Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Defensiva sugesti

bun as vrea sa vad niste sugesti
eu imi fac defensiva in felul urmator 100 halebardieri 100 tragatori cu arcul mare 30 iscoade 30 santinele le pun pe toate pe zidul din fata cu 34 sageti in flacari 10 intarituri de poarta si 25 aruncatoare cu pietre la compartiment poarta castel pun 5 prelati izolatoare si 5 fante cu sageti
pun toate trupele pe zidul frontal....in cazul unui spionaj atacatorul nu va trimite trupe pe fata ci pe flancuri unde nu poate baga attea trupe si cand ajunge in curtea castelului trupele lui se vor intalni cu trupele mele
cu defensiva asta am castigat 5 raiduri si am pierdut 1
astept pareri si sa va postati defensivele voastre
eu imi fac defensiva in felul urmator 100 halebardieri 100 tragatori cu arcul mare 30 iscoade 30 santinele le pun pe toate pe zidul din fata cu 34 sageti in flacari 10 intarituri de poarta si 25 aruncatoare cu pietre la compartiment poarta castel pun 5 prelati izolatoare si 5 fante cu sageti
pun toate trupele pe zidul frontal....in cazul unui spionaj atacatorul nu va trimite trupe pe fata ci pe flancuri unde nu poate baga attea trupe si cand ajunge in curtea castelului trupele lui se vor intalni cu trupele mele
cu defensiva asta am castigat 5 raiduri si am pierdut 1
astept pareri si sa va postati defensivele voastre
TheSnake @ ro 1
Post edited by TheSnake on
0
Comentarii
nu asa se face deff
daca vrei sa pierzi putin se pune 50 central 50 flanc
70% distanta 30% aproape
2din 3 casute cu sageti/fante si 1 cu somala/gura de aruncare/pietre
castelan de 90% distanta si daca se poate si ceva aproape
si uite aici un raport de la eventul asta cu castelele starine
a atacat cu regali
centru
Attachment not found.
raportul atacului
Attachment not found.
flanc stang
Attachment not found.
eu zic ca este cea mai buna metoda
atacul a fost slab nu te mai da mare ca nu a pus nicio unelta atacatorul si in plus defu se aranjeaza in functie de atac...
dai acolo si iti faci sunbiectul
Nivel 32
Nume de joc Superjombombo
Alianta I.R.R pasa
Titlu Boier
Onoare 1541
fals. proportia reala e 0-68-32 sau 32-68-0, 0 unde sunt uneltele cele mai puternice (dintre stanga si dreapta)
folosesti tactica asta doar cand esti atacat cu un nivel mai slab de unelte (armurier > rubine > lemne) cand nu are unelte, direct 25-50-25, sau daca ai armurier si vine pe lemne (2 nivele de unelte sarite)
cat despre proportia soldatilor, depinde. castelanul, depinde.
in general 99% din atacurile jucatorilor de nivel 60+ sunt pe baza de distanta, deci castelan de distanta.
sunt multe de discutat la capitolul defensiva, se poate vorbi o zi intreaga
70% departe , 30 % aproape in 2 casute fantana cu sageti in 1 casuta gura de aruchare .Castelan 160% departe si putin aproaphe.
SCZ DC NU AM SCRIS OK EU NUS ROMAN ASTAI TEXT TRADUS ONLINE.
si ce daca nu a pus unelte
totusi a atacat cu regali
uite unul in care a avut si unelte
Attachment not found.
Attachment not found.
Attachment not found.
Iti voi da at cand o vei lasa mai moale cu mistourile
si daca vrei ceva sfaturi vb pe privat ,ca e mai greu aici
castelanul este pe distanta
am incercat a il combin si a iesit 80% distanta si 40 % aproape
Te vad tare frustat/a
Te rog sa pui tu u raport mai bun
ca voi habar nu aveti sa va apatati
este forte bun raportul!
ba ratatule ia atacama ca mai mult de 50 nu imi omori si a fost atac cu regali dar ia atacama cu regali si dupa te atac eu cu veterani unelte pe lemn sa vedem care omoara mai mult ce zici ???
lasa vrajeala ca si la atacu asta a venit fara unelte , la unelte folosite se vedea zidul ca avea 100% adica zid de nivel 5 adica mare sansa ca aparatorul sa aiva lv 70 adica sa aiva turnuri de nivel 5 care poti pune pe ziduri cu turnuri de nivel 5 si extins la maxim 320 de soldati acolo la soldati se vedea ca a pus 248 din 320 adica clar nici toate turnurile de nivel 4 nu le avea mai bine taceai decat sa te faci de kkt