Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Sugestie ateliere de producție

2YzzY (RO1)2YzzY (RO1) Postări: 169
editat 15.02.2014 în Sugestii, laudă, critică
Hei, o mică sugestie, acuma,voi știți dacă e bună sau nu .
Avem două ateliere care produc unelte, ilogic este faptul că dacă pornim 20 de unelte,în atelierul care produce unelte de atac, trebuie sa așteptăm ca să se termine uneltele și după să pornim unelte în atelierul de defensivă.
Logic ar fi ca atunci când producem unelte de atac, celălalt de defensivă să nu fie ocupat , adică să putem produce, în ambele ateliere, simultan .
Cred că este ilogic, având două ateliere, să producem pe rând și unul din cele două să fie ocupat degeaba .
Aștept păreri , comentariile inutile, țineți-le pentru voi .
Post edited by 2YzzY (RO1) on
[SIGPIC][/SIGPIC]"Nu imi este teama de o armata de lei,condusa de o oaie ; Imi este teama de o armata de oi,condusa de un leu "-Alexandru Cel Mare

Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier