Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Tehnicus

Ati vrea ca sansa de a da fail a echipamentelor sa scada?
Daca maresti de 3 ori un echipament ajunge deja la 47% sanse de succes,eu zic ca este prea putin,tinand cont ca echipamentele unice pot fi marite de 20 de ori
Ganditi-va cati bani dati pe upgradari.
Daca maresti de 3 ori un echipament ajunge deja la 47% sanse de succes,eu zic ca este prea putin,tinand cont ca echipamentele unice pot fi marite de 20 de ori
Ganditi-va cati bani dati pe upgradari.
Post edited by SirToomas on
0
Comentarii
Un fleac ,7 milioane ii faci asa....din 2 baroni
Si asta doar pentru un echipament
macar sa te lase sa iti abgradadezi un echipamnet pana la lvl 8-9 si dupa sa iti dea fail
Azi am abgradat un legendar pana la lvl 3 si de acolo mi-a dat fail de vreo 6-7 ori
Gandestete ca sunt si jucatori constructori,care nu ataca asa de mult baroni,fortarete,etc
Si nu au zeci de milioane pe care sa le dea la tehnicus
Inainte parca mergea mai bn ,puteai sa abgradezi un echipament pana la lvl 8-9-10 si dupa incepea sa dea fail mai des
Cand votati ,ganditiva si la alti playeri
Nu numai la voi
De ex eu am 100 milioane de bani,la ce m-ar ajuta sa se micsoreze rata de fail,dar poate sunt altii mai playeri si cu mai putini bani,care ei chiar si-ar dori sa scada rata de fail
Stai sa vezi cand ai sa ai un echipament de lvl 15-15 si va trebui sa il abgradezi mai mult ,iti va lua peste 10 000 si iti va da fail in continuu
pe ei nu ii prea intrereseaza,dar cei care nu au rubine,ce fac?
La partea cu rubinele am zis clar ca sunt 100% de acord cu tine cu toate ca e o prostie. Nush eu joc de 3 luni si un pic si am deja 5 unice +12-14. ca sa le fac +20 o sa dureze dar mie mi se pare ok sistemul si da, e enervant cand dai uneori 500 de mii ca sa faci de la +11 la +12 ca nu te plac "zarurile" gge-ului in momentul ala, dar repet, asta face ca nu toata lumea sa aiba comandanti si castelani 90 90 si asta e mai bine pentru ca altfel toti ar avea 90 90 la nivel 50-60 si atunci ...