Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Vechea harta inapoi!!!!!!!

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
Cine vrea ca vechea harta sa revina sa spuna PRO,harta asta e urata si nu se mai vede frumos santul pe rubine.. Eu vreau vechea harta inapoi.
Post edited by Dr.Floryn2 on
«1

Comentarii

• Irin23Irin23 Postări: 704
    editat 12.08.2014
    pro vreau harta veche inapoi si chiar nici nu se mai vede misto canalu :mad:
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 13.08.2014
    vedeti ca pe forum e un buton mic si frumusel numit,,cautare"
    dati acolo un click si o sa vedeti ca sunt multi oameni care
    au facut astfel de subiecte
    dati email la suport si spunetiva parerile
  • Maleficul2Maleficul2 Postări: 367
    editat 13.08.2014
    WOW .....am vazut multe in viata .....asta e in top 10 :D

Frate este harta asta de cateva luni ......si tu acum te trezesti :)
    Ba , da si tu o cautare pe forum si plangete pe posturi (tot inutile ) dar macar care sunt vechi ,ca sa nu mai vedem atate subiecte.
  • LAPUSAN7LAPUSAN7 Postări: 72
    editat 13.08.2014
    pro
    vreau inapoi harta
  • Marius27Marius27 Postări: 541
    editat 13.08.2014
    da pro vreau inapoi harta veche
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 13.08.2014
    Alexandra Catri si Maleficul ,mi se rupe mie ca mai sunt subiecte facute eu am spus clar cine vrea vechea harta inapoi sa dea Pro,nu mai va bagati voi in seama sa luati moderator pe forum in subiectele mele,eu vreau vechea harta inapoi si pa,fara kkturi gen mai sunt subiecte da cautare nush ce, vedeti-va de treaba voastra.
  • Maleficul2Maleficul2 Postări: 367
    editat 13.08.2014
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Alexandra Catri si Maleficul ,mi se rupe mie ca mai sunt subiecte facute eu am spus clar cine vrea vechea harta inapoi sa dea Pro,nu mai va bagati voi in seama sa luati moderator pe forum in subiectele mele,eu vreau vechea harta inapoi si pa,fara kkturi gen mai sunt subiecte da cautare nush ce, vedeti-va de treaba voastra.

Stai in banca ta !
    Daca dai cautare pe forum "harta"/"vechea harta " o sa gaseti prieteni care sunt de acord cu tine . Dar asta este un topic inutil ,prin urmare oricine poate sa il critice !
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 13.08.2014
    vedeti ca pe forum e un buton mic si frumusel numit,,cautare"
    dati acolo un click si o sa vedeti ca sunt multi oameni care
    au facut astfel de subiecte
    dati email la suport si spunetiva parerile

da dar acele subiecte sunt vechi si nu au readus harta asa ca treb sa facem cat mai multe topicuri cu asta adica nu vrei harta veche inapoi?
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 13.08.2014
    Cine vrea ca vechea harta sa revina sa spuna PRO,harta asta e urata si nu se mai vede frumos santul pe rubine.. Eu vreau vechea harta inapoi.

sunt pro... dar mai bine ii zici lui leonte sau altcineva...
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 13.08.2014
    dati frate emailuri la suport
    organizativa si daca se strang 2 mii de emailuri pe aceasta tema e imposibil sa nu aveti un raspuns afirmativ asupra problemei voastra
    ganditiva ca prin santajuri marii hartii primesc bonusuri uriase la aparitia micilor buguri
    voi de ce sa nu faceti la fel??
    sa nu spuneti ca e instigare ca nu e
    e doar un simplu sfat!
  • Jorge Blanco3Jorge Blanco3 Postări: 1
    editat 13.08.2014
    pro! vreau vechea harta
  • Pac4LifePac4Life Postări: 822
    editat 13.08.2014

ciocoflendere acuma te trezisi ? ... :)))
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 13.08.2014
    Mai lasati-ma cu kkturile ca topic inutil sula scula nu ma intereseaza daca mai sunt alte subiecte,injura astia pe aici si nu i sanctioneaza nimeni si eu nu pot face un kkt de topic de parca ar da forumul faliment ca am fct eu un topic inutil :))
  • last onelast one Postări: 408
    editat 13.08.2014
    Eu zic ca pro
  • maniacul1000maniacul1000 Postări: 97
    editat 13.08.2014
    pro
    ...........
  • ChampionDracula3ChampionDracula3 Postări: 129
    editat 13.08.2014
    Draga jucator,
    Cum a spus si alexandru si maleficul acesta este un topic inutil vechea harta cred ca nu o sa mai existe.

Succes
  • Agentul07Agentul07 Postări: 2
    editat 13.08.2014
    pro frate si ... nu imi place nici asta ..taietori de lemne si casele la lv mic naspaaaaaaaa si canalul e super naspaaaaaaaaa
  • georgicaboss19georgicaboss19 Postări: 132
    editat 14.08.2014
    daca vrei vechea harta:joaca versiunea jocului empire pe tableta,desigur harta e cea veche,dar nu exista romania 1
  • editat 14.08.2014
    Harta asra e misro, plagetiva pr alte posturi de rahat!
  • cavaler rarescavaler rares Postări: 34
    editat 30.08.2014

:mad:PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO vreau harta inapoi

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier