Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Update - Discuții

124»

Comentarii

• Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    winner munitiile nu s-au terminat , doar timpul de joc momentan stai linistit dar tot nu ma las nici asa, nu mai bag la 1 da in top 10 o sa fiu asa ca..si cu putinul timp pe care il am:);)
    klingon, nu pentru mine ma agit cu uneltele, eu am unelte pe cont cat nu are toata alianta lu winner:)))) pentru altii , colegi de alianta prieteni etc:)
    muffine ai vazut ce e pe forumul uk , lumea e multumita in principiul acolo de ce s a intamplat deci...asta e update ul o sa ne spalam cu el pe cap si aia e m am resemnat eu unul:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • winner munitiile nu s-au terminat , doar timpul de joc momentan stai linistit dar tot nu ma las nici asa, nu mai bag la 1 da in top 10 o sa fiu asa ca..si cu putinul timp pe care il am:);)
    klingon, nu pentru mine ma agit cu uneltele, eu am unelte pe cont cat nu are toata alianta lu winner:)))) pentru altii , colegi de alianta prieteni etc:)
    muffine ai vazut ce e pe forumul uk , lumea e multumita in principiul acolo de ce s a intamplat deci...asta e update ul o sa ne spalam cu el pe cap si aia e m am resemnat eu unul:)
    Daca ai unelte cat toata all Games of Thrones,de ce ne mai cere ajutorul? :D (sti tu la ce)
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Ahura Mazda (RO1)Ahura Mazda (RO1) RO1 Postări: 16
    Keno a zis:
    Eu nu sunt vinovat cu nimic, am tradus ce mi s-a dat. Uite și varianta în engleză:

''This change is intentional and comes from technical requirements that became now more important. Resource villages, as a matter of fact, are technically structured as landmarks and as such have always been treated by the system.''
    @Keno Nu spun ca tu ai vreo vina,chiar iti apreciez munca depusa.Felicitari!!!Sunt insa dezamagit de cei de la sistem ca nu rezoneaza la doleantele noastre,ale jucatorilor.Am inteles,este comert...ok,insa cum vrei tu sa-ti pastrezi oamenii si sa-i mai si atragi cand mereu si mereu si mereu schimbi regulile jocului(intre noi fie vorba un incepator ameteste citind regulile,sau postarile noastre).Eu ma intreb daca au intrebat pe cineva dintre jucatori atunci cand au blocat atacul de pe sate pe fortarete.Realitatea actuala pe joc este in felul urmator.Majoritatea celor ce baga bani si-au,, tras,, satele langa castele.Ceilalti ,,prapaditi,,sunt acum expusi la furtul de sate daca le au la distanta mare.Nici macar ca o consolare nu mai pot face rost cu ajutorul lor de rubine pentru a face fata altor jucatori intr-un mod cat de cat echilibrat.Caci realitatea este ca oricat ai muncii si sta pe joc nu poti lupta cu unul ce ,,a spart banca,,si varsa bani.Concluzia?La ce naiba sa mai jucam daca avem sansa ,,lu' Gogu' mortu'?,,Sa fim carne de tun?De aceea eu zic ca era esential ca si ceilalti jucatori sa aiba acces la un mod de a accesa rubine.Asta pentru un joc echilibrat.
    HoHoHo !!! Echitabil ??? Echilibrat ??? :smiley: Daaa, echitabil e ca nu se mai poate da atac de pe sate, ca nu era nimic echitabil in faptul ca un smecher fura sau cumpara un sat langa fortareata si era el primul mereu , ceilalti sufland in frunza . Acuma, mai conteaza si comandantul, daca ai viteza pe el, mai conteaza si altele. De cand s-a bagat update-ul asta am prins mai multe fortarete, inclusiv unele la care nu aveam cum sa ajung fara teleportorul  de pe Enterprise :smile: si e echitabil sa se imparta astea intre cei din zona, nu sa vina goanga de la 500 de campuri sa ajunga langa toate fortaretele din jurul tau fara sa aiba careva din zona sanse !  Abia acum e echitabil si joc echilibrat, abia acum au mai multi playeri acces la rubinele de care vorbesti, nu inainte cand erau acaparate de cativa care isi faceau o afacere din asta. 
    Care are bun simt, nu poate decat sa accepte adevarul asta, ceilalti sa ia o mentosana  si sa bage repede o cola peste ea :smiley:  
    Asta este un raspuns al cuiva care nu a pierdut nopti pentru a prinde sate.Te asigur ca jucatori mici ,de nivel mai mic ce nu au comandanti de viteza si alte sporuri nu mai au acces la fortarete acum.De altfel este de ajuns sa arunci o privire pe harta si vei vedea ca local un singur ,,smecher,, ia tot,cei mici nu au cum ajunge inaintea lui.(Ca si cazul tau unde local iei tot asta fara a fi muncit sa ocupi sate langa fortarete,nopti in sir)Cum ai zis si tu,un lvl mai mic daca cumpara sau ocupa prin munca un sat avea asigurat accesul la fortareata.Inainte de a mai scrie eu zic sa discutati si cu alti jucatori sa le ascultati si lor parerea.Oricum este ultimul meu comm.,pierd timpul aiurea aici pe forum.
    alex909 @ ro 1
  • Klingon (RO1)Klingon (RO1) Postări: 557
    As prefera sa existe posibilitatea teleportarii pe regate, daca o zona este urmarita numai de un singur jucator as cauta o zona mai putin atacata.

• As prefera sa existe posibilitatea teleportarii pe regate, daca o zona este urmarita numai de un singur jucator as cauta o zona mai putin atacata.
      Ar fi tare...
  • Keno,vreau sa stiu si eu,unde-i discutia deschisa????nu vad nici una deschisa
  • KenoKeno Postări: 1,177
    editat 12.06.2017

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Ok dragule, am apasat pe AICI, si mi-a aparut postul tau, unde punem intrebarile ?????

] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• KenoKeno Postări: 1,177
    E o problemă la permisiile forumului, până vor fi rezolvate am făcut un topic suplimentar. Ai link-ul mai sus intitulat ''AICI''

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!