Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
Mare dreptate..:D(Nu am spus-o ironic)
Fabian_cristia2 @ INT1
Extraterestrii ne pandesc!
Nume joc: Fabian_cristia2
Nume real: Fabian
Nivel: 14
Oamenii de rand, ca si noi, cei mai multi, cunoastem foarte putine lucruri. Unul dintre lucrurile pe care nu le cunoastem este faptul ca N.A.S.A. stie de existenta extraterestrilor.
http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=27q9yhmpngrg0M&tbnid=qc_Har44UeuAdM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.neogaf.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D688711%26page%3D3&ei=sQnoUsnOLoLZtQarkYCwAw&psig=AFQjCNE3b6-YHk0GYBcfth67WmpYMdTXig&ust=1391024670434957
TheMircea ii o gluma in joc
hai ma lasi cu deste ...sunt satul daca iti trebuie translator te rog sa nu te mai uiti nnu team obligat eu ca sa imi citesti ce scriu eu .....
Nenea "dummy", inceteaza sa mai vorbesti in felul acesta...
Se vede ca e taran
Te-ai plictisit de joc de ai intrat pe forum ?
Apropo Mircea, cel de mai sus a zis ca tu esti o GLUMA pe joc, adica esti vai capu tau, dar tu fiind prostovan n-ai cum sa-ti dai seama asa ca te ajut eu sa intelegi ca vad ca nu stii nici cine face misto de tine
frumos nu?
Aproape...
Am intrat pe forum ca am auzit de The Mircea. Am facut incercarea de a-i citi postarile. Baiatul asta, nu numai ca nu stie sa scrie in limba romana, dar nici nu stie sa citeasca.
Ma frapeaza faptul ca, desi multi ii spun sa se retraga cat este in topul prostilor, incearca sa bata vreun record de longevitate in ceea ce priveste postarile idioate de aici si ignora rugamintile acestora.
In plus, ma tot distram cu postarile minunatilor astora din federatia play-fair
In rest, liniste
Mircea e prost, in rest, liniste. Nu poate constientiza nici ca e retardat mintal dar nu poate deosebi nici playerii care fac misto de el sau nu, iar asta ma amuza.Si chiar imi place cand ii scriu un cuvant nou el ma corecteaza...Daca n-ar fi el eu n-as prea face posturi decat 2-3 la 2 zile dar cu el aici in mijlocul actiunii, mierzul forumului, luptatorul numarul 1 el si dumy care daca-l pun sa faca o poezie iar apoi o citesc ajung la concluzia ca este frate de boala cu Mircea.
In legatura cu fair-play acum le iau capitala
Si norocu tau e ca avem pact ca erai flacari pana acum..
uite aici raport frumos Attachment not found.
Daca te operezi la ureche devi prost sau cum ? Am zis eu ceva de operatie !? Nu vezi ca nu stii sa citesti
Are 13 ani si in a 5-a.....iti dai seama ca din cauza operatiei a ramas repetent 2 ani...
Wow....este exceptional, ataci pe unu care are 2 soldati si nu iti moare niciunul....Ce nivel avea ala? 7? Ii trecuse protectia incepatorului macar? Ataca tinte de nivel 60+ si apoi vino sa te lauzi
Alex teai facut de ras mai bn nu il puneai
Bumbun
BumBun , pula mea are valoare .
UltimateSpartak @ Peacemaker
Peacemaker Promise
I will be a Peacemaker
today and every day.
With all my actions,
with all my thoughts,
And EVERYTHING I SAY.
Ai tupeu sa facem noi doi 1vs1 ?
ceau!