Acasă Romanian Goodgame Empire – Comunitate Jucătorii se prezintă

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Maxx Power

ProofProof Postări: 7
editat 22.02.2015 în Jucătorii se prezintă
Buna dragi colegi,imi pare rau daca o sa va simtiti unii din voi ofensati,am avut un cont de lvl 70 care mi-a fost furat,nu dau nume,si ma intrebam daca vreun alt coleg are de gand sa renunte la contul lui si sa il lase sa devina ruine si daca este amabil,ma poate contacta pe privat sa vorbim despre acel cont,stiu ca instrainarea,vanzarea sau schimbarea de conturi este inadmisibila dar cum sunt unii cu n conturi pe acest joc,m-am gandit si eu doar sa il parasesc pe al meu daca este cineva destul de amabil sa imi lase contul lui de lvl 70,Multumesc mult si va doresc tuturor o seara buna

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier