenimente sa le luam banii
    la oferte dam x sa stiti nu va maichinuiti cum intri pe joc iti umple ecranu oferta punetile undva intr-un colt care vrea sa le acceseze bn,care nu sa nu mai incurce
    nu meritati nici un leu
     :o Tu esti unul dintre cei care ofera continuu Rade tare de tot la postari >:)

Eu sunt moderator de foarte mult timp, si nu este prima oara cand aud astfel de "bagari in atentie" de la unii care nici nu se uita cum sta treaba si sar direct pe acuzatii , ghici ce, jucatorii care au spus exact acelasi lucru ca si tine in urma cu un an, joaca si acum, sunt chiar mai voinici ca inainte
    Iar dupa cum a spus si @DeahtWolf (RO1), ce vina am eu? Plus ca eu nu am contribuit cu nimic la acea traducere si nici nu e postata de mine
  • fire_eyes (RO1)fire_eyes (RO1) RO1 Postări: 58
    dar ce ai fi vrut sa iti dau apreciati ptr anunturile cu bugurile ?si am postat aici findca nu ai com cand anunti bugurile si tu esti ''batranelu'' si stai linistit ca nu are nimeni nevoie de atentia cuiva e un joc care ar trebui jucat din placere in timpu liber si pentru munca care o depui nu e chiar gratis,conteaza in cv care o sa il depui la o firma la angajare ai un avantaj spor la ce vrei tu
    fire_eyes @ ro 1
  • Alina_1982 (RO1)Alina_1982 (RO1) RO1 Postări: 280
    daca da bine  in CV ca am fost/sunt moderator pe un forum de joc online.....si eu vreau:))))))
    ca de poate nimeresc si eu un post cu salar de ministru si program de parlamentar daca apare CV ca moderez/moderam un forum:))))
    editat 29.07.2017
    Doar vise, noi nu ne alegem cu nimic, doar cu nervi :(

Plus ca eu moderez 2 comunitati, empire si bigfarm

Acum gata cu offtopic-ul, sa revenim la "oile noastre"- Cupa Natiunilor
  • iar ne minti @beopmin cu cupa ta?cu natiunile?e o vrajeala cu serverele
    ia hanu unde-i hanu
    noi motive de bagat bani
    nu meritati nici un leu
    Ne minte mane!Deci ce ai scris este sub orice critica.Moderatorii DOAR traduc ce spun nemtii,nu scriu ei ce au chef.Ei sunt nevinovati.Pun pariu ca daca ar reintroducere iar blaturile,tot ai mai avea ceva de comentat
  • Beopmin a zis:
    ia hanu unde-i hanu
    noi motive de bagat bani
    nu meritati nici un leu
     :o Tu esti unul dintre cei care ofera continuu Rade tare de tot la postari >:)

Eu sunt moderator de foarte mult timp, si nu este prima oara cand aud astfel de "bagari in atentie" de la unii care nici nu se uita cum sta treaba si sar direct pe acuzatii , ghici ce, jucatorii care au spus exact acelasi lucru ca si tine in urma cu un an, joaca si acum, sunt chiar mai voinici ca inainte
    Iar dupa cum a spus si @DeahtWolf (RO1), ce vina am eu? Plus ca eu nu am contribuit cu nimic la acea traducere si nici nu e postata de mine
    Ai dreptate cand zici asta deoarec stiu cam cum stau lucrurile pe empre..dar unii pur si simplu nu inteleg..

• Voi pune aceeasi intrebare si in acest topic, se pare ca in cele 16 pagini de discutii de la update-ul trecut nici unul dintre moderatori nu a reusit (sau cel mai probabil nu a vrut) sa ma lamureasca.

Dragi @Keno si @Beopmin vreau si eu sa stiu tare mult unde anume se foloseste prada aliantei (cea bagata dupa resetare). Voi spuneti ca la PvP insa tot insistam ca nu merge. Aveti vreo explicatie? Si nu imi spuneti "fa ticket" ca am facut si nu se sinchiseste nimeni de 2 sapt jumatate sa raspunda.

Sau sa fac topic separat poate asa va sare in ochi intrebarea? Sau ce anume trebuie facut sa aveti bunavointa sa imi dati un raspuns??

Adina0101 @ ro 1
  • Alina_1982 (RO1)Alina_1982 (RO1) RO1 Postări: 280
    eu am trimis mesaj privat cu cu printuri de dovada si tot nimic...

Voi pune aceeasi intrebare si in acest topic, se pare ca in cele 16 pagini de discutii de la update-ul trecut nici unul dintre moderatori nu a reusit (sau cel mai probabil nu a vrut) sa ma lamureasca.

Dragi @Keno si @Beopmin vreau si eu sa stiu tare mult unde anume se foloseste prada aliantei (cea bagata dupa resetare). Voi spuneti ca la PvP insa tot insistam ca nu merge. Aveti vreo explicatie? Si nu imi spuneti "fa ticket" ca am facut si nu se sinchiseste nimeni de 2 sapt jumatate sa raspunda.

Sau sa fac topic separat poate asa va sare in ochi intrebarea? Sau ce anume trebuie facut sa aveti bunavointa sa imi dati un raspuns??

@Keno te rog sa raspunzi jucatorului, pai se poate asa ceva? :rage:

Eu nu am cum sa o fac, nu stiu despre ce este vorba, eu sunt Moderator cu bazele in BigFarm si nici nu sunt la curent cu aceste lucruri 
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!