Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Propunere protectie

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
editat 10.02.2015 în Sugestii, laudă, critică
Propun ca la la protectie sa fie adaugate si varianta de 6 luni si de 1 an protectie,
Pentru cei care pleaca in strainatate la munca sau au probleme personale.
Bineinteles ca ar costa,si mai multe rubine,dar ar fi si mai benefic.
Post edited by Dr.Floryn2 on

Comentarii

• Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 10.02.2015
    desigur ca esti incepator sau habar nu ai sa joci empire si nu stii ca un castel daca nu intrii 6 luni pe el o sa se faca ruine si o sa dispara de pe harta
    dar sa stii ca mai ai o varianta..pt perioadele astea lungi..sunt niste jucatori care isi lasa castelele ruina..acestea dispar iar ei dupa un an se intorc si conturile reapar pe harta..fara flacari sau ceva..doar ca avp-urile..se pierd
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 10.02.2015
    Gogule,poate tu esti incepator,eu ziceam de protectie pentru a fi aparat de atacuri,si intri odata la 2-3-4 luni pe cont,
  • Hero100Hero100 Postări: 95
    editat 10.02.2015
    Serios e o idee cam urata
  • .DIACONU. (RO1).DIACONU. (RO1) Postări: 802
    editat 10.02.2015
    nustiumai bine ar fi protectia valabila si pt sate si sa se activeze imediat nu dupa 24 de ore dupa ce esti ars, ce naiba e asta. si apropo daca protectie pe 1 an ar normal ca castelul nu se face ruine in timpul protectiei, alexandru catri. castelul revine fara flacari doar o perioada de maxim 2 saptamani dupa ce e ruina pe urma de da le la 0.
  • NickName (RO1)NickName (RO1) Postări: 752
    editat 10.02.2015
    buna idee...ar trebui ca timpul sa fie ajustat dupa bunul plac :) daca mi se scoala sa-mi bag protectie pe 69 zile...asta sa fac :)=)):)=)))
  • .DIACONU. (RO1).DIACONU. (RO1) Postări: 802
    editat 10.02.2015
    NickName2 a scris: »
    buna idee...ar trebui ca timpul sa fie ajustat dupa bunul plac :) daca mi se scoala sa-mi bag protectie pe 69 zile...asta sa fac :)=)):)=)))

pai nu, daca nu ti se scoala ce faci?
  • r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 10.02.2015
    Singura idee valabila ar fi ca din moment ce platesc cu bani reali sa am protectie si pe sate.
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 10.02.2015
    si asta e un aspect care trebuie rezolvat,
  • alex_23alex_23 Postări: 47
    editat 10.02.2015
    desigur ca esti incepator sau habar nu ai sa joci empire si nu stii ca un castel daca nu intrii 6 luni pe el o sa se faca ruine si o sa dispara de pe harta
    dar sa stii ca mai ai o varianta..pt perioadele astea lungi..sunt niste jucatori care isi lasa castelele ruina..acestea dispar iar ei dupa un an se intorc si conturile reapar pe harta..fara flacari sau ceva..doar ca avp-urile..se pierd

Daca ai protectie nu te faci moloz

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier