Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Scoateti pietrele de la talhari

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
editat 26.07.2014 în Sugestii, laudă, critică
Scoateti update-ul cu pietrele vrem echipamente nu pietre,noi ucm mai combinam legendare si astea ma inaptilor?
Post edited by Dr.Floryn2 on
«1

Comentarii

• e51 (RO1)e51 (RO1) RO1 Postări: 25
    editat 16.07.2014
    da . ar fi ok sa pice si iteme si pietre nu doar una din ele . rata de drop la iteme sa fie ca inainte iar la pietre sa se puna o rata separata
  • hangman04hangman04 Postări: 11
    editat 16.07.2014
    da... pica numai prostii de pietre...
  • editat 16.07.2014
    ...................
  • StonlightStonlight Postări: 171
    editat 16.07.2014
    pro fara pietre e mult mai bine , ce a devenit empire un metin pe browser??
  • savuraducristisavuraducristi Postări: 183
    editat 16.07.2014
    Căc*t cu pietrele astea și nasol că am dat sute de mii de monede la Tehnicus de geaba
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 16.07.2014
  • Pac4LifePac4Life Postări: 822
    editat 16.07.2014
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Scoateti update-ul cu pietrele vrem echipamente nu pietre,noi ucm mai combinam legendare si astea ma inaptilor?

mie imi pica doar pietre pretenas :))
    si am de lv 30 + turnurile barbare :)
  • UltimateDacUltimateDac Postări: 127
    editat 16.07.2014
    Stonlight a scris: »
    pro fara pietre e mult mai bine , ce a devenit empire un metin pe browser??

Da Stonlight aai dreptate ce draqu face aici ???/// noi jucam GGE nu alte cacaturi ( scz limbaju):mad::(:mad::mad::mad:
    editat 16.07.2014
    pac4life,eu am turnuri pe gheata lvl maxim si tot pietre pica rareori un echipament
    editat 16.07.2014
    Dr.Floryn2 a scris: »
    pac4life,eu am turnuri pe gheata lvl maxim si tot pietre pica rareori un echipament

na vezi :))
    in concluzie un update de kkt
    editat 16.07.2014
    nu faptul ca pica pietre este de cacat ci faptul asta:

Attachment not found.

ca ai nevoie de milioane de pietre pt a reusi sa ai nivel 10... si asta plecand de la premiza ca nu vei da miss si nu vei pierde pietre, deci alte milioane de rubine :)). astia sunt dusi cu pluta......
    editat 16.07.2014
    hangman04 a scris: »
    nu faptul ca pica pietre este de cacat ci faptul asta:

Attachment not found.

ca ai nevoie de milioane de pietre pt a reusi sa ai nivel 10... si asta plecand de la premiza ca nu vei da miss si nu vei pierde pietre, deci alte milioane de rubine :)). astia sunt dusi cu pluta......

hang explicane si noua cei cu tabelul ala ? :))
    ca nu suport cifrele :)))
  • Memnon (RO1)Memnon (RO1) Postări: 17
    editat 16.07.2014
    Pietrele astea erau o idee excelenta. Dar mai prost de atat nu putea fi pusa in aplicare.In primul rand bonusurile sunt tampite iar faptul ca cele 6 pietre care ajuta la upgrade piatra principala dispar in cazul unei esuari e penibil. Cei care au rubine cu tona is pot permite sa faca ce piatra vor si sa duca la 50% 100% probabilitatea sau cat e maxim si sa devina si mai puternici, ceilalti care nu au rubine vor juca degeaba. Imi doresc sa apara hackuri pe care sa nu le puteti prinde ca si asa aveti competenta limitata si sa nu mai ia nimeni rubine. Eu nu am sa ma las de joc dar am sa ma rog sa dati faliment. Voi si EON-ul alti incompetenti.
  • Memnon (RO1)Memnon (RO1) Postări: 17
    editat 16.07.2014
    Re Pac4Life hangman a facut o progresie a numarului de pietre necesar sa duci o piatra la nivel 10 daca iei numai pietre de 1 ai nevoie de 40 de MILIOANE de pietre ca sa ajungi la nivel 10. Nui asa ca-i o tampenie ? :)
    editat 16.07.2014
    ati stricat si lucrul bun ramas fieraria daca o tineti asa o sa o luati voi in mana o sa vva jucati singuri cu pietre :DD
    editat 16.07.2014
    nivel 6 cred ca se va obtine daca se combina rubine + farmat pe pisc / nisip. de la 7 in sus nu vad cum... decat f f greu si scump.
    editat 16.07.2014
    ca so faci lv 10 trebe 10 milioane de pietre ? :)))
    editat 16.07.2014
    Oricum sper sa scoata porcaria cu pietrele o sa piarda multi jucatori cu update-ul asta si e in dezaavantajul lor.
    editat 16.07.2014
    nu este chiar o schimbare dramatica dar trebuie sa balanseze putin care cum pica.
    editat 16.07.2014
    ar trb sa fie 2 cateogrii din care sa alegem cand dam atacul sa alegem ce vrem sa pice artefacte sau pietre...... era cel mai potrivit cum e si treaba cu mapele schimbate ar trebuii 2 optiuni cea veche si cea noua,un exemplu este optiunea veche si noua de la chat-ul aliantei

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier