Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Update - Discuții

24

Comentarii

• La ce ora se baga updateul?
  • Galiraseth (RO1)Galiraseth (RO1) RO1 Postări: 17
    Pe langa Invadator,comandantul asta e slab...
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    editat 31.05.2017
    90 app
    90 dis
    120 zid
    80 sant
    90 poarta
    20 onoare
    60 reperare
    65 viteza
    50 glorie
    20 resurse pradate
    30 flanc
    70 curte
    nu stiu cum ***** l ati calculat dar nu va dat bine la nici unu'
    *** l-am calculat la primele bonusuri cu 0.8 x 20 pe tehnicus si la bonusul 2 si 3 cu 0.4 x 20 :)))))) asa era odata acum nu mai stiu cum e ce or fi facut astia, lasa ca il luam ca e usor de luat il facem blana si vedem atunci:))))
    Post edited by Keno on
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • Luki (RO1)Luki (RO1) RO1 Postări: 69
    Posibil sa nu se faca update-ul ...astazi ...mai incearca ei pe la  13 ,00 ...daca nu ,  dupa ce se termina samuriciul  :):) ....
    dagoon @ ro 1
  • salut,aveti idee de ce nu mai primesc parola prin email?am incercat de pe mai multe browsere si nik
  • marci1979 (RO1)marci1979 (RO1) RO1 Postări: 24
    editat 30.05.2017
    Bug dupa update: nu poti ataca de pe sate. Am incercat cu un dragon. Nu ma lasa decat de pe castelul principal de pe acel taram
    adio atacuri de pe sate  :):) ...pam-pam :)
    dagoon @ ro 1
  • Pe ce data se va baga Festivalul Regelui Lotus?
  • Ahura Mazda (RO1)Ahura Mazda (RO1) RO1 Postări: 16
    Din pacate pe acest joc nu este respectata onestitatea si munca omului.Pierzi ani din viata,nopti din viata ca sa prinzi un sat langa o fortareata si apoi vine,,sistemul,., si iti spune:-Ba pardon,esti un prost ca ai pierdut acest timp!
    Mai sunt si oameni pentru care acele rubine castigate inseamna mult,destul de mult.In plus si pentru echilibrul jocului era bine.Acum,,amaratii,,(aia care abea au bani de-o paine dar totusi vor si ei sa joace cu ,,ai bogati,,)nici rubine de-o ,,poarta,, nu vor mai avea.
    Inteleg sa nu ataci alt jucator de pe sat,dar cu fortaretele ce au avut?Nu cumva au devenit(GGE) cam hrapareti?
    alex909 @ ro 1
  • adio atacuri de pe sate  :):) ...pam-pam :)
    Din pacate pe acest joc nu este respectata onestitatea si munca omului.Pierzi ani din viata,nopti din viata ca sa prinzi un sat langa o fortareata si apoi vine,,sistemul,., si iti spune:-Ba pardon,esti un prost ca ai pierdut acest timp!
    Mai sunt si oameni pentru care acele rubine castigate inseamna mult,destul de mult.In plus si pentru echilibrul jocului era bine.Acum,,amaratii,,(aia care abea au bani de-o paine dar totusi vor si ei sa joace cu ,,ai bogati,,)nici rubine de-o ,,poarta,, nu vor mai avea.
    Inteleg sa nu ataci alt jucator de pe sat,dar cu fortaretele ce au avut?Nu cumva au devenit(GGE) cam hrapareti?
      Serios?!Serios!??!Esti suparat ca primesti sate moca!?!
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
    Prietene in viata nimic nu este,,moca,,.Eu nu am ,,primit,, vreun sat moca...Tocmai ce am spus ca am muncit pentru fiece sat.Dar asa-i romanul,in loc sa comenteze argumentat la postare prefera sa atace la persoana.Daca nu ai vreun argument pro sau contra la ce am scris as prefera sa ocolesti discutia.
    alex909 @ ro 1
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    cat tine dracia cu pietrele?
    la dat jos gratis ma refer
    Pe forumul de testare a zis ca 2 saptamani. Atat.
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• adio atacuri de pe sate  :):) ...pam-pam :)
    Prietene in viata nimic nu este,,moca,,.Eu nu am ,,primit,, vreun sat moca...Tocmai ce am spus ca am muncit pentru fiece sat.Dar asa-i romanul,in loc sa comenteze argumentat la postare prefera sa atace la persoana.Daca nu ai vreun argument pro sau contra la ce am scris as prefera sa ocolesti discutia.
          Esti incredibil,in fine,vreau sa incheiem discutia. 

cum adica dracie?mie mi se pare foarte bine ca au facut sa dai jos gratis pietrele pretioase.Ca doar le dai moca pe cele care nu le doresti intr-un echipament.
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
    maxim 10 zile  ,  o sa fie anuntat  pe forum s-au pe mesaje de la sistem .

dagoon @ ro 1
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    editat 31.05.2017
    singurul lucru bun care l-au facut in update-ul asta sunt pietrele date jos gratis in rest nimic, atacurile dupa sate poate e un lucru bun asta pentru unii, pentru altii cum e treaba cu fortaretele e prapad, unu cu sate pe langa fortarete face 3 k rubine pe zi daca se tinea de ele in 10 zile erau 30 k in 30 de zile 90 k era bine ala era echilibru dupa cum a zis cineva mai sus mai dadeai o poarta una alta, iarasi mizeria cu unelte pentru unii e prapad ca mai faceau si ei un ban din asta acum adio, mizeria cu echi cumparate la 2 clickuri de la armurierul ala portocaliu sau ce **** este iarasi, unii au muncit de si-au rupt carca pentru ele si acum altii le iau asa aproape gratis:d:) au micsorat si bonusurile, cica sa fie jocul echitabil..pai va dau un exemplu, cum sa fie jocul echitabil?? daca eu aveam un comandant cu 150 la suta reperare da? ca mi-l faceam ca ma ducea capul din pietre erou pe dreaq sa ma ia, il faceam 90 din echipamente si restul de 60 din pietre si erou..si dadeam un atac cu el da? pai aparatorul avea o data asa - 100 la suta din turnul la 10 de reperare si daca isi mai pune si un castelan cu 60-80-90 reperare insemna 160-180-190 reperare ok? si daca mie ei mi-au pus acum maximul 90 la comandant ala cu turn de paza la 10 si castelan de reperare ma vede cum ies din castel..adica ce echitabilitate si corectitudine e asta ??? #keno ia si citeste si transmite mai departe fa-te util nu fii degeaba pe aici ca nimanui nu ii convin mai multe aspecte ale acestui up-date iar compensatiile pe care le-ati dat pentru achizitionarea de pietre unice sunt de *****...spun ***** ca o sa ai motiv sa editezi postul si deci sa il citesti :)

Deci sa vedem dezavantajele de la acest up-date mai pe scurt pentru tine keno sa le transmiti mai departe :D :
    1. atacuri dupa sate - nu e ok deloc
    2. armurierul ala portocaliu cu echip cumparate aproape gratis - nu e ok
    3. treaba cu uneltele - chiar daca ii dezavantajeaza pe unii sa zicem ca e un update corect deci il bagam la neutru pe asta
    4. treaba cu micsorarea efectelor pietrelor ca sa nu mai sara de maxime - nu e ok tocmai din punctul de vedere exprimat mai sus, aparatorul poate avea 190 reperare in timp ce atacantul poate avea doar 90 reperare pe com deci ce ***** e corect aici???? nu luam in considerare ce e la muzeu ca alea se anuleaza unul pe altul:) cat despre muzeu daca e maximul 90 cu 90 sunt curios , punctele alocate pentru puterea soldatilor din muzeu le mai luati in considerare sau nu? cat si bonusurile - minus la sant - minus la zid etc - daca am com -120 zid -80 sant si ii mai pun si din muzeu?? alea sunt luate in considerare peste maximele admise de voi sau nu ca sa stim cum ne resetam si noi muzeele ca despre muzeu nu se vorbeste in update-ul asta:)

Daca mai sunt si alte nereguli semnalati-le va rog ca poate le transmite si omul nostru de legatura keno mai departe ca am citit intr-un post al lui dagoon ca 95 la suta din servere au fost impotriva micsorarii puterii pietrelor si totusi au facut update-ul asta, ce sa intelegem din asta? unu la mana ori ca moderatorii dupa forumuri nu transmit mai departe cererile jucatorilor ( apropo keno cand transimiti am vrea sa vedem si noi un print cu un mail catre suport sau o dovada ca ai transmis nemultumirile jucatorilor dupa RO1 mai departe ) ori ca ele sunt transmise dar pe astia de la GGE ii doare la patina de noi, caz in care, cu toate ca stiu ca asta nu este posibil sa se intample decat in 10 la suta din cazuri, toata harta sa se intalneasca pe ts sa vorbeasca intre ei o luna sa nu mai fie nici un atac din partea nimanui nicaieri si sa nu se mai bage nici un rubin ca un fel de greva, sa vedem reactia GGE, eu unul nu am mai bagat de o luna si ceva rubine mai am cam 6 k pe cont si nici nu bag, prefer sa ard decat sa mai bag rubine jegurilor astora, pana nu mi se rezolva tiketele pe care le-am dat la sistem - 3 trimise pana acum in decurs de o luna la care nu mi-a raspuns nimeni:)
    Spor:) !
    Post edited by Keno on
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • KenoKeno Postări: 1,177
    editat 31.05.2017
    Bug dupa update: nu poti ataca de pe sate. Am incercat cu un dragon. Nu ma lasa decat de pe castelul principal de pe acel taram
    Nu este bug:
    ''Această schimbare este intenționată și provine de la cerințele tehnice care au devenit acum mai importante. Satele de resurse, de fapt, sunt structurate ca repere și, ca atare, au fost întotdeauna tratate de sistem. Această diferență în comportamentul de atac a provocat dificultăți în stabilirea bazei pentru dezvoltarea viitoare și de aceea a fost decis să se elimine această opțiune și să se folosească toate mecanismele satelor de resurse.''Diablo (RO1) a zis:

Nu ne-a fost comunicată această informație, dar ar trebui sa se termine undeva pe data de 18.08, nu este 100% sigur.

Pe ce data se va baga Festivalul Regelui Lotus?
    Mâine, 1.06.2017, undeva la ora 11:00.

EDIT. : Pentru a vă putea răspunde mai repede la mesaje utilizați '' @Keno '' în comentariu/topic.

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
    editat 31.05.2017
    Keno a zis:
    Nu este bug:
    ''Această schimbare este intenționată și provine de la cerințele tehnice care au devenit acum mai importante. Satele de resurse, de fapt, sunt structurate ca repere și, ca atare, au fost întotdeauna tratate de sistem. Această diferență în comportamentul de atac a provocat dificultăți în stabilirea bazei pentru dezvoltarea viitoare și de aceea a fost decis să se elimine această opțiune și să se folosească toate mecanismele satelor de resurse.''Diablo (RO1) a zis:

Nu ne-a fost comunicată această informație, dar ar trebui sa se termine undeva pe data de 18.08, nu este 100% sigur.

Pe ce data se va baga Festivalul Regelui Lotus?
    Mâine, 1.06.2017, undeva la ora 11:00.

EDIT. : Pentru a vă putea răspunde mai repede la mesaje utilizați '' @Keno '' în comentariu/topic.
    @Keno ne iei de copiii mici?Cu toata amicitia las-o moarta cu ,,satele ca repere,,...unii dintre noi avem o varsta in care nu mai credem in vorbe mieroase.Spune-o pe bune ca a fost blocat atacul de pe sate pe fortarete ca sa nu mai aiba ,,omu',, alta posibilitate de a face rost de niste amarate de rubine si astfel sa bage mana adanc in buzunar sa cumpere.DIN NEFERICIRE ce nu inteleg cei ce se ocupa de GGE este ca cine are,,banu',, sa bage in joc il baga,sunt insa o multitudine de oameni care nu au efectiv alta sansa sa obtina rubine caci nu au nici de-o paine bani.Eu cunosc destui pe joc.Practic cu masura aceasta s-a destabilizat si mai rau jocul si ca si multi altii luam in considerare sa abandonam acest joc(pe care-l joc de multi-multi ani).Oricum sper sa gasesc sustinere in vederea unei mici,,greve,, pana se redeschide posibilitatea de a mai ataca fortarete.Altfel de ce Dumnezeu le-ati mai pus pe harta?Ca,,repere,,?Hai sa fim seriosi...Vi dupa o gramada de ani de joc de pe sate sa imi spui povesti ca ele sunt,,repere,,?Maine imi spui ca si castelele ,av-rile sunt ,,repere,,(sau mai stiu eu ce inventeaza astia ca sa iti blocheze accesul la rubine) si ca am muncit de pomana in toti acesti ani...Poate transmiti si punctul asta de vedere mai departe te rog...

alex909 @ ro 1
  • KenoKeno Postări: 1,177
    Eu nu sunt vinovat cu nimic, am tradus ce mi s-a dat. Uite și varianta în engleză:

''This change is intentional and comes from technical requirements that became now more important. Resource villages, as a matter of fact, are technically structured as landmarks and as such have always been treated by the system.''

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
    Keno a zis:
    Eu nu sunt vinovat cu nimic, am tradus ce mi s-a dat. Uite și varianta în engleză:

''This change is intentional and comes from technical requirements that became now more important. Resource villages, as a matter of fact, are technically structured as landmarks and as such have always been treated by the system.''
    @Keno Nu spun ca tu ai vreo vina,chiar iti apreciez munca depusa.Felicitari!!!Sunt insa dezamagit de cei de la sistem ca nu rezoneaza la doleantele noastre,ale jucatorilor.Am inteles,este comert...ok,insa cum vrei tu sa-ti pastrezi oamenii si sa-i mai si atragi cand mereu si mereu si mereu schimbi regulile jocului(intre noi fie vorba un incepator ameteste citind regulile,sau postarile noastre).Eu ma intreb daca au intrebat pe cineva dintre jucatori atunci cand au blocat atacul de pe sate pe fortarete.Realitatea actuala pe joc este in felul urmator.Majoritatea celor ce baga bani si-au,, tras,, satele langa castele.Ceilalti ,,prapaditi,,sunt acum expusi la furtul de sate daca le au la distanta mare.Nici macar ca o consolare nu mai pot face rost cu ajutorul lor de rubine pentru a face fata altor jucatori intr-un mod cat de cat echilibrat.Caci realitatea este ca oricat ai muncii si sta pe joc nu poti lupta cu unul ce ,,a spart banca,,si varsa bani.Concluzia?La ce naiba sa mai jucam daca avem sansa ,,lu' Gogu' mortu'?,,Sa fim carne de tun?De aceea eu zic ca era esential ca si ceilalti jucatori sa aiba acces la un mod de a accesa rubine.Asta pentru un joc echilibrat.
    alex909 @ ro 1
    Pentru alex909 .... tata  , am si eu o varsta  si pot sa trag coada de mață  , ca sa demonstrez  ce ???  ca am o varsta ? fii mai calm  ca nu esti tata lui tata lui peste prajit  , nu-i tin partea la nimeni , dar  daca este un moderator  forum  ( a nu confunda cu moderatorul de joc)  face si el ce poate , in limita acreditarii sale  . Am tot spus  la multi ca aici pe forum , nu dati cu parul in moderator ,  care nu este remunerat , deci incearca sa ajute  prin raspunsuri credibile , comunitatea româneasca . Repet  nu este moderator  de joc . Daca vreti sa rupeti capul la cineva din ggs  , atunci faceti tiket . 
     Daca sunteti vechi pe joc  , atunci stiti prea bine ce  trebuie facut  . 
    Aici pe forum  cum a spus  Azzazel , a punctat precis  ce a dorit sa spuna , lucruri serioase  prin care a pierdut  bani reali  , Iar tu alex909 o tii cu dragonul in cap ... esti om serios  ???  Pentru 200 de rubine  ?? Pai daca vrei sa ataci dragonul atunci ataca-l de unde este potrivit sa-l ataci  . Eu unul nu am mai atacat dragonul de 4 ani . Se vede clar ca unii sunt  jucatori de weekend  si altii jucatori profi .
        Revin cu o precizare finala , ajutati moderatorul de forum cu intrebari reale  despre joc sa poata sa va raspunda  la timp si sa-i placa sa va ajute  , alfel , daca il acuzati de lucruri ciudate , atunci o sa plece si el , pt  ca nu e obligat  sa suporte injuriile  si acuzatiile  nefondate . E mai bine  sa dispara forumul RO ??? Keno e la inceput  , abia a inceput  sa cunoasca comunitatea internationala  , o sa fie  ok , doar sa-i dati credibilitate , apoi va face lucruri bune pentru comunitatea noastra de români .
    Spor la joc  .  

dagoon @ ro 1
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!