Acasă Romanian Goodgame Empire – Alianţe şi Pacturi Ştiri Alianţă

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Nervi !

2YzzY (RO1)2YzzY (RO1) Postări: 169
editat 27.02.2014 în Ştiri Alianţă
Bine mai baieti, eu unul m-am saturat sa fiu intrebat "de ce ne-ati atacat? . De ce ai declarat razboi ?"
Da-l naiba de joc, este un joc in care razboiul este la ordinea zilei .
Poate ca am dat numai eu de constructori si lenesi ,care nu au nici ce-a mai vaga idee despre cum se joaca jocul asta.
Nu am chef sa am nivel 70 si sa am titlu de nobil , deasta declar razboi celor carora le pot face fata ! ! Daca nu pot face fata,trimit cerere de incetare si gata !
Pe aia care ii am la razboi , va rog mult,recruta-ti, ca vin !
Am postat aici pentru ca este o stire in legatura cu alianta mea si motivul declaratiei de razboi ! ! !
[SIGPIC][/SIGPIC]"Nu imi este teama de o armata de lei,condusa de o oaie ; Imi este teama de o armata de oi,condusa de un leu "-Alexandru Cel Mare
Post edited by 2YzzY (RO1) on

Comentarii

• deadlystrike (RO1)deadlystrike (RO1) Postări: 718
    editat 14.02.2014
    Blahh....blahhh....blahhhh
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • 2YzzY (RO1)2YzzY (RO1) Postări: 169
    editat 14.02.2014
    Lupu Vlad a scris: »
    Blahh....blahhh....blahhhh
    Ce este frățioare ? Ai ceva de zis ?
    [SIGPIC][/SIGPIC]"Nu imi este teama de o armata de lei,condusa de o oaie ; Imi este teama de o armata de oi,condusa de un leu "-Alexandru Cel Mare
  • deadlystrike (RO1)deadlystrike (RO1) Postări: 718
    editat 14.02.2014
    Cred ca da......
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • 2YzzY (RO1)2YzzY (RO1) Postări: 169
    editat 15.02.2014
    Lupu Vlad a scris: »
    Cred ca da......
    Spune, e un amărât de forum . . .
    Nu îți dă nimeni în cap, aici este o chestie, pe joc este altă chestie .
  • DARK NEGHIULADARK NEGHIULA Postări: 22
    editat 27.02.2014
    bla bla bla
    DARK NEGHIULA @ ro 1
  • DARK NEGHIULADARK NEGHIULA Postări: 22
    editat 27.02.2014
    cum spui tu frta!
    DARK NEGHIULA @ ro 1
  • Orbulescu_danyU (RO1)Orbulescu_danyU (RO1) Postări: 89
    editat 27.02.2014
    2YzzY a scris: »
    Bine mai baieti, eu unul m-am saturat sa fiu intrebat "de ce ne-ati atacat? . De ce ai declarat razboi ?"
    Da-l naiba de joc, este un joc in care razboiul este la ordinea zilei .
    Poate ca am dat numai eu de constructori si lenesi ,care nu au nici ce-a mai vaga idee despre cum se joaca jocul asta.
    Nu am chef sa am nivel 70 si sa am titlu de nobil , deasta declar razboi celor carora le pot face fata ! ! Daca nu pot face fata,trimit cerere de incetare si gata !
    Pe aia care ii am la razboi , va rog mult,recruta-ti, ca vin !
    Am postat aici pentru ca este o stire in legatura cu alianta mea si motivul declaratiei de razboi ! ! !

e foarte simplu , cand primesti mesaj de genul asta , dai ignore si ai rezolvat problema.
    si eu la inceput stateam sa explic dar iti pierzi rabdarea
    Inainte sa conduci , invata sa te supui!

FORTUNA FOREVER!
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 27.02.2014
    auziti bah
    astia din F.O.C. tot da razboaie
    am crezut ca e la vrajala dar vad ca se tin de ele
    cam cati aveti razboi cu o alianta membra F.O.C????
  • dumy888dumy888 Postări: 457
    editat 27.02.2014
    F.O.C sunt niste furatori de sate
    Rasul este un medicament, dar daca incepi a rade fara motiv, ai nevoie de medicamente!

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier