Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Sugesti Bordel pentru soldati.

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
editat 13.01.2015 în Sugestii, laudă, critică
Multi jucatori de aici se dau mari gagicari,care chipurile au avut sute de femei cand ei au avut-o doar pe "manuela",dar bineinteles ca pe net orice garoi este un barosan.
Post edited by Dr.Floryn2 on
«1

Comentarii

• NickName (RO1)NickName (RO1) Postări: 752
    editat 11.01.2015
    PRO...fetele mai dotate vor fi pe rubine :))...
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 11.01.2015
    Bineinteles,alea care sunt dotate si fac felatii si alte chestii mai dificile vor fi pe rubine,dar si puterea soldati nostri va creste mai mult.
  • Pac4LifePac4Life Postări: 822
    editat 11.01.2015
    de unde ai mai scoso si pe asta ? :)))
    editat 11.01.2015
    nu stiu cum se vor descurca fetele cu ororile =))...
    editat 11.01.2015
    Pentru orori,vom aduce tot orori dar de gen feminin.
    editat 11.01.2015
    sau sa poti angaja fete...si le trimiti la dusmani sa le scada puterea de lupta..:)) ca un fel de ciuma :))
    editat 11.01.2015
    Nu as fi surprins,daca in viitor vor implementa asa ceva,
  • editat 11.01.2015
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Ce ziceti daca ar implementa dragii nostri prieteni din Germania,si un bordel pentru soldati,noi am plati femeile din el sa i trateze sa le ofere placere,dar in schimb puterea soldatilor nostri ar creste consistent,astfel printre trupele noastre nu ar mai fi homosexuali.
    Astept pareri pro/contra.

Ar fi tare asta :))
  • r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 11.01.2015
    Cand treceti de pubertate reveniti pe topic-ul asta ca sa vedeti ce nefututi erati in copilarie....
  • jackooo (GB1)jackooo (GB1) Postări: 6
    editat 11.01.2015
    Pro . Ar fi misto :))
  • AlionteMarius1AlionteMarius1 Postări: 2,621
    editat 11.01.2015
    Pro. Deşi soldaţii pe vremurile acelea rar aveau parte de amor şi bucurie în familiile lor, erau doar protectori, nu şi "familişti înrăiţi". Aşa că de ce nu ar merita aşa ceva? Dacă li se oferă ce vor, vor da şi ei ce vreţi voi :))

Uite, deja D'zeu se bagă Attachment not found. :)))
    editat 11.01.2015
    Asta e o ironie la adresa GGS :)))
  • Savu.ASavu.A Postări: 61
    editat 11.01.2015
    r3kin a scris: »
    Cand treceti de pubertate reveniti pe topic-ul asta ca sa vedeti ce nefututi erati in copilarie....

+1 sa mor :)))))))))))))))))))))))))))))
  • boghymanboghyman Postări: 13
    editat 12.01.2015
    Ce ziceti daca ar implementa dragii nostri prieteni din Germania,si un bordel pentru soldati,noi am plati femeile din el sa i trateze sa le ofere placere,dar in schimb puterea soldatilor nostri ar creste consistent,astfel printre trupele noastre nu ar mai fi homosexuali.

doctore ... ce ai zice da ti-am face cadou o papusa gonflabila sau un vibrator ... poate ai nevoie ?
  • boghymanboghyman Postări: 13
    editat 12.01.2015
    Savu.A a scris: »
    +1 sa mor :)))))))))))))))))))))))))))))

savule ... sigla ta este jignitoare. Nu folosi simboluri de care habar nu ai ce inseamna si ce reprezinta .
  • Alex14XxXAlex14XxX Postări: 385
    editat 12.01.2015

Unde ati vazut voi homosexuali in cazarma?
  • grigo9 (RO1)grigo9 (RO1) Postări: 34
    editat 12.01.2015
    cred ca nu stie ce inseamna :)))
  • Sata9631Sata9631 Postări: 157
    editat 12.01.2015

Si sa se bage la alegere nu?
    Ori MU*E ori FU*AI

Contra cea mai proasta idee
    editat 12.01.2015
    E la caterinca mai baieti,nu mai imi spuneti voi mie priceputuilor ca din masturbat nu iesiti,nici daca platiti fetele cu 100 lei.
  • caramela castlecaramela castle Postări: 1
    editat 12.01.2015
    tareee :))))))

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier