In Tinutul Subteran - capitolul 2

Messia intaiul (RO1)Messia intaiul (RO1) Postări: 393
     Moartea cu coarne nu se grabea sa vina inspre eroii nostrii.Trolii o incurajau si o aclamau iar pe oameni ii huiduiau.Acestia incercau sa faca un plan.
     Marc:Ce ar fi sa ademenim monstrul intr-un perete?Si-ar infige coarnele acolo si i-am putea taia capul cu usurinta.
    Horus:Este o idee foarte buna, dar nu avem decat sabia ta, Marc.
     Marc:Hai sa cautam printre oase.Ttrebuie sa mai existe ceva!
     Addison:Marc are dreptate,haide toti 4 sa cautam sabii.Dar cine o ademeneste spre perete?
    Fostul rege:Ma ofer eu.Voi incerca sa o umilesc si sa o fac in toate felurile.O va lua la fuga   catre mine iar eu voi sari intr-o parte.
    Addison:  Atunci asa sa faem!Haide repede, nu avem mult timp.
      Intr-adevar, dihania se oprise la 10 metri de ei si ii sfredelea cu niste ochi furiosi,luandu-si avant.Au inceput sa caute disperati sabii si au gasit 2 rupte si una intreaga.
   Horus:E buna si asta!
    Fostul rege a inceput sa infurie creatura,spunandu-i in toate felurile posibie.Aceasta nu a mai rabdat si a luat-o la goana catre el,cu coarnele inainte.Cand era la 2 metri de el,acesta a sarit in dreapta si  si Moartea cu Coarne s-a infipt 20 centimetri in pamant cu coarnele.Marc  a incercat sa-i taie gatul.Un moment de liniste intre troli,dar sabia s-a infipt in gatul  bestiei si a ramas blocata.Sangele a inceput sa siroie si creatura a scos un urlet neomenesc.S-a tras cu toata puterea in spate si a reusit sa scoata coarnele din pamant.
    Marc:Pentru Dumnezeu creatura asta e invincibila!
    Horus:Marc trage cu sageti in ea!Addison arunca pe la spate cu sabia in ea si incearca sa nimeresti in gat!Nu va rezista!
   Creatura a inceput sa fuga spre ei cu o viteza de neimaginat.Marc a inceput sa traga cu sageti in ea si a reusit sa o nimereasca in piept.Bestia nu avea nimic dar, auzind planul lor,si-a schimbat directia si a inceput sa fuga in spate.Din pacate,Addison incercand sa tinteasa si se afla la 4 metri de ea.A fost calcat in picioare de-a dreptul dar nu atat de tare incat sa moara.Creatura a incercat sa il strapunga cu coarnele si nu mai avea mult, dar cu o lovitura norocoasa Marc a tras cu toata puterea o sageata in capul bestiei.Din nou liniste printre troli.Bestia a inceput sa urle:
    Moartea cu Coarne:VA BLESTEM!POATE DE MINE ATI SCAPAT DAR TROLII NU VA VOR LASA SA FUGITI!
   Si a tot incercat sa infiga coarnele in Addison, dar nu vazuse ca acesta se trase putin mai in fata,astfel incat a strapuns doar pamantul.Nu a mai avut putere sa scoata coarnele din pamant, s-a prabusit.Trolii au sarit in "Arena",furioi de-a dreptul.I-au prins iar in pumnii lor pe eroii nostri,inculsiv pe Addi,care era slabit si lesinase,dar asta nu inainte sa omoare Marc pe unul dintre ei cu o sageata.Au fost dusi undeva unde erau carbuni si au incins un foc.Oamenii au fost legati fedeles de niste copaci. ofiliti si uscati.Addi inca era lesinat si sangera din tot corpul.
    Fostul rege:Ne vor arde pe rug!Sunt foarte nervosi!
    Horus:Marc, mai ai sabia?
    Marc:Da,o am,trolii au fost atat de  prosti incat nu m-au dezarmat!
    Horus:Foarte bine, poti sa o folosesti?
    Marc:Incerc!
    A reusit in cele din urma sa o scoata.Trolii lasasera un singur strajer langa ei,iar acesta adormise.Ttrolii  spuneau niste cuvinte in jurul focului pe o limba neinteleasa,nimeni nu era atent la oameni.Marc a reusit sa ii elibereze pe toti cu ajutorul sabiei, inclusiv pe Addi.Au inceput sa vorbeasca in soapta.
    Fostul rege:Trebuie sa il caram pe Addi in carca.
    Horus si cu Marc l-au ridicat si au pornit tiptil tiptil pe unde le arata fostul rege.Cand s-au indepartat cam 100 de metri au inceput sa fuga cat ii tineau picioarele si cat le permitea Addi.Acesta a gemut.Dupa 10 minute s-a auzit o intreaga serie de urlete nemultumite,norocul eroilor nostri ca erau deja la 600 de metri si trolii nu ii mai puteau vedea.Dupa inca 300 de metri s-au oprit ca sa se uite la ranile lui Addi.
   Marc:Este foarte grav.Are rani la nivelul abdomenului si cateva la cap.A pierdut mult sange.
    Fostul rege:Aveti noroc.Am eu niste ierburi vindecatoare care cresc prin zona.
    Acesta le-a pus pe ranile lui Addi si au inceput sa vorbeasca.
    Marc:Deci ia zi, o marite rege, cum te numesti?
    Fostul rege:Eu sunt Phill.Voua deja v-am cunoscut numele.Dar cum ati ajuns aici?
    Cei 2 i-au explicat.
   Horus:Dar tu?Ce era cu tine acolo?
    Phil:Am fost exilat de la castel de fratel meu.A folosit un plan,noi 2 suntem dusmani de moarte si el nu are ce cauta in castelul meu.Am fost scos binisor pe timp de noapte din castelul  si el s-a retras in camera mea.Deoarece  ne asemanam ca 2 picaturi de apa ostenii mei nu m-au crezut cand le-am explicat.A trebuit sa fug alergat de garzi si am ajuns acolo unde m-ati gasit,incercand sa ocolesc tabara trolilor...
    Marc:Trebuie sa plecam!Vezi torta aia de acolo?Trolii ne cauta.Hai sa facem cu randul la cararea lui Addi.Phil,sti vreo cale de iesire de aici ca sa ajungem in Marele Imperiu?
   Phil:Stiu, dar urcati-ma din nou pe tron si am sa  v-o arat!
   Horus:Esti un ticalos!Am sa te omor!
   Phil:Omoara-ma,dar nu vei gasi calea in veci!
   Cei 2 s-au resemnat.Phil si cu Horus il carau pe Addi iar Marc lua o pauza,condusi  de Phil pe calea aratata de acesta.Ttrolii nu se mai vedeau atat de tare in spate, erau doar un punct galben.....


Va urma.........
 
  
  

Messia intaiul @ ro 1
Post edited by Messia intaiul (RO1) on

Comentarii

Sign In to comment.