Acasă Goodgame Empire - Jocul Probleme tehnice şi Bug-uri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Spargere conturi

Duhul din lampă (RO1)Duhul din lampă (RO1) RO1 Postări: 740
O persoana necunoscuta a intrat la mine pe cont , a modificat parola( am intrat pe email si aici am observat ca parola noua e un cod cu care te poti loga pe cont , am intrat odata si ma scos bineinteles ca era si ;;domnul;; on. in mod normal parola veche trebuia sa fie nevalida .)
de asemenea  proprietarii conturilor avatar rocu , oveer  nu se pot conecta pe joc deoarece parolele de la cont au fot schimbate . Am luat legatura cu avatar rocu si mi-a spus ca nu mai stie email-ul de pe care au facut contul , fiind vorba de 2-3 ani ( pentru a arata ca intr-adevar e contul lui , el a afirmat urmatoarele: - nu a bagat bani in joc . - nu a oferit parola nimanui ).
*cu proprietarul contului @oveer nu am cum sa iau legatura momentan .

de remarcat e ca prostu s-a dat de gol ca a luat conturile , l-am atacat noi pe un cont de 70 si l-am ars iar acum vrea altul , tot de 70 in loc :)))  http://prntscr.com/93d6ji

pitti , eu propun sa banezi cele 2 conturi temporar ca intra ala si umple chatul cu injuraturi .

ps: am facut anunt si pe forum caci au trecut aproape 24 h de cand a avut loc incidentul

Comentarii

  • eu zic sa iti bagi alianta urgent in sedinta
    sunt sigur ca aveati date parolele unii la altii si daca a intrat cineva din afara aliantei pe un cont de la voi care are acces si pe alte conturi...ca sa ,,spargi" parola unui cont de empire eu am doua teorii...nu am incercat niciuna din ele dar cred ca orice e posibil
    afla ce lucruri in comun au cei doi jucatori cu conturile sparte
    poate au vreun prieten comun care...e mai pus pe glume
Sign In to comment.