Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Tehnicus

SirToomasSirToomas Postări: 175
Ati vrea ca sansa de a da fail a echipamentelor sa scada?
Daca maresti de 3 ori un echipament ajunge deja la 47% sanse de succes,eu zic ca este prea putin,tinand cont ca echipamentele unice pot fi marite de 20 de ori
Ganditi-va cati bani dati pe upgradari.
Post edited by SirToomas on

Comentarii

• JericchoJericcho Postări: 683
    editat 14.06.2014
    E bine cum e acum. Mie nu-mi convine ca poti da cu rubine. Asa toti ar avea comandanti 90 90 fara sa trebuiasca sa stranga bani. Ca idee costul mediu (variaza in functie de cat noroc ai) pentru a duce un unic de la 0 la 20 e undeva pe la 7 milioane de monede
  • Irin23Irin23 Postări: 704
    editat 14.06.2014
    jericcho are dreptate ar fi prea nasol sa nu scada sansa la tehnicus
  • SirToomasSirToomas Postări: 175
    editat 14.06.2014
    Jericcho a scris: »
    E bine cum e acum. Mie nu-mi convine ca poti da cu rubine. Asa toti ar avea comandanti 90 90 fara sa trebuiasca sa stranga bani. Ca idee costul mediu (variaza in functie de cat noroc ai) pentru a duce un unic de la 0 la 20 e undeva pe la 7 milioane de monede

Un fleac ,7 milioane ii faci asa....din 2 baroni
    Si asta doar pentru un echipament
    macar sa te lase sa iti abgradadezi un echipamnet pana la lvl 8-9 si dupa sa iti dea fail
    Azi am abgradat un legendar pana la lvl 3 si de acolo mi-a dat fail de vreo 6-7 ori
    Gandestete ca sunt si jucatori constructori,care nu ataca asa de mult baroni,fortarete,etc
    Si nu au zeci de milioane pe care sa le dea la tehnicus
    Inainte parca mergea mai bn ,puteai sa abgradezi un echipament pana la lvl 8-9-10 si dupa incepea sa dea fail mai des
    editat 14.06.2014
    Irin23 a scris: »
    jericcho are dreptate ar fi prea nasol sa nu scada sansa la tehnicus

Cand votati ,ganditiva si la alti playeri
    Nu numai la voi
    De ex eu am 100 milioane de bani,la ce m-ar ajuta sa se micsoreze rata de fail,dar poate sunt altii mai playeri si cu mai putini bani,care ei chiar si-ar dori sa scada rata de fail
  • editat 14.06.2014
    eu as vrea sa scada, am bagat la un echipament sa il fac si am consumat 20k monede sa fac +4
    editat 14.06.2014
    Betarot a scris: »
    eu as vrea sa scada, am bagat la un echipament sa il fac si am consumat 20k monede sa fac +4

Stai sa vezi cand ai sa ai un echipament de lvl 15-15 si va trebui sa il abgradezi mai mult ,iti va lua peste 10 000 si iti va da fail in continuu
    editat 14.06.2014
    Asa mai sunt cei mari care baga rubine non-stop si ei maresc sansa de succes la 100% cu rubine
    pe ei nu ii prea intrereseaza,dar cei care nu au rubine,ce fac?
  • JericchoJericcho Postări: 683
    editat 14.06.2014
    SirToomas a scris: »
    Asa mai sunt cei mari care baga rubine non-stop si ei maresc sansa de succes la 100% cu rubine
    pe ei nu ii prea intrereseaza,dar cei care nu au rubine,ce fac?

La partea cu rubinele am zis clar ca sunt 100% de acord cu tine cu toate ca e o prostie. Nush eu joc de 3 luni si un pic si am deja 5 unice +12-14. ca sa le fac +20 o sa dureze dar mie mi se pare ok sistemul si da, e enervant cand dai uneori 500 de mii ca sa faci de la +11 la +12 ca nu te plac "zarurile" gge-ului in momentul ala, dar repet, asta face ca nu toata lumea sa aiba comandanti si castelani 90 90 si asta e mai bine pentru ca altfel toti ar avea 90 90 la nivel 50-60 si atunci ...
  • hadessshadesss Postări: 135
    editat 14.06.2014
    ar fi bine sa urce sansa d reusita deja de la 3 upgradeuri imi da fail

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier