Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Brutaria,nivelul legendar.

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
editat 29.03.2015 în Sugestii, laudă, critică
Brutaria,ati dublat pretul si nu ati bagat niciun bonus in plus,ne-ati fraierit ca de obicei.Eu sincer nu inteleg beneficiul acestui update,ca ati fct brutarie lvl 1 si costa 650 rubine, ca sa o faca si jucatori mici,dar decat lvl 1 ca la lvl 2-3 costa o caruta de rubine.Sunteti niste nesimtiti ordinari care nu se gandesc si la jucatori.

Cu nivelele legendare nu mai vorbesc,cand o sa aiba unu lvl legendar 300,si granarele toate la lvl maxim,si o sa tina 15-20k soldati pe verde,cum o sa se poata bate unul de lvl 60,65 cand ala poate tine doar 5k pe verde,poate chiar mai putin.
Voi nu judecati ca in viitor o sa se faca o bariera intre aia cu nivele legendare mari si cei care au lvl 60,65,practic nu o sa existe o lupta egala.

Trebuie urgent sa scoateti asta cu nivelele legendare ca stricati jocul,

Astept pareri.
Post edited by Dr.Floryn2 on

Comentarii

• Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 25.01.2015
    Jucatori sunt din ce in ce mai putini,scade nr-ul zilnic o sa i vad eu in cateva luni, ce o sa faca
  • Deceneu9Deceneu9 Postări: 52
    editat 26.01.2015
    atata vreme cat scad dintre cei care nu baga rubine e foarte bine pentru GGE : mai putine costuri cu mentenata jocului, baza de date mai mica, banda de net consumata mai putina

lasati in pace pe Zana Maseluta sa se joace in continuare cu Iepurasul de Pasti si nu mai visati aiurea
  • RulerRockRulerRock Postări: 9
    editat 03.02.2015
    ce trebuie sa faci ca sa treci de la lvl 1 legendar la lvl 2 legendar
  • editat 03.02.2015
    Misiuni! Gandesti?
  • editat 03.02.2015
    nu tre sa stai in fata calculatorului si faci nivel legendar mai mare
  • Hero100Hero100 Postări: 95
    editat 07.02.2015
    acest updape ma scoate din sarite dai 650 de rubine in loc sa dai 1250 si producea mai mult ce dracu si la lvl 3 costa o gramada si tot putin produce
  • Alex14XxXAlex14XxX Postări: 385
    editat 08.02.2015
    va plangeti degeaba, mai ales cu brutaria

eu le-am dat mail in legatura cu asta, si ca de obicei: acest mesaj este foarte important pt noi, dar nu putem lua in considerare fiecare sugestie de la orice jucator, bla bla bla, vom transmite mai departe mesajul tau la developeri si daca vor avea loc schimbari in legatura cu brutaria vom posta pe forum...
    adica mesajul standard pe care il trimit ei de fiecare data

deci nu va mai faceti sperante false in legatura cu brutaria
  • GamerCosmin6GamerCosmin6 Postări: 2
    editat 10.02.2015
    updape-ul ăsta cu brutariile este o tampenie inainte era : -10% consum alinetear =1250 rubine ,, acum : -10% consum alimentar = 1900 rubine . ăstia de la suport nu mai prostii baga in joc in loc sal faca mai bun . si as multi se lasa de joc
  • Aragaz12Aragaz12 Postări: 1
    editat 29.03.2015
    Ai dreptate Cosmin .... dar nu ai ce face .... este adevarat in fiecare zi nr de jucatori scade cu aproximativ 100-150 playeri .... Dar in fiecare zi se apuca de joc tot atatia playeri ....
  • VEGETA70 (RO1)VEGETA70 (RO1) Postări: 807
    editat 29.03.2015
    astia de la gge cred k vor face mai multi bani...
    dar cred k se vor lasa multi jucatori de joc din cauza updatelor stupide.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier