Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Cupa Națiunilor - Discuții

Post edited by Beopmin on
0
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
Tot aceleasi evenimente, cu aceleasi caracteristici si scopuri.
Empire deja devine plictisitor in medie "de nou/ si de recompense" evenimentul seamana cu toate celelealte.
Mai bine imi petrec vara la tara si stand facand nimic, si aia e mai amuzant si interesant decat evenimentele empire.
Apreciez insa f mult ca ati bagat iar beri pe verde.
voi nu puteti stapani bugurile si faceti calcule la servere
se vede reactia jucatorilor dupa ultimele updateuri ,cat mai multi se lasa de joc s-au saturat de prostiile voastre care le implementati
ia hanu unde-i hanu
stati ca nu mere jucaria cum trebuie
comandanti noi nomazi ,samurai,stai ca nu ii mai bagam ca e bug
acu cupa a cui cupa?a multitudinea de conturi mici a serverului?si duce serveru in jos
noi motive de bagat bani
vedeti ca nu mai merge si hai sa umplem de tot felul de evenimente sa le luam banii
la oferte dam x sa stiti nu va maichinuiti cum intri pe joc iti umple ecranu oferta punetile undva intr-un colt care vrea sa le acceseze bn,care nu sa nu mai incurce
nu meritati nici un leu
ptr cei care dau abuz au un os
Daca vreti sa bagati bani in joc bagati, daca nu, nu. Nu va da nimeni afara din joc daca nu bagati bani.
Eu sunt moderator de foarte mult timp, si nu este prima oara cand aud astfel de "bagari in atentie" de la unii care nici nu se uita cum sta treaba si sar direct pe acuzatii , ghici ce, jucatorii care au spus exact acelasi lucru ca si tine in urma cu un an, joaca si acum, sunt chiar mai voinici ca inainte
Iar dupa cum a spus si @DeahtWolf (RO1), ce vina am eu? Plus ca eu nu am contribuit cu nimic la acea traducere si nici nu e postata de mine
ca de poate nimeresc si eu un post cu salar de ministru si program de parlamentar daca apare CV ca moderez/moderam un forum:))))
Plus ca eu moderez 2 comunitati, empire si bigfarm
Acum gata cu offtopic-ul, sa revenim la "oile noastre"- Cupa Natiunilor
Terminati cu acuzatiile astea la @Beopmin , in loc sa ii multumiti ca isi da interesul sa traduca acele anunturi, plus ca mai da si toate nemultumirile voastre la cei de mai sus! Voi chiar asa il rasplatiti?
cu jigniri la adresa lui si a lui @Keno ?
Reveniti-va oameni buni!
~ @happyiulian ~
Voi pune aceeasi intrebare si in acest topic, se pare ca in cele 16 pagini de discutii de la update-ul trecut nici unul dintre moderatori nu a reusit (sau cel mai probabil nu a vrut) sa ma lamureasca.
Dragi @Keno si @Beopmin vreau si eu sa stiu tare mult unde anume se foloseste prada aliantei (cea bagata dupa resetare). Voi spuneti ca la PvP insa tot insistam ca nu merge. Aveti vreo explicatie? Si nu imi spuneti "fa ticket" ca am facut si nu se sinchiseste nimeni de 2 sapt jumatate sa raspunda.
Sau sa fac topic separat poate asa va sare in ochi intrebarea? Sau ce anume trebuie facut sa aveti bunavointa sa imi dati un raspuns??
Eu nu am cum sa o fac, nu stiu despre ce este vorba, eu sunt Moderator cu bazele in BigFarm si nici nu sunt la curent cu aceste lucruri
Era ilogic sa iei 17k de alimente daca tinta nu avea decat 10k - adica +70% bonus, prin aceasta metoda de multiplicare a resurselor unii "s-au imbogatit peste noapte", folosind practic o resursa care nu se epuiza niciodata - returnai 10k si o luai de la capat - clar era o forma de cheat. Asta era folosita in stransa corelatie cu transferul uneltelor (cumparate cu acvamarin, de exemplu) prin monumente, laboratoare (in cel mai rau caz, avanposturi) intre conturile multiple. Pentru cine a contribuit cu sume considerabile de bani la sustinerea jocului si nu a folosit asa ceva, jocul nu mai era corect. E chiar socant sa cumperi rubine cu bani reali si sa descoperi ca puterea ta e infima comparativ cu cei care "au gasit" alte mijloace de a produce atat reurse, soldati, unelte cat si rubine.
Inca nu e destul de corect nici acum - pentru ca unii folosesc "conturi ferma" pentru resurse sau cadouri, precum si "boti" si traiesc bine mersi dupa toate modificarile aparute, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca de pe urma acestor lucruri sunt deja legendari 800 si masurile luate nu-i mai pot "retrograda". Din acest motiv s-au redus si costurile pentru a echilibra cat de cat situatia si pentru ceilalti.
Aceste doua lucruri, ferme si boti, sunt suficiente pentru a distruge un joc (am destule exemple pentru cine e interesat), si nu update-urile frecvente cum sustin unii (din contra, asta dovedeste ca jocul este intretinut).
Ceea ce este ingrijorator este ca am semnale ca serverul romanesc e posibil sa fie oprit. Sper sa mai tina inca doua - trei saptamani sa-mi fac ultimele teste, apoi nu mai conteaza, stau binisor pe mai multe.
La tintele NPC inca se poate dar, cum nu poti da spionaj economic si nici returna resursele, nu-i chiar atat de grav.
@Adina0101 (RO1) , @dorel_7412 (RO1) :
Eu nu am testat asta (nu am cum momentan), asa ca puneti niste printuri aici - spionajul economic, raportul cu soldatii si comandantul, precum si capacitatea de pradare a aliantei (pentru aliantele carora le-ai declarat razboi), ar trebui sa mearga daca ati atacat un membru al unei aliante inamice, de asemenea e valabil numai pentru lemn, piatra, alimente.