Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Bataie de joc

Salut am observat ca goarna de atac apare cand dusmanul este foarte aproape de castel
Acum suntem atacati cu 1000 de soldati de la 400 si ceva de campuri distanta si goarna a sunta cu 15 minuta inainte de atac
Cum dumnezeu sa ii trimit defensiva cand defensiva mea ajunge in 20 de minute la el
SA VA FIE RUSINE
ATI FACUT ASTA DOAR CA SA DEA LUMEA RUBINE LA GRAJDURI SA AJUNGA MAI REPEDE
astept pareri,cum e mai bn?
Cum era inainte cand aparea si cu 45 minute inainte de atac sau acum ,cand apare cu 15 minute si nici nu apuci sa ii trimiti sprijin?:(:(
Acum suntem atacati cu 1000 de soldati de la 400 si ceva de campuri distanta si goarna a sunta cu 15 minuta inainte de atac
Cum dumnezeu sa ii trimit defensiva cand defensiva mea ajunge in 20 de minute la el
SA VA FIE RUSINE
ATI FACUT ASTA DOAR CA SA DEA LUMEA RUBINE LA GRAJDURI SA AJUNGA MAI REPEDE
astept pareri,cum e mai bn?
Cum era inainte cand aparea si cu 45 minute inainte de atac sau acum ,cand apare cu 15 minute si nici nu apuci sa ii trimiti sprijin?:(:(
Post edited by SirToomas on
0
Comentarii
2. depinde de castelanul si daca are turn de paza aparatorul
:cool:
te VAITI DEGEABA sunt comand de nui vezi decat la 2_3 min pana la impact la atacu asta ce zici ai cei face:))
vina e a celor din conducere gge ca au schimbat regulile cu reperarea atacului plus ca au inventat com de 90% reperare
Rusine GGE! Din acest joc ati facut o afacere! Acum cativa ani jucai fara griji!
astai jocul daca nu vati prins exista comandant cu eperare 90, exista cercetare de 30 intarziere la reperare iara pe de alta parte exista turn de paza, cercetare de 30 si castelan cu anuntare mai repede atac. e joc de strategie nu? batetiva capul, nui nici o eroare sau bataie de joc de la gge, ci doar gandire si strategie.
care ziceai ca jucai fara griji, pai jocul simuleaza evul mediu, atunci cand te trezeai cu tatarii in sat ce mai faceai? mancai linistit? undei provocarea, miza jocului?
Imi dai tu rubine?
Ca de construit stiu si eu sa il construiesc
Ba da-mi bag p**a in jocu' tau. Legat de subiect: RUSINE GGE!
Multumim GGE sunteti cei mai buni in a nu gandi ce urmeaza sa schimbati!!!! sper sa ramana pe harta cele 20 de aliante care probabil apreciaza aceasta schimbare si in 5 min termina ce a muncit unul in cateva zile evident din alianta inferioara si ca nivel inferior lui ca doar tre sa aiba ce sa atace fara sanse de a para ceva
Ne raman 2 optiuni dupa 2 ani de joc inchidere sau o sa ardem peste tot pt ca "baietii destepti" spioneaza in 3 min sa vada daca ti s-a intors atacul si in 1-2 is la tine la usa
Deci dragi colegi Empire revenim la kamikaze si de azi nu mai recrutam un defensiv!
Bafta!
nu va ganditi asa, nu? voi cei de laa ggs...
Salut SirToomas,
Nu spun ca este bine cum este acum,dar daca vrei sa ajunga mai repede defensiva la colegul tau ar trebui sa iti faci grajd lv 3,deoarece este foarte folositor,chiar daca costa ceva rubine iti va folosi mult pe viitor.Succes!