In Tinutul Subteran-capitolul 5

Messia intaiul (RO1)Messia intaiul (RO1) Postări: 393
Cei care nu au vazut primele 4 capitole:
partea 1 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/304966/in-tinutul-subteran-partea-1#latest
partea 2 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305049/in-tinutul-subteran-parRtea-2#latest
partea 3 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305576/in-tinutul-subteran-partea-3#latest
partea 4 - https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/305672/in-tinutul-subteran-partea-4#latest


Sa fabulam!Imediat ce au auzit veste cea proasta, cei 4 au iesit din ascunzis,acoperind usa secreta la fel cum era la inceput.Mergeau taras, mai se ascundeau dupa un boschete, mai ramaneau pe loc cand aveau senzatia ca se uita cineva inspre ei.Au ajuns la vreo 300 metri si s-au ascuns dupa un bolovan urias.
Horus:Am reusit!Nu mai suntem atat de ghinionisti!
Marc:Da dar ce e mai usor a trecut.Trebuie sa il asasinam pe rege!Vom sta aici o perioada pana cand termina ei cu cautatul.Puteti sa dormiti, stau eu de paza.
Cei 3 l-au ascultat.Erau foarte obositi si infometati, nu au mai dormit si mancat de o zi.Nu aui avut timp sa controleze in ascunzatoarea lor de la sbusol, sigur gaseau mancare.
Dupa cateva ore, Marc i-a trezit:
Marc:Haide!Au terminat cu cautatul.Hai sa ne intoarcem.
S-au intors tiptil la fel cum au venit si au cotrebait dupa mancare.Au gasit spre fericirea lor, si in plus si ceva coniac.Atunci au intocmit un plan la repezeala:
Phil:Fie ca poimaine noapte sa aiba loc asasinatul.Trebuie sa ne odihnim si sa ne oblojim ranile!Imediat ce voi fi eu iar rege, am sa va arat iesirea.
Marc:
Bine!
Ttimpul a trecut fara evenimente importante, au  mancat si au baut cat le poftea inima.Doar de 2 ori au trebuit sa se ascunda in spatele unui dulap mare, ca sa nu ii vada slugile cand acestea veneau dupa mancare.A venit si seara celei de-a 2-a zile.
Phil:Mai asteptam 4 ore ca sa se culce cei de la palat, il vom lua prin surpindere pe barbarul de frate-miu.Vedeti ca sunt 2 strajeri care vegheaza la usa lui.Avem 2 arcuri si 15 sageti gasite pe frontul de lupta si 3 sabii.Eu am sa va arat voua, Marc si Horus drumul spre camera acestuia.Eu si cu Addi vom sta de sase, daca cumva auziti un sunet discret batut in perete sa stiti sa va intoarceti.Haideti, pe aici!
Cei 3 l-au urmat fara tragere de inima.Au ajuns la coltul coridorului unde era camera imparatuli.Intr-adevar, 2 garzi vegheau la usa.
Phil, in soapta:Marc, vin-o cu mine.Ia-ti si arcul si 7 sageti.Horus si Addi, ramaneti aici.Eu si cu Marc vom merge la celalalt colt de coridor din partea opusa.
Zis si facut.Addi si Phil stateau de sase,Iar Marc si Horus asteptau semnul lui Phil ca sa traga in acelasi timp in soldati.
..................................................................................................................................................................
In acelasi timp, ultimii soldatii renegati erau pe drum.Pe care drum?Se intorceau spre razbunare, desigur!Ei erau 400 si erau acompaniati de 150 troli.Imediat ce au ajuns la castel,a urmat ceremonia de incoronare a unui nou rege dintre cei renegati,cu blestemele de rigoare a celor care l-au omorat pe primul.Regele-trol a pus pe cineva sa se duca sa cheme cei 150 troli, si tot "batalionul"a venit in jumatate de zi, cand chiar terminasera ceremomnia si se pregateau de plecare.
Regele-trol:Hahaha,nu mai au nici o sansa!Mai sunt doar 100 de soldati, ii vom nimici si cuceri cetatuia, si asta doar pentru ca nu au vrut sa ni-i predea p cei 4!
Regele-renegat:Haideti, sa pornim la drum!
Iar acum erau la nu mai putin de 500 metri de castel.Nu era nic un om care sa vegheze pe creneluri,toti dormeau si nimeni nu se astepta la acest atac.Regele-trol avea dreptate, nu aveau cum sa nu castige!
..................................................................................................................................................................
Deodata, semnul lui Phil s-a facut cunoscut.Sagetile si-au atins tinta.Au indepartat lesurile si au intrat incetisor peusa.Regele dormea linistit.L-au decapitat cu mare usurinta, Phil s-a ascuns in pat iar cei 3 s-au dus afara ca sa ascunda cadavrele.
Marc:Am reusit! ne vom vedea iar semenii!Abia astept sa le povestesc toata aventura noastra!
Addison:Nu zice hop pana n-ai sarit obstacolul!Phil m-i se pare cam dubios.
Horus:Da, si mie!Haideti sa intram in castel si sa vedem ce e de facut.
Au intrat in castel.Daca s-ar fi uitat putin in spate, ar fi putut vedea mica armata inaintand.Au ajuns din nou la Phil:
Phil:Va multumesc din toata inima!Sigur nu vreti sa ramaneti aici?
Addison:
Nu,prea mult intuneric,vrem lumina si sa ne vedem prietenii.
Phil:Prea bine.Urmati-ma.
Phil i-a condus,au trebuit sa urce pe o scara ca sa urce in podul castelului.Iesirea era acoperita cu un dulap.
Marc:Haide sa  dam dulapul la o parte si sa iesim de aici!
..................................................................................................................................................................
Soldatii tocmai ajunsesera in fata castelului.De data asta era pregatiti, aveau berbeci din fier si scari.
Cativa  troli:La comanda ta, stapane!
Regele-trol:ATACAAAAAAATI!
Va urma...........
P.S.:Inca astept parerile voastre, din pacate povestea va mai avea doar o parte sau maxim 2.

Messia intaiul @ ro 1
Post edited by Messia intaiul (RO1) on

Comentarii

Sign In to comment.