Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Pietrele pretioase,NESIMTIRE!!!

Bai frate din 10 talhari batuti castig 8 pietre si 2 echipamente.
Ati spus ca le-ati echilibrat dar nimic,tot pietrele cad mereu.
Scoateti-le de tot ca si asa era mai bine fara ele.
Nu mai pot sa fac nimic la fierarie ca nu mai am cu ce ca inloc sa castig echipamente, epice,rare,legendare castig rahaturile de pietre gen sporeste cu 2% sansa de a gasi un echipament prost.
Faceti ceva in legatura cu asta ca nu iti mai vine sa ataci talhari cand vezi asa magarie,bagati si voi posibilitatea de a castiga pietre doar atacand sate de exemplu ,plm.
Ati spus ca le-ati echilibrat dar nimic,tot pietrele cad mereu.
Scoateti-le de tot ca si asa era mai bine fara ele.
Nu mai pot sa fac nimic la fierarie ca nu mai am cu ce ca inloc sa castig echipamente, epice,rare,legendare castig rahaturile de pietre gen sporeste cu 2% sansa de a gasi un echipament prost.
Faceti ceva in legatura cu asta ca nu iti mai vine sa ataci talhari cand vezi asa magarie,bagati si voi posibilitatea de a castiga pietre doar atacand sate de exemplu ,plm.
Post edited by Dr.Floryn2 on
0
Comentarii
aici sta treaba de noroc nu de ce vrei tu
uite de exemplu: eu vreau numai pietre dar in mare parte iau numai echipamente.
da frate ai dreptate si misiunea aia pe gheata ataca 10 tunuri si ia 8 echipamente pai de unde naibii ca toate sunt bifate numai la echipament 2\10 trb sa atac 20 ca sa fac misiunea