Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

distrugere avanposturi

yusuf59yusuf59 Postări: 6
buna. imi mut castelul si vreau sa distrug / anulez cele 2 avp. care le am pt a infiinta altele langa noua pozitie a castelului si nu stiu cum se face . multumesc

Comentarii

• Rares Boos (RO1)Rares Boos (RO1) Postări: 94
    editat 18.07.2014
    Dai la lada aia care scrie ECONOMIE apoi dai la ADMINISTRATIE si o sa-ti apara mai multe optiuni si tu dai la CEDEZI AVANPOSTUL unde apare o poarta cu niste scanduri pe ia. Astai tot dar dupa trebuie sa astepti 3 ore. Sper ca tiam fost de ajutor.:)
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 18.07.2014
    buna
    pentru inceput intri in avampostul respectiv
    dai la economie
    apoi administratie si acolo vei gasi o intrebare,,cedezi avanpostul?"
    dai click acolo si ...

daca vrei sa mai cedezi inca unul repeti actiunile acestea in avanpostul respectiv
    bafta!

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier