Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Update - Discuții

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
Maestro de vezi mesaju asta, degeaba mai faci 64 de conturi pe asia in alianta, ca deja e moarta chestia cu uneltele. R.I.P el maestro2 2017/2017
stai in cioara ca te-am facut ferma si iti permiti sa comentezi.
vorbim cand iesi din cioara.
Spor!
Azzazel Ro1
Azzazel Ro1
Multi au pierdut mult timp , multi s-au lasat definitiv, altii s-au reapucat, greseala mea, dar, exista cioara pe cate 2 luni mai stam si vedem ce se mai intampla, cat mai au astia de gand sa arunce cu bucati din jocul asta pe apa sambetei. Cioara papa 20.000 de rubine pe 2 luni pe cand activitatea papa 2 milioane de rubine in doua luni:) mai bine spectator decat jucator momentan. Servus:)
Azzazel Ro1
__un mare ,,,,*****,,,, asta este nou-ul update si cel legat de pietre si cel cu unelte -
_____compensatii,,,,,, sa fim seriosi ce te poate compensa ca tragi ca un fraier sa-ti dezvloti contul - si aici intra si comandanti cat si castelani - si ei isi bat efectiv joc de bani si timpul meu ,al tau ,al nostru,,,,,
ar fi putut sa schimbe premiile de la conturile sub NIVEL 20 sa scoata uneltele,cufere lazi etc _ de la ele si sa fi bagat premii pentru a se putea dezvolta respectivul jucator ___ si asa era si harta mai lejera
***În viitor, vor exista, de asemenea, posibilități ca jucătorii de nivel mai înalt să poată ajuta alți jucători cu unelte într-un mod echitabil. ____asta e pasaj din nou-ul update------dupa cum se stie in orice alianta exista jucatorii care trag dupa ei efectiv alianta la un TOP----- iar colegii lui il ajutau cu unelte .
De ce ei imi ingradesc mie posibilitatea sa imi ajut alianta???(aici e vb strict de alianta mea unde joc) , dupa cum se pare eu pe contul meu nu mai pot sa hotarasc ce vreau sa fac cu ce e al meu
Ce a spus azzazel are dreptate ,daca vrei sa joci cum trebui ,esti obligat sa bagi bani ca nu ai cum altfel sa joci
Ve-ti spune ca nu te obliga nimeni sa bagi bani ---corect --- frate nu plantez morcovi si cartofi ,pana mea fac soldati ,,,,,,
astept sa vad ce se va intampla ,dar cred ca voi spune adio GGE
Pietrele de pe el sunt asa si asa, ar mege mai bine pe alte piese de comandanti, si se pare ca asta au si vrut, adica te lasa sa le scoti timp de cateva zile/saptamani totul e gandit...
Gen
Daca cineva ar face evenimentul de 2 ori si ar mai da odata evenimentul timp de inca 1 luna, si ai avea 4 astfel de pietre ar iesi o combinatie ok, 40% curte, 20% flanc, 60% glorie + bonusul de la echipament...
In rest nu ma plang de noul update,are dezavantaje / avantaje ici colo, cu bonusul de putere la defensiva, consumul mai putin de mancare la soldati de defensiva, bonusurile modificate pe zid/curte (in defensiva) .
E un update bun, cum a zis si -Atlas- in live-ul lui de ieri, de mult nu a mai fost facut un astfel de mare update care sa schimbe mecanica si mersul jocului.
Ma intreb oare ce compensati vor da cei de la sistem pentru jucatori care au bagat bani cu carul pentru pietrele cumparate pe rubine, o sa deie ca la alchimist, promisiuni false? Ca si acolo au zis ca da rubine si cadouri, dar nu au mai dat. Au sa deie unelte sau rubine in schimb ? Pe criterii?
Parerea mea proprie despre evenimentul si update-ul care vine
Azzazel Ro1
Azzazel Ro1