Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Nervi !

Bine mai baieti, eu unul m-am saturat sa fiu intrebat "de ce ne-ati atacat? . De ce ai declarat razboi ?"
Da-l naiba de joc, este un joc in care razboiul este la ordinea zilei .
Poate ca am dat numai eu de constructori si lenesi ,care nu au nici ce-a mai vaga idee despre cum se joaca jocul asta.
Nu am chef sa am nivel 70 si sa am titlu de nobil , deasta declar razboi celor carora le pot face fata ! ! Daca nu pot face fata,trimit cerere de incetare si gata !
Pe aia care ii am la razboi , va rog mult,recruta-ti, ca vin !
Am postat aici pentru ca este o stire in legatura cu alianta mea si motivul declaratiei de razboi ! ! !
Da-l naiba de joc, este un joc in care razboiul este la ordinea zilei .
Poate ca am dat numai eu de constructori si lenesi ,care nu au nici ce-a mai vaga idee despre cum se joaca jocul asta.
Nu am chef sa am nivel 70 si sa am titlu de nobil , deasta declar razboi celor carora le pot face fata ! ! Daca nu pot face fata,trimit cerere de incetare si gata !
Pe aia care ii am la razboi , va rog mult,recruta-ti, ca vin !
Am postat aici pentru ca este o stire in legatura cu alianta mea si motivul declaratiei de razboi ! ! !
[SIGPIC][/SIGPIC]"Nu imi este teama de o armata de lei,condusa de o oaie ; Imi este teama de o armata de oi,condusa de un leu "-Alexandru Cel Mare
Post edited by 2YzzY (RO1) on
0
Comentarii
Nu îți dă nimeni în cap, aici este o chestie, pe joc este altă chestie .
e foarte simplu , cand primesti mesaj de genul asta , dai ignore si ai rezolvat problema.
si eu la inceput stateam sa explic dar iti pierzi rabdarea
FORTUNA FOREVER!
astia din F.O.C. tot da razboaie
am crezut ca e la vrajala dar vad ca se tin de ele
cam cati aveti razboi cu o alianta membra F.O.C????
https://www.youtube.com/watch?v=HJ4U_g0U0yE