Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Roata norocului

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
Bai cand apare ma roata norocului ca pe joc arata ca e deja implementata dar nu apare nicaeri :|
Post edited by Dr.Floryn2 on

Comentarii

• Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 01.05.2014
    joi dupa miercurea ciuc
  • george731george731 Postări: 150
    editat 01.05.2014
    Probabil intr-o zi cu soare
  • Seppuku (RO1)Seppuku (RO1) RO1 Postări: 269
    editat 01.05.2014
    Ce dracu tot postati ma atatea despre roata norocului...citeste in pana mea pe forum ca au mai scris vreo 20 ``cand apare roata norocului``. Uitate peste posturile alea si lamureste-te...nu trebuie mai postezi si tu ca sa iesi in evidenta ca vei primi acelasi raspuns.
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 01.05.2014
    Seppuku a scris: »
    Ce dracu tot postati ma atatea despre roata norocului...citeste in pana mea pe forum ca au mai scris vreo 20 ``cand apare roata norocului``. Uitate peste posturile alea si lamureste-te...nu trebuie mai postezi si tu ca sa iesi in evidenta ca vei primi acelasi raspuns.

subiecte de genu fac doar incepatorii forumului
    nu sunt cunoscatori si nu au vazut zecile de subiecte pe tema asta....
    editat 01.05.2014
    subiecte de genu fac doar incepatorii forumului
    nu sunt cunoscatori si nu au vazut zecile de subiecte pe tema asta....
    Ce incepator ca asta are deja 192 de posturi. Deci a mai vazut subiecte de genu.
    Daca nu avea 192 de posturi nu mai ziceam ce-am zis..il intelegeam
  • qwerty32qwerty32 Postări: 1
    editat 01.05.2014
    da dar tot nu sa ecsplicat cand apare evenimentul roata norocului ???:confused::confused:
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 02.05.2014
    Sepupule eu am intrebat cand apare roata norocului,nu ma lua tu la mijto cu rahaturi de replici,daca nu stii bagati un deget in gura si nu te baga.Eu nu stau sa citesc topicurile in care tot nu scrie nimic concret eu am intrebat ceva daca nu stiti nu mai postati ce plm nu mai poate omu' sa intrebe nimic ca apar inteligentii cu raspunsurile lor total paralele cu ce am intrebat eu.
  • Fabian_cristia2Fabian_cristia2 Postări: 1,403
    editat 02.05.2014
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Bai cand apare ma roata norocului ca pe joc arata ca e deja implementata dar nu apare nicaeri :|

Nici noi nu stim exact cand! Poate o sa anunte Pittiplatsch cand apare Roata Norocului!
  • theeob2theeob2 Postări: 947
    editat 02.05.2014

M-ati inebunit cu cacatu ala de roata.Nu nu a aparut si Doamne ajuta sa nu apara.Ce credeti ca veti castiga la ea?Va spun eu: 10 rubine sau 500-1000 de monede.
    editat 02.05.2014
    Mersi man de raspuns macar tu raspunzi in legatura cu subiectu.
    editat 02.05.2014
    Mersi man de raspuns macar tu raspunzi in legatura cu subiectu.

Si eu am raspuns On-Topic, dar ma rog, te-ai primit raspunsul dorit! (Banuiesc).
    editat 02.05.2014
    Sepupule eu am intrebat cand apare roata norocului,nu ma lua tu la mijto cu rahaturi de replici,daca nu stii bagati un deget in gura si nu te baga.Eu nu stau sa citesc topicurile in care tot nu scrie nimic concret eu am intrebat ceva daca nu stiti nu mai postati ce plm nu mai poate omu' sa intrebe nimic ca apar inteligentii cu raspunsurile lor total paralele cu ce am intrebat eu.
    In primul rand nu ai scris numele meu corect..sau ai facut-o la ``misto``..ha ha ha ce-am mai ras. :)
    In al doilea rand , lasa-te de forum daca nu citesti ce posteaza altii. Si aici ai primit aceleasi raspunsuri ca si la celelalte subiecte. Citeste toate postarile legate de ``roata norocului`` ca ai sa vezi aceleasi raspunsuri peste tot.
  • Crow (RO1)Crow (RO1) RO1 Postări: 74
    editat 02.05.2014
    Roata nu s-a bagat, apare acolo la inceput ca tu sa vezi ce urmeaza. Cand o sa dispara de acolo, atunci este bagata.

:)) ce pretentii aveti sa va bage moderatorii in seama cand 90% dintr-un post sunt jigniri si injuraturi? Pai citesc si ei 10, 20 dupa care se plictisesc si nu mai citesc. Fiti fratilor la obiect, rapundeti oamenilor concret, nu o mai dati in balarii.
    editat 02.05.2014
    Apollo3 a scris: »
    Roata nu s-a bagat, apare acolo la inceput ca tu sa vezi ce urmeaza. Cand o sa dispara de acolo, atunci este bagata.

:)) ce pretentii aveti sa va bage moderatorii in seama cand 90% dintr-un post sunt jigniri si injuraturi? Pai citesc si ei 10, 20 dupa care se plictisesc si nu mai citesc. Fiti fratilor la obiect, rapundeti oamenilor concret, nu o mai dati in balarii.

Exact, ai o dreptate mare!
    editat 02.05.2014
    Mersi Apollo,de raspuns asa se da un raspuns nu cu chestii gen "nu ai vazut cati au mai postat si nush ce",si seppupu cum a spus apollo nu citesc eu topicurile celelalte ca sutn numai injuraturi acolo si nu e niciun raspuns.
  • danutul21danutul21 Postări: 20
    editat 02.05.2014
    ce roata norocului-e de ajuns bonus pentru conectare-orsicum nu cred ca o sa fie-pun si ei asa la bascaleala ca sa fie ceva nou ca sa nu te plictisesti- ;)
  • Crow (RO1)Crow (RO1) RO1 Postări: 74
    editat 02.05.2014
    Mersi Apollo,de raspuns asa se da un raspuns nu cu chestii gen "nu ai vazut cati au mai postat si nush ce",si seppupu cum a spus apollo nu citesc eu topicurile celelalte ca sutn numai injuraturi acolo si nu e niciun raspuns.

cu placere
  • Cosmin202 (RO1)Cosmin202 (RO1) Postări: 4
    editat 02.05.2014
    unde pui mei ie roata aia cami sare draci acu :mad:
  • Cosmin202 (RO1)Cosmin202 (RO1) Postări: 4
    editat 02.05.2014
    masa a dracu da roata
    :mad:

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier