Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Update - Discuții

KenoKeno Postări: 1,177
Saut,

Aici puteți discuta despre noul update

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
«134

Comentarii

• Ce sa spun,ma bucur ca a fost luata in vedere ideea mea cu titlurile de bravura :)
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Adio schimburile de unelte :lol:
    Maestro de vezi mesaju asta, degeaba mai faci 64 de conturi pe asia in alianta, ca deja e moarta chestia cu uneltele. R.I.P el maestro2 2017/2017 :trollface:

] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• MrGog (RO1)MrGog (RO1) RO1 Postări: 56
    Adio schimburile de unelte :lol:
    Maestro de vezi mesaju asta, degeaba mai faci 64 de conturi pe asia in alianta, ca deja e moarta chestia cu uneltele. R.I.P el maestro2 2017/2017 :trollface:

Daca ai citit...scrie ca in viitor playeri cu nivel mare vor putea face schimb de unelte ,dar intr-un mod echitabil:)
    wqwq @ ro 1
  • Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia. (Muffins 2.0)
    stai in cioara ca te-am facut ferma si iti permiti sa comentezi.
    vorbim cand iesi din cioara.

andrei:cool:
  • Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia. (Muffins 2.0)
    stai in cioara ca te-am facut ferma si iti permiti sa comentezi.
    vorbim cand iesi din cioara.

Vorbeste frumos!!
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    da, evenimentul asta nou e o mizerie, comandatul per total set este iar o mizerie , poate doar demontat cu alte echipamente sa faci ceva bun din el, decoratiunile sunt mizerii mai ales pentru cei care nu mai au unde sa le puna, dupa cum am mai zis, acelasi c...at in alt ambalaj. Vad ca, desi ,, tinem cont de feedback ul jucatorilor nostrii" dupa cum tot latrati si dupa cum am auzit ca 90 la suta sau mai mult din jucatorii dupa toate serverele sunt impotriva implementarii update-ului cu pietrele , voi tot il implementati. Da multumim ca tineti cont de parerea noastra:)))=))) compensatii...dupa cum am zis si mai sus, daca mi-am luat 8 pietre de 15 reperare 20 putere in curte sa fac 150 putere in curte pe comandant si 120 la suta reperare si voi limitati bonusurile la 90 reperare sa zicem sunt curios ce compensatii o sa primesc eu, ma dau exemplu pe mine ca d`ehh ma simt foarte nedreptatit, o sa fac tiket la suport sa imi restituie rubinele care le-am dat pe pietre sa vedem daca imi ofera aceasta compensatie, o sa ma abtin de la alte comentarii, sa vedem mai intai update-ul si apoi sa va pregatiti de tikete ca toata vara o sa stati sa raspundeti la ele:)
    Spor!
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • pitbuul (RO1)pitbuul (RO1) Postări: 29
    a :) zorel tata lasate de joc cn te pune sa bagi bani dai stergere si gata
    editat 27.05.2017
    a :) zorel tata lasate de joc cn te pune sa bagi bani dai stergere si gata
    iar vorbesti ca ***** *******, ati vrea voi sa dau eu stergere ca sa nu mai aiba cine va freca in ***:) comenteaza cu nick ul real daca te tine daca nu du-te si mulge vaca in continuare, nu ti-a cerut nimeni parerea, dupa cum ti-a raspuns si dagoon intr-un post anterior jucatorii cu jucatorii de empire si cei de farmville cu cei de farmville. accept pareri doar de la jucatori nu de la conturi fantoma:) P.S. : iti recomand calduros si tie manualul de gramatica de clasa a 4-a:)
    Azzazel Ro1
    Stilul gge nu se dezminte... banuim noi ce o fi insemnand "rezonabil" pentru gge  si o sa dau doar un exemplu : NIVELATORUL nu a costat in ultimii 4 ani mai mult de 19.000 rubine iar la oferta era chiar si la jumatate de pret. Recent a avut loc o crestere de pret "rezonabila" asa incat zilele astea l-am vazut la "oferta" la modicul pret de "numai"  vreo 190.000 de rubine parca ...  :smiley:
    Cam asa se va intampla cu uneltele... se vor scumpi "modic" si "rezonabil" (probabil cam in acelasi fel) .
    Si n-am inteles eu bine, poate ne vor lumina geniile de la gge : daca am un coleg de alianta care nu are nivel legendar , ala nu poate sa participe la intr-ajutorarea tovaraseasca cu unelte ?
    Iar de "curandul" ala, presupun ca se va intampla atunci cand vanzarile scontate de rubine si/sau unelte se vor dovedi ca supraevaluate de catre expertii astia geniali ai nemtilor.
    NESIMTIRE TOTALA STIMABILILOR. Cei care joaca de mai mult de 4 ani stiu ca ati scumpit mascat cam tot ce se putea cumpara pe bani (brutarii, grajduri, unelte, etc) , vorba aia, de ce sa cumpere lumea mult ca e ieftin , mai bine sa cumpere doar cativa fraieri cate putin, pe sume mai mari, restul da-i in **** (autocenzurat)
    Bravo voua !!! 
    Incep deja sa ma gandesc ca am pierdut prea mult timp pe platforma voastra pe care vad ca va straduiti sa o colorati cat mai intens in maro.
    Inca o data, BRAVO gge.
    Cum am zis in alt post ma citez : ,,ei tot construiesc fac update-uri baga eventuri noi etc cand cele vechi sunt varza si pline de bug-uri, nimic nu este echilibrat in joc , nu au nimic batut in cuie decat regulamentul lor lung de la bucuresti pana la ploiesti, pe care nimeni niciodata nu il citeste pe tot si daca il citeste cand ajunge la jumate uita ce a citit la inceput si cand ajunge la sfarsit uita ce a citit la jumate si tot asa...scuza lor. Acum v-am dat pietre , sa va faceti comandanti cu reperare 180 si viteza 120 pentru ca va duce capul acum va luam pietrele si tot felul de update-uri si down-grade-uri de ca.cat ordinare, oricum dupa update-urile astea, asta cu pietre si asta cu unelte 50% din jucatorii ramasi de aqm 2 ani sa zicem o sa se lase. Adica fata de aqm 2 ani o sa mai joace 25% , o sa ne bage iar oferte de 200% sa ne apucam de joc sau 300% la rubine cum e pe india sau alte servere 500% si tot asa. Niste mizerii ordinare, nu ofera pic de protectie unu la mana, doi la mana, daca investesti o faci pentru ca iti place dar ei au venit si vor venii precum hotii si distrug munca si investitia si mereu au scuze : nu trebuia sa intri pe link, nu e vina noastra citeste regulamentul, nu poti sa te deconectezi de la fb sa te conectezi cu alt fb ca asa a fost facut jocul si tot felul de scuze mizere si penibile. Jocul nu este echilibrat din cauza voastra ba nu din cauza noastra ca nu ati stiut sa il ganditi de la inceput, sa preziceti ce se poate intampla, se vor oferii compensatii , oferiti pentru tot compensatii voi, si alea de tot ca.atul. Muncesti un an pentru pietre , pentru echipamente , pentru cont si apoi iti da GGE cu jet, va dau un exemplu frumos de jet pe evenimente ? Invazia strainilor : primii strainii, mai tineti minte cum trebuia sa faci cate 3-4-5.000.000 de glorie sa ramai in top 50 sa iei echipamentele sa faci setul? acum se dau aceleasi echipamente la 660.000 de puncte de glorie sau ceva de genul. Pai daca eu am bagat sute de mii de steaguri si scule si soldati si boostere sa iau echipamentele si costurile mele s-au ridicat la 500 de euro sa zicem acum unu le ia gratis ( nu m-a pus nimeni sa bag da e adevarat dar aici unde vedeti echilibru? ) daca vroiati sa faceti un joc echilibrat nu bagati optiunea de adaugare rubine. Si aqm aceeasi chestie in pietrele muncite si bagate bani in ele le dati bonusurile inapoi? e ca si cum mi-as lua un mercedes AMG as platii pentru el l-as tine in garaj si cand l-as duce la schimb de ulei filtre mi-ar schimba aia motorul dupa el pentru ca e nedrept ca masina mea sa atinga 330 km h si masina lu gica doar 180 km h. Sunteti pe langa tot ce inseamna get`in`touch cu jucatorii vostrii, bagati la juma de an un chestionar care nu foloseste nimanui la nimic si cam asa ne pacaliti de 4 ani:) "

Multi au pierdut mult timp , multi s-au lasat definitiv, altii s-au reapucat, greseala mea, dar, exista cioara pe cate 2 luni mai stam si vedem ce se mai intampla, cat mai au astia de gand sa arunce cu bucati din jocul asta pe apa sambetei. Cioara papa 20.000 de rubine pe 2 luni pe cand activitatea papa 2 milioane de rubine in doua luni:) mai bine spectator decat jucator momentan. Servus:)
    Azzazel Ro1
  • nemuritori-1 (RO1)nemuritori-1 (RO1) Postări: 53
    editat 27.05.2017
    Ce as mai putea sa spun ?
            __un mare ,,,,*****,,,, asta este nou-ul update si cel legat de pietre si cel cu unelte -
           _____compensatii,,,,,, sa fim seriosi ce te poate compensa ca tragi ca un fraier sa-ti dezvloti contul - si aici intra si comandanti cat si castelani - si ei isi bat efectiv joc de bani si timpul  meu ,al tau ,al nostru,,,,,
    ar fi putut sa schimbe  premiile de la conturile sub  NIVEL 20 sa scoata uneltele,cufere lazi  etc _ de la ele si sa fi bagat premii pentru a se putea dezvolta respectivul jucator  ___ si asa era si harta mai lejera  
               ***În viitor, vor exista, de asemenea, posibilități ca jucătorii de nivel mai înalt să poată ajuta alți jucători cu unelte într-un mod echitabil.  ____asta e pasaj din nou-ul update------dupa cum se stie in orice alianta exista jucatorii care trag dupa ei efectiv alianta la un TOP----- iar colegii lui il ajutau cu unelte .
     De ce ei imi ingradesc mie posibilitatea sa imi ajut alianta???(aici e vb strict de alianta mea  unde joc) , dupa cum se pare eu pe contul meu nu mai pot sa hotarasc ce vreau sa fac cu ce e al meu 
    Ce a spus  azzazel are dreptate ,daca vrei sa joci cum trebui ,esti obligat sa bagi bani ca nu ai cum  altfel sa joci 
    Ve-ti spune ca nu te obliga nimeni sa bagi bani ---corect --- frate nu plantez morcovi si cartofi ,pana mea fac soldati ,,,,,,
    astept sa vad ce se va intampla ,dar cred ca voi spune adio GGE

Post edited by Keno on
    [SIGPIC][/SIGPIC]nemuritori-1 @ ro 1
  • Care este treaba cu servarul de testare?

• da, evenimentul asta nou e o mizerie, comandatul per total set este iar o mizerie , poate doar demontat cu alte echipamente sa faci ceva bun din el, decoratiunile sunt mizerii mai ales pentru cei care nu mai au unde sa le puna, dupa cum am mai zis, acelasi c...at in alt ambalaj. Vad ca, desi ,, tinem cont de feedback ul jucatorilor nostrii" dupa cum tot latrati si dupa cum am auzit ca 90 la suta sau mai mult din jucatorii dupa toate serverele sunt impotriva implementarii update-ului cu pietrele , voi tot il implementati. Da multumim ca tineti cont de parerea noastra:)))=))) compensatii...dupa cum am zis si mai sus, daca mi-am luat 8 pietre de 15 reperare 20 putere in curte sa fac 150 putere in curte pe comandant si 120 la suta reperare si voi limitati bonusurile la 90 reperare sa zicem sunt curios ce compensatii o sa primesc eu, ma dau exemplu pe mine ca d`ehh ma simt foarte nedreptatit, o sa fac tiket la suport sa imi restituie rubinele care le-am dat pe pietre sa vedem daca imi ofera aceasta compensatie, o sa ma abtin de la alte comentarii, sa vedem mai intai update-ul si apoi sa va pregatiti de tikete ca toata vara o sa stati sa raspundeti la ele:)
    Spor!
     Salut!Comandantul si articolele decorative poate ca nu sunt bune pentru tine,deoarece vad joci de mult si ai un cnt foarte puternic.Dar pentru alti jucatori,care nu au foarte multe decorative,care nu au multi cmd 90-90 evenimentul este bine venit.Sper sa intelegi,sunt jucatori care nu sunt favorizati de eveniment,dar sunt si unii care au doar de castigat(majoritatea).Bafta in continuare!

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    editat 28.05.2017
    da, evenimentul asta nou e o mizerie, comandatul per total set este iar o mizerie , poate doar demontat cu alte echipamente sa faci ceva bun din el, decoratiunile sunt mizerii mai ales pentru cei care nu mai au unde sa le puna, dupa cum am mai zis, acelasi c...at in alt ambalaj. Vad ca, desi ,, tinem cont de feedback ul jucatorilor nostrii" dupa cum tot latrati si dupa cum am auzit ca 90 la suta sau mai mult din jucatorii dupa toate serverele sunt impotriva implementarii update-ului cu pietrele , voi tot il implementati. Da multumim ca tineti cont de parerea noastra:)))=))) compensatii...dupa cum am zis si mai sus, daca mi-am luat 8 pietre de 15 reperare 20 putere in curte sa fac 150 putere in curte pe comandant si 120 la suta reperare si voi limitati bonusurile la 90 reperare sa zicem sunt curios ce compensatii o sa primesc eu, ma dau exemplu pe mine ca d`ehh ma simt foarte nedreptatit, o sa fac tiket la suport sa imi restituie rubinele care le-am dat pe pietre sa vedem daca imi ofera aceasta compensatie, o sa ma abtin de la alte comentarii, sa vedem mai intai update-ul si apoi sa va pregatiti de tikete ca toata vara o sa stati sa raspundeti la ele:)
    Spor!
     Salut!Comandantul si articolele decorative poate ca nu sunt bune pentru tine,deoarece vad joci de mult si ai un cnt foarte puternic.Dar pentru alti jucatori,care nu au foarte multe decorative,care nu au multi cmd 90-90 evenimentul este bine venit.Sper sa intelegi,sunt jucatori care nu sunt favorizati de eveniment,dar sunt si unii care au doar de castigat(majoritatea).Bafta in continuare!

Nu ai dreptate, comandantul a fost facut chair in batjocura, adica ca sa il faci 90/90 iti trebuie ultimele 7/8 piese, fara acele piese esti 0, deci comandantul a fost facut in acest fel sa fie luat tot, nu pe piese ca cel de la erik care e aproape 80/80 la techicus dus la 10+ si fara erou. E mare prostie ce au bagat. Nu se merita sa tragi pentru 30 zile la un astfel de comandant, cei de la empire au facut o copie ieftina facuta din 9 piese dupa  elementalistul/castelanul de la kala, 9 piese si ala,dar elementalistul si castelanul de la kala au bonusuri bune, adica comandantul asta de la evenimentul nou e pentru cei care nu cumpara rubine, de mantuiala si facut in graba, daca tot voiau sa il fata cat de cat ok, 90/90 si sa fie axat pe npc, ca comandantul de la berimondul de pe verde.
    Pietrele de pe el sunt asa si asa, ar mege mai bine pe alte piese de comandanti, si se pare ca asta au si vrut, adica te lasa sa le scoti timp de cateva zile/saptamani totul e gandit...
    Gen
    Lotus de foc
    +15% Puncte de glorie
    +10% Puterea de luptă a atacatorilor în curte
    +5% Limita de soldați pe flancuri în lupte împotriva stăpânilor de castele inamice

Daca cineva ar face evenimentul de 2 ori si ar mai da odata evenimentul timp de inca 1 luna, si ai avea 4 astfel de pietre ar iesi o combinatie ok, 40% curte, 20% flanc, 60% glorie + bonusul de la echipament...

In rest nu ma plang de noul update,are dezavantaje / avantaje ici colo, cu bonusul de putere la defensiva, consumul mai putin de mancare la soldati de defensiva, bonusurile modificate pe zid/curte (in defensiva) .

E un update bun, cum a zis si -Atlas- in live-ul lui de ieri, de mult nu a mai fost facut un astfel de mare update care sa schimbe mecanica si mersul jocului. 

Ma intreb oare ce compensati vor da cei de la sistem pentru jucatori care au bagat bani cu carul pentru pietrele cumparate pe rubine, o sa deie ca la alchimist, promisiuni false? Ca si acolo au zis ca da rubine si cadouri, dar nu au mai dat. Au sa deie unelte sau rubine in schimb ? Pe criterii? :neutral:

Parerea mea proprie despre evenimentul si update-ul care vine :)

] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• goldberg (RO1)goldberg (RO1) Postări: 46
    Spor!

Nu ai dreptate, comandantul a fost facut chair in batjocura, adica ca sa il faci 90/90 iti trebuie ultimele 7/8 piese, fara acele piese esti 0, deci comandantul a fost facut in acest fel sa fie luat tot, nu pe piese ca cel de la erik care e aproape 80/80 la techicus dus la 10+ si fara erou. E mare prostie ce au bagat. Nu se merita sa tragi pentru 30 zile la un astfel de comandant, cei de la empire au facut o copie ieftina facuta din 9 piese dupa  elementalistul/castelanul de la kala, 9 piese si ala,dar elementalistul si castelanul de la kala au bonusuri bune, adica comandantul asta de la evenimentul nou e pentru cei care nu cumpara rubine, de mantuiala si facut in graba, daca tot voiau sa il fata cat de cat ok, 90/90 si sa fie axat pe npc, ca comandantul de la berimondul de pe verde.
    Pietrele de pe el sunt asa si asa, ar mege mai bine pe alte piese de comandanti, si se pare ca asta au si vrut, adica te lasa sa le scoti timp de cateva zile/saptamani totul e gandit...
    Gen
    Lotus de foc
    +15% Puncte de glorie
    +5% Limita de soldați pe flancuri în lupte împotriva stăpânilor de castele inamice

Daca cineva ar face evenimentul de 2 ori si ar mai da odata evenimentul timp de inca 1 luna, si ai avea 4 astfel de pietre ar iesi o combinatie ok, 40% curte, 20% flanc, 60% glorie + bonusul de la echipament...

In rest nu ma plang de noul update,are dezavantaje / avantaje ici colo, cu bonusul de putere la defensiva, consumul mai putin de mancare la soldati de defensiva, bonusurile modificate pe zid/curte (in defensiva) .

E un update bun, cum a zis si -Atlas- in live-ul lui de ieri, de mult nu a mai fost facut un astfel de mare update care sa schimbe mecanica si mersul jocului. 

Ma intreb oare ce compensati vor da cei de la sistem pentru jucatori care au bagat bani cu carul pentru pietrele cumparate pe rubine, o sa deie ca la alchimist, promisiuni false? Ca si acolo au zis ca da rubine si cadouri, dar nu au mai dat. Au sa deie unelte sau rubine in schimb ? Pe criterii? :neutral:

De ce spui ca comandantul e praf ? 90-90 putere, 80 poarta 80 sant, 120 zid , 60 sau 65 vit si reperare , 20 onoare , vreo  35 glorie sau 40, unde faci tu asa comandant ? va place sa vb aiurea , plus 60 curte si 30 flanc  ce-i drept are mic flancul dar bonusurile sunt foarte ok
    goldberg @ ro 1
    Spor!

Gen
    Lotus de foc
    +15% Puncte de glorie

De ce spui ca comandantul e praf ? 90-90 putere, 80 poarta 80 sant, 120 zid , 60 sau 65 vit si reperare , 20 onoare , vreo  35 glorie sau 40, unde faci tu asa comandant ? va place sa vb aiurea , plus 60 curte si 30 flanc  ce-i drept are mic flancul dar bonusurile sunt foarte ok
    a punctat bine muffins, chiar foarte bine acolo era si ideea mea sa folosesti pietrele pe alti comandanti, dar, dupa cum au zis cu update ul cu pietre le limiteaza puterea deci sunt degeaba sa pui 4 de un fel pe un com:) cat despre ce a zis winner ca e bun pentru cei care sunt mai mici...pai aia mici in veci nu o sa reuseasca sa ia alea 8-9 piese sa isi fac acest com. complet, din 100 de insi poate maxim 10 sa il ia atat si iar revin la muffins, daca nu le iei pe toate iti anuleaza din start o gramada de bonusuri deci munca in zadar:) Cat despre ce zici tu goldberg, joci de 100 de ani ca si mine nu pot crede ca ti se pare bun comandantul plus ca nu cred ca o sa aibe bonusurile pe care le enumeri tu acolo din ce am vazut eu in postul lor este mult mult mai slab nu stiu de unde ai scos bonusurile dar o sa mai arunc un ochi peste el sa ma conving ca e asa cum zici, oricum ar fi , com ce ai enumerat tu mai sus am vreo 12 care ii tin jos la piese asa ca nu e ceva wow. Wow poti zice ca este ala de la corbi sa zicem care este foarte bun nu asta:)
    Azzazel Ro1
    M-am uitat acum, comandantul iese 90-90, 70 putere in curte, 30 flanc, 20 resurse pradate, 67 viteza, 80 reperare, 18 onoare, 90 poarta, 120 zid, 55 glorie si 64 sant in maxim la tehnicus:) daca pui un aspect pe el de 90 de zile d ala la 199k rubine si bagi o piatra de 20 flanc pe ea mai ai pe acolo faci un 50 flanc sa zicem ca e relativ bun dar nu extraordinar de bun:) si astia mici ca sa faca puterea de la bonusul 7-8-9 adica 90 90 si 30 curte trebuie sa ia ultimele 2 piese plus eroul ceea ce este foarte greu, daca baga eventul acum si inca o data la iarna e belita treaba dar vom vedea:)
    Azzazel Ro1
    M-am uitat acum, comandantul iese 90-90, 70 putere in curte, 30 flanc, 20 resurse pradate, 67 viteza, 80 reperare, 18 onoare, 90 poarta, 120 zid, 55 glorie si 64 sant in maxim la tehnicus:) daca pui un aspect pe el de 90 de zile d ala la 199k rubine si bagi o piatra de 20 flanc pe ea mai ai pe acolo faci un 50 flanc sa zicem ca e relativ bun dar nu extraordinar de bun:) si astia mici ca sa faca puterea de la bonusul 7-8-9 adica 90 90 si 30 curte trebuie sa ia ultimele 2 piese plus eroul ceea ce este foarte greu, daca baga eventul acum si inca o data la iarna e belita treaba dar vom vedea:)
    78 sant iese m-am m-ai uitat odata acum  , e foarte bun , ala de sistem vechi are 120z, 80s, 70 rep , 80v, 45 sau 60 glorie si poarta nimic , asta e aproape la fel cum dracu sa nu fie bun , din  punct de vedere al bonusurilor  de sant zid poarta e super misto . nu ai cum sa faci poarta zid sant maxim  decat daca cumperi sistemul deci alti il cumpara , altii il iau moca:)))
    goldberg @ ro 1
  • _al3x1984_ (RO1)_al3x1984_ (RO1) RO1 Postări: 107
    Unde este bonusul de fatada si flancuri la comandant?
    DIAMONDS
    90 app
    90 dis
    120 zid
    80 sant
    90 poarta
    20 onoare
    60 reperare
    65 viteza
    50 glorie
    20 resurse pradate
    30 flanc
    70 curte
    nu stiu cum ***** l ati calculat dar nu va dat bine la nici unu'
    Am zis bine prima oara deci:)))
    goldberg @ ro 1
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!