Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Roata norocului

Bai cand apare ma roata norocului ca pe joc arata ca e deja implementata dar nu apare nicaeri

Post edited by Dr.Floryn2 on
0
Comentarii
subiecte de genu fac doar incepatorii forumului
nu sunt cunoscatori si nu au vazut zecile de subiecte pe tema asta....
Daca nu avea 192 de posturi nu mai ziceam ce-am zis..il intelegeam
Nici noi nu stim exact cand! Poate o sa anunte Pittiplatsch cand apare Roata Norocului!
M-ati inebunit cu cacatu ala de roata.Nu nu a aparut si Doamne ajuta sa nu apara.Ce credeti ca veti castiga la ea?Va spun eu: 10 rubine sau 500-1000 de monede.
Si eu am raspuns On-Topic, dar ma rog, te-ai primit raspunsul dorit! (Banuiesc).
In al doilea rand , lasa-te de forum daca nu citesti ce posteaza altii. Si aici ai primit aceleasi raspunsuri ca si la celelalte subiecte. Citeste toate postarile legate de ``roata norocului`` ca ai sa vezi aceleasi raspunsuri peste tot.
Exact, ai o dreptate mare!
cu placere
:mad: