Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Alianta Spartan Respect nijte marii fricosi.

Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
editat 08.12.2013 în Sugestii, laudă, critică
Azi dim intru pe joc si vad defensiva infrangere :))
ma uit unde si cand colo pe avanpostul unde tin atacul spioneaza si de in alte parti nu pot face fata si ataca pe avanpostul unde tine-am 100 ratacitori si 500 veterani :))
Alianta spartan respect este o alianta de dubluri are nici nu joaca corect.
mai bine puneti-va numele Spartan Fricosi
intelegeti la lvlu meu 43 ca e nasol sa iti distruga o prostituata din alianta astora atacul.
Niciunuia nu i convina sa i distruga unul atacul chiar daca e de 200 soldati sau 1000.
Asa reusesc astia sin spartan sa faca onoare spionand si atacand playeri unde tin atacul..
Rusine lor si lu ioana care i spun sa duca la Bucuresti pe centura sa stranga onoare :))
Post edited by Dr.Floryn2 on

Comentarii

• r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 08.12.2013
    Recunosc ca m-am chinuit ceva sa inteleg ce ai scris,trec peste faptul ca esti in copac cu limba romana,ca ai un limbaj de scara blocului si sincer cand am inceput sa scriu vroiam sa-ti dau un sfat dar m-am razgandit,spor la joc!
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 08.12.2013
    r3kin am pus sa ii fac pe aia de ras,nu sa comentezi tu un player care joaca de o luna jocul si gata secrede desteptul harti.
    Oricum asta e un joc de razboi nu jocuri gen "hai sa invatam limba romana".
    Dute nush si fa-te profesor de romana daca te pasioneaza dar nu mai stresati lumea ca greselile gramaticale.
  • alexhosu23alexhosu23 Postări: 441
    editat 08.12.2013
    Daca te-a atacat pe avanpostul unde tii tu atacul inseamna ca-s fricosi aia.Nu prea cred, te poate atacat unde vor ei, nu conteaza ca tu ai atacul acolo sau acolo.Dar ai cam multa onoare si
    as zice ca in situatia asta ei sunt fricosi,pentru ca te-au atacat pentru onoare pe un av unde stiai ca nu le poti face fata, pentru ca ia unitati de atac.
    editat 08.12.2013
    Am facut ceva greseli ortografice, scuzati-ma.....
  • boghymanboghyman Postări: 13
    editat 08.12.2013
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Azi dim intru pe joc si vad defensiva infrangere :))
    ma uit unde si cand colo pe avanpostul unde tin atacul spioneaza si de in alte parti nu pot face fata si ataca pe avanpostul unde tine-am 100 ratacitori si 500 veterani :))
    Alianta spartan respect este o alianta de dubluri are nici nu joaca corect.
    mai bine puneti-va numele Spartan Fricosi
    intelegeti la lvlu meu 43 ca e nasol sa iti distruga o prostituata din alianta astora atacul.
    Niciunuia nu i convina sa i distruga unul atacul chiar daca e de 200 soldati sau 1000.
    Asa reusesc astia sin spartan sa faca onoare spionand si atacand playeri unde tin atacul..
    Rusine lor si lu ioana care i spun sa duca la Bucuresti pe centura sa stranga onoare :))

esti agramat prietene ... iar postul tau este off-topic. posteaza unde trebuie ... fii disciplinat tu inainte sa judeci pe altii.
  • WarriorRobert67WarriorRobert67 Postări: 883
    editat 08.12.2013
    uuuuuuuuuuuuuuu spartan respect si mi-e mi s-a intamplat te uneltesti cu mine contra lor
    editat 08.12.2013
    stiu frate,au spionat unde am atacul si ca lasi acolo au atacat ,ba in legatura cu voi astia de comentati daca ati tine pe un avau 1000 atac sa zicem si te spioneaza unu peste tot si te ataca unde ai atacul si nu unde ai defensiva cum il consideri nu un fricos?
    editat 08.12.2013
    Fricos e ala care nu ar ataca deloc:))))))))))))
  • weird_angelweird_angel Postări: 55
    editat 08.12.2013
    in alta ordine de idei de ce ai atacul acasa cand nu esti la PC?:) e de baza chestia asta ca sa eviti situatiile de genul asta
    deci omul a utilizat mijloacele jocului si "te-a prins in off side" nu e fricos e smecher:)spor la stins si refacut
    editat 08.12.2013
    nu am intrebat si a zis ia ataca playeri doar unde tin atacul,de asta ce mai spui?
  • WarriorRobert67WarriorRobert67 Postări: 883
    editat 08.12.2013
    hai sa facem acelasi lucru cu ea
    editat 08.12.2013
    pai e normal sunt puncte de glorie facute facil singura solutie e precautia ... atacul nu sta pe av cat nu esti la pc ever! si cand se intoarce ii faci o vizita cu toata alianta unde il tine el:)
    editat 08.12.2013
    deci tu inca atacuri ...peste tot sa inteleg ca nu ai avut niciodata o sa cresti in lvl o sa mai fie conflicte intre aliante si nu scrie nicaieri ca te ataca mereu cate 1 jucator atunci ce ii mai reprosezi?! jocul asta nu mai e fair play de... mult pt ca nici oamenii care-l joaca nu sunt si nici nu le este impus ma rog nu toti ca exemplu eu nu atac niciodata ceva ce arde daca nu e razboi si nici macar atunci ca nu e logic mergi pt glorie nu sa arzi nelimitat un om sa se sature sa se lase de joc
    editat 08.12.2013
    am dat atac seara si sau intors trupele pe la 2-3 si la 4-5 am primit atacul..
    editat 08.12.2013
    ii trimiti mai departe tre sa estimezi cand esti la pc tura urmatoare
    atacurile de noapte se cam dau cu ora de impact intre 3-5 dim ca sa se evite alarmele daca ai echipament pe castelani de alarma rapida
    deci un pic mai departe sau scoti de pe commandant viteza daca o ai solutii sunt bafta si spor sper sa nu ti se mai intample vreodata macar sa nu-ti prinda atacul
    editat 08.12.2013
    si pune strajeri ca sa o prinzi :)

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier