Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Bătălia Națiunilor - Discuții

2

Comentarii

• si numai ei vor primi decorativa?
  • KenoKeno Postări: 1,177
    si numai ei vor primi decorativa?
    Decorativa va fi acordată la tot server-ul.

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • Frate nu e nicio decorativa. Sunt doar niste scuturi. Exista doar decorativa finala
    editat 02.06.2017
    Frate nu e nicio decorativa. Sunt doar niste scuturi. Exista doar decorativa finala
    Ce am scris în anunțul cu ''Bătălia Națiunilor'' sunt compensațiile pentru topul serverului de la invazia străină. Vor fi și altele și la sfârșitul lunii câștigătorii iau decorativa.

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • Keno a zis:
    si numai ei vor primi decorativa?
    Decorativa va fi acordată la tot server-ul.
    decorativa care o va primi tot serverul e aia cu un luptator care se lupta cu niste lupi?
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Daca Batalia Natiunilor A inceput odata cu Regele Lotus , de ce la ,, Herald Al razboiului Regatelor" Imi scrie pe sabii Romania1 VS India 1 doar?

:):D;):/:o:s:p:'(:|B):#:*<3o:)>:)

editat 05.06.2017
    Daca Batalia Natiunilor A inceput odata cu Regele Lotus , de ce la ,, Herald Al razboiului Regatelor" Imi scrie pe sabii Romania1 VS India 1 doar?

Bătălia Națiunilor este un eveniment cu afișaj pe forum. Se calculează media punctajelor și va apărea un post pe forum cu top-ul servere-lor
    Post edited by Keno on

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Keno a zis:
    Bătălia Națiunilor este un eveniment cu afișaj pe forum. Se calculează media punctajelor și va apărea un post pe forum cu top-ul servere-lor
    Salut Keno ! Cum vor fi creditate premiile de la Batalia Natiunilor ? Am inteles ca la sf de weekend nu lucreaza nimeni, deci calculul se va face maine, mai exact luni. Si vreau si eu sa stiu cum vor aparea / cand vor aparea "Acele premii" :)
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

editat 06.06.2017
    Salut Keno ! Cum vor fi creditate premiile de la Batalia Natiunilor ? Am inteles ca la sf de weekend nu lucreaza nimeni, deci calculul se va face maine, mai exact luni. Si vreau si eu sa stiu cum vor aparea / cand vor aparea "Acele premii" :)
    Va fi calculat top-ul, și în funcție de punctaj vor fi creditate premiile.

Respectivele premii vor apărea mâine, cel târziu marți, sub forma unui cadou albastru.
    Post edited by Keno on

• Cand ni se va da decoratiunea dupa o zi de la eveniment??
    editat 05.06.2017
    Cand ni se va da decoratiunea dupa o zi de la eveniment??
    Decorațiunile vor fi acordate la sfârșitul lunii.

• Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    toti vreti sa stiti cand se vor acorda premiile si ce decoratiuni vor fi si daca va primii toata lumea etc etc etc...tinand cont ca media de varsta pe empire este intre 16-20 de ani , majoritatea jucatorilor, inseamna ca astia vor fi la bac deci contrat altor servere, pe ro1 nu se va prea trage cine stie ce, sa spele onoarea raman astia care sunt mereu in topuri la evenimente, asa ca nu va mai agitati de premii cand faceti 10 k de puncte la samurai ca degeaba fac eu un milion de puncte ca alea se impart la aia care fac cate 10 k si media o sa fie de 15 k , cu 15 k de jucator nu cred ca o sa luam nici un premiu la batalia natiunilor asta care se da intre servere:) dar putem avea si surprize, nu am cont pe alt server sa stiu cum se trage acolo:) asteptati si nu mai fiti stresanti ca nu ne incalzeste cu nimic o decoratiune, verificati bug-urile care sunt datorita update-ului, mai exact , sagetile pe harta lumii apar si dispar, cand dai click pe un atac arata ca porti retrage atacul dupa un anume timp ( stegulet albastru ) in timp ce la prezentare generala deplasare arata ca nu il poti retrage ( steag gri ), la rapoartele de spionaj, dai spionaj iti da succes apare chestia aia mica la castelul inamic pergamentul ala da in mesagerie nu e nici un spionaj, cand ti se ia sat ( nu mereu ) nu iti apare raport  plus multe altele pe care nu am chef sa le enumar, la fel la spionaj te arunca harta pe alt jucator sau cand dai click pe un jucator iti raman ferestrele alea deschise si tot asa, mici bugulete care au fost vazute asa ..din prima, poate mai sunt si altele mai grave da nu le-am descoperit ca n-am stat sa le caut:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • Keno a zis:
    Dece asa de tarziu?
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    editat 05.06.2017
    Keno a zis:
    Dece asa de tarziu?
    Dureaza pana se calculeaza toate serverele, nu e o chestiune de 10 minute ca a berimond, sa incheiat evenimentul si poc ai recompensele, acolo e automat, dar aici e global si trebuie calculat. Sa vada lumea ;)
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• toti vreti sa stiti cand se vor acorda premiile si ce decoratiuni vor fi si daca va primii toata lumea etc etc etc...tinand cont ca media de varsta pe empire este intre 16-20 de ani , majoritatea jucatorilor, inseamna ca astia vor fi la bac deci contrat altor servere, pe ro1 nu se va prea trage cine stie ce, sa spele onoarea raman astia care sunt mereu in topuri la evenimente, asa ca nu va mai agitati de premii cand faceti 10 k de puncte la samurai ca degeaba fac eu un milion de puncte ca alea se impart la aia care fac cate 10 k si media o sa fie de 15 k , cu 15 k de jucator nu cred ca o sa luam nici un premiu la batalia natiunilor asta care se da intre servere:) dar putem avea si surprize, nu am cont pe alt server sa stiu cum se trage acolo:) asteptati si nu mai fiti stresanti ca nu ne incalzeste cu nimic o decoratiune, verificati bug-urile care sunt datorita update-ului, mai exact , sagetile pe harta lumii apar si dispar, cand dai click pe un atac arata ca porti retrage atacul dupa un anume timp ( stegulet albastru ) in timp ce la prezentare generala deplasare arata ca nu il poti retrage ( steag gri ), la rapoartele de spionaj, dai spionaj iti da succes apare chestia aia mica la castelul inamic pergamentul ala da in mesagerie nu e nici un spionaj, cand ti se ia sat ( nu mereu ) nu iti apare raport  plus multe altele pe care nu am chef sa le enumar, la fel la spionaj te arunca harta pe alt jucator sau cand dai click pe un jucator iti raman ferestrele alea deschise si tot asa, mici bugulete care au fost vazute asa ..din prima, poate mai sunt si altele mai grave da nu le-am descoperit ca n-am stat sa le caut:)
      tu poate ca bagi multi bani in joc,dar eu,si alti jucatori jucam de placere,si atunci e greu fara sa bagi bani sa faci foarte multe puncte.
  • Salut keno,inca n-am primit recompensa de argint de la straini,am facut peste 200k glorie deci trebuia sa o iau.Se da maine sau eu n-am primit-o??
    Salut keno,inca n-am primit recompensa de argint de la straini,am facut peste 200k glorie deci trebuia sa o iau.Se da maine sau eu n-am primit-o??
    200.000 de glorie trebuie sa fie media de glorie de pe server.

Top-ul fa fi creat mâine și abia mâine vor fi creditate premiile deoarece astăzi nu lucrează nimeni.

•  Okk,am facut 200k
  • Cum putea veadea acele clasamente?
    Cum putea veadea acele clasamente?
    Am avut puțină treabă, l-am postat acum în topicul cu Bătălia Națiunilor.

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!