Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

spargere de cont

yusuf59yusuf59 Postări: 6
mi-a fost spart contul, a intrat cineva care se priceoe, mi-a cedat 3 av., mi-a consumat 74k rubine (nu stiu cum a facut), mi-a distrus toti comandantii si castelanii, mi-a omorat sold. in atc, uneltele pt un organizat (full pe armurier) le-am casit intr-un sat pe gheata care a avut atc. captura;
parola o cunosteau doar liderul si vicele, care ies din discutie, parola schimbata cand am intrat in al.;
cum e posibil;
ce poate face sistemul, oricum jocul e monitorizat si presupun ca se vad toate miscarile jucatorilor;
am trimis 3 ms la sistem;
am schimbat parola, sunt sanse sa mai primesc cv. inapoi sau adio;
multumesc
yusuf59 @ ro 1
Post edited by yusuf59 on

Comentarii

• Baron57Baron57 Postări: 74
    editat 25.01.2015
    Frate ...in viata totul e permis.. nu cred ca mai recuperezi nimic ..
    De unde stim ca nu e fake ? poate cine stie ceai facut tu cu rubinele ...(eu zic ca lai donat) si cica tia spart unu
    Daqca asa este nu recuperezi nimic... nu crezi ca cei de la GGE vor fi dintrodata draguti sati de 75 000 rubine ..nu ? hai sa fim seriosi
    Baron57 este in Force Wolf Jr.
    :P :D:) :} :O 0_o @[email protected]
  • Camelot14Camelot14 Postări: 128
    editat 25.01.2015
    GGe nu cred ca o sati dea ceva inapoi...
    plus ca rubinele le putea consuma oricine la care ai dat parola....
    sfatul meu nu mai da pass la nimeni....
    spor la joc
    p.s contu de gge nu cred ca poate fi spart.
    cred ca ai dat parola la cine nu trebuia...
    >>POLUX<<,ACADEMIE LEGION XP!!!
  • FabioCristian (RO1)FabioCristian (RO1) RO1 Postări: 35
    editat 25.01.2015
    Si la mine in alianta a patit un coleg la fel rubene consumate av abandonate membrii din alianta au fost dati afara etc. raspunsul celor de la suport e ca parola nu poate fi sparta iar motivul e ca a fost o parola usor de ghicit
    In fine la cate se fac pe jocu asta spargerea unui cont nu pare ceva inposibil da cine stie
    Oricum nu iti vor da nimic cei de la suport
    FabioCristian @ ro 1
  • Caty663Caty663 Postări: 2
    editat 26.01.2015
    Eu zic sa iti pui o parola foarte complexa:cred ca cineva din alianta ta ti-a spart contul!:)
    Caty66 @ ro 1
  • yusuf59yusuf59 Postări: 6
    editat 26.01.2015
    bun, am ,, cedat " rubinele, dar am ,,cedat" si 3 av dotate de lv 8 hrana ca sa fiu credibil;
    yusuf59 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier