In Tinutul Subteran-capitolul 6

Messia intaiul (RO1)Messia intaiul (RO1) Postări: 393
Cei care n-au vazut cele 5 capitole:
partea 1 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/304966/in-tinutul-subteran-partea-1#latest
partea 2 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305049/in-tinutul-subteran-parRtea-2#latest
partea 3 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305576/in-tinutul-subteran-partea-3#latest
partea 4 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305672/in-tinutul-subteran-partea-4#latest
partea 5 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305688/in-tinutul-subteran-partea-5#latest


La treaba!


Ttoti cei 4 au reusit sa de dulapul la o parte si au iesit la suprafata.Le-a fost greu sa se obisnuiasca cu lumina orbitoare,le-a trebuit putin ca sa deschida ochii treptat treptat.Cand vedeau la fel de bine ca inainte,un pamant negricios si ars statea sub picioarele lor, un vulcan din care ieseau aburi era in dreapta lor, iar pe cer se vedeau niste dragoni zburand.Era chiar si mai cald ca in subteran,iar niste plante si copaci uscati se puteau zari la mare departare intre ele.
Marc:Unde suntem?
Phil:Hahaha fraierilor, m-am folosit de voi, eu sunt maretul rege al Piscurilor de Foc!!Va multumesc ca m-ati incoronat si in subteran!Dragonul meu, ridica-te!
Cand cei 3 chiar isi scoteau armele si se pregateau de lupta,pamantul a inceput sa se cutremure.Vulcanul a explodat de-a dreptul deoarece un dragon rosu a iesit prin el.Lava a iesit la suprafata, facand prapad in jur,cu o forta nemaivazuta.Cei 3 erau speriati de moarte.
..................................................................................................................................................................
Intre timp, mica armata a intrat cu usurinta in cetate.Cetatenii erau alarmati, nu au avut nici o sansa.Din 100 soldati 80 au fost omorati iar restul luati prizonieri si din 200 femei 120 au fost omorate si 80 luate prizoniere.Trolii si renegatii au fost atenti sa nu carecumva sa fie cei 4 evadati printre ei.Nu erau.Au cautat in tot castelul.
Regele-renegat:Si regele lipseste.
Regele-trol:Cred ca este cu ei, ii sustine.Parca au intrat in gaura de sarpe!NU MA INTERESEAZA CUM VETI FACE, CAUTATI IN TOATE COLTURILE PANA II GASITI!ALTA IESIRE DIN CASTEL NU EXISTA!
Au cautat o vreme pana cand un soldat-renegat ingenios a gasit trapa secreta prin care se intra in pod.
Regele-renegat:Bravo soldat!Mminteste-mi ca atunci cand vom ajunge acasa sa te inaintez in grad.CE STATI ACOLO CA NISTE STANE DE PIATRA?HAI,URCATI!
A durat 20 de minute ca sa intre toti soldatii.Trolii au intrat cel mai greu, scara se putea rupe cu ei in orice moment (nrocul lor ca era din lemn de brad), iar intrarea era destul de ingusta pentru ei.
Regele-renegat:Iata, o iesire la suprafata, sigur pe aici au luat-o!Puneti dulapul ala invers si iesiti cu totii!
..................................................................................................................................................................
De cum a iesit, dragonul a inceput sa scoata flacari pe gura.Cei 3 se fereau cum puteau,iar Regele piscurilor a sarit in spinarea dragonului sau.Cand aveau timp mai trageau cate o sageata in locurile sensibile ale dragonului,dar acesteau ricosau din el de parca ar fi fost din fier.Solzii dragonului erau foarte tari.Deodata, Addi o reusit sa vada 2 solzi disparuti de la gatul dragonului.
Addison:Horus, da-mi sabia, acum!
Horus:De ce?
Addison:Vei vedea.
Horus a facut cum l-a rugat Addison.Avea nevoie de o tinta foarte buna.
Addison:Marc,Horus, distrageti-i atentia dragonului.
Zis si facut,Horus si Marc ii distrafeau atentia iar Addison se pregatea sa arunce.Renegele piscurilor nu era atent la el, ceea ce era foarte bine.Addison a aruncat sabia cu toata puterea,iar aceasta s-a infipt fix in locul fara solzi de la gat.Dragonul a stat o secunda pe loc si a inceput sa raga.Probabil ca se auzea de la kilometri distanta.Regele-sectant era uimit, iar Marc a profitat ca sa ii traga o sageata fix in cap,ceea ce l-a doborat si a cazut de pe dragon,mort.Dragonul la randul lui s-a prabusit doborat dupa cateva momente.Vulcanul s-a oprit si el, nu mai erupea dar,surpriza!Un tropait se auzea in departare.Marc si-a facut mana streasina la ochi.
Marc:Vin intaririle cerute de fostul imparat!Sunt cel putin 10.000!!
Chiar in acelb moment,pe gaura pe care cei 4 au iesit acum 50 minute, trolii si renegatii si-au facut remarcabila prezenta.
Horus:O nu!
Refele-trol:Troli buni de nimic, pindeti-i!
Cei 3 au incercat sa fuga, dar au fost prinsi de troli si dusi alaturi de prizonieri.
Regele-renegat:STRAJERI!Fiti cu ochii in patru la ei, nu trebuie sa ne scape iar.In seara asta ne vom distra,acesti 3 oameni vor fi chiunuiti.Dar stati,unde este celalalt?Si ce-i cu dragonul asta mort?
Regele-trol:Stai, mai important este altceva.Se aude un galopat!
Acestia nu puteau vedea armata,erau ascunsi dupa un povarnis care o masca.
In cateva clipe,armata a ajuns la intrare in subteran.Soldatii dar si agentul de recrutare au ramas surprinsi vazandu-i pe troli si renegati, dar si acestia la fel la randul lor.Toata armata recrutata era pe cai.Deodata agentul de recrutare vazand prizonierii s-a trezit din surpriza.
Agent de recrutare:ATACAAAAATI!
Trolii si renegatii nu aveau nici o scapare, ei erau doar 550 iar armata agentului de recrutare avea nu mai putin de 12.000 de oameni.Nu aveau pe unde fugi, erau inconjurati, iar pe mica intrare in subteran ar fi fost prea lenti.Nu au avut ce sa faca decat sa accepte atacul.Cei 3 au profitat de situatie ca sa evadeze pentru a 3-a oara,deoarece garzile se alaturasera razboiului si nu era nimeni atent la ei.I-au ajutat pe ceilalti prizonieri sa se elibereze iar apoi au plecat pas-pas inspre marele imperiu,ca sa se intoarca acasa.Cei 3 inca nu sunt scapati!

Va urma...........

ATENTIE!Vor mai urma si alte parti si voi edita din titlu cuvintelele "parte" ca sa pun capitol,deoarece m-am hotarat ca povestea sa se numeasca: "AVENTURILE A 3 POZANSI" iar prima parte a fost:" In Tinutul Subteran", a 2-a se va numi :"Revenirea in Marele Imperiu".


Messia intaiul @ ro 1

Comentarii

Sign In to comment.