KŁAMLIWE OPISY SOJÓW I KONT --- MEGA NADUŻYCIE I DRAŃSTWO UWAGA !!! ---OSTRZEGA NOWA HUTA

Jest obecnie plaga podobnie brzmiących nazw kont by podszywać się pod graczy w różnych celach.
Najczęściej złych jest też plaga kłamliwych Opisów sojuszy które narozrabiają i spada potem odpowiedzialność na wskazany Opiekujący się Soj.
W Naszym Przypadku Nowej Huty jest TO SOJ .ZAPOMNIENI. nie mamy nic z Nim wspólnego i prosiliśmy o zmianę opisu ich soja tygryska03 który nie reaguje na prośby /w Naszym soju Nowa Huta jest Tygrysia03 -konto u Nich mylące dla innych graczy-podruba/

Najczęściej złych jest też plaga kłamliwych Opisów sojuszy które narozrabiają i spada potem odpowiedzialność na wskazany Opiekujący się Soj.
W Naszym Przypadku Nowej Huty jest TO SOJ .ZAPOMNIENI. nie mamy nic z Nim wspólnego i prosiliśmy o zmianę opisu ich soja tygryska03 który nie reaguje na prośby /w Naszym soju Nowa Huta jest Tygrysia03 -konto u Nich mylące dla innych graczy-podruba/

0
Sign In to comment.
Komentarz
Nie mamy z nic wspólnego nie jesteśmy ich Opiekunami.
Poprosiliśmy o zmianę opisu soja a w zamian dostaliśmy bez sensowne wytłumaczenie Artysty--głowy soja Zakład Hutniczy /nazwa nie wzięła się z powietrza dziwny zbieg okoliczności/
BYŁ W TEDY GDY ZOSTAŁ ZAATAKOWANY W SOJU HONOR I ODWAGA I WSZYSCY W TYM SOJU BYLI W STANIE WOJNY Z SOJUSZEM NOWA HUTA.
DLATEGO ZOSTAŁ ZAATAKOWANY - NIESTETY.
PO TYM WYTŁUMACZENIU --DALSZE BEZSENSOWNE TŁUMACZENIE ARTYSTY
NIE BĘDZIE ŻADNYCH PRZEPROSIN I REKONPENSAT ---OPIS SOJA JEST KŁAMLIWY I NIE POZWOLIMU NA PODSZYWANIE SIĘ POD NASZ SOJ W RZADEN SPOSÓB.
Wiele takich podszywających sytuacji ludzie z HiO robili i niestety podszywali się pod Nasz soj i graczy by go zniesławić oskarżyć i mówić oj Oni tacy źli a Ja taki dooobry -- pomóżcie mi wymierzyć sprawiedliwość i wciągali w te praktyki inne soje
Wadzi Nam bo po pierwsze nie jesteśmy sojem opiekującym a gracz Starr nie zgodził się reprezentować sojusz Zakład Hutniczy --to jest śmieszne?!
Ostatni raz proszę wymazać opis soja Zakład Hutniczy i nie podszywaj się pod Nas bo sobie tego nie życzymy.
wiele dowodów i pracy Pani włożyła , aby przedstawić jasno i czytelnie złożoność niecnych praktyk
tych huncwotów na grze, tym razem dotyczy Artysta i znowu wszystkie drogi prowadza
do s. Honor i Odwaga
Artysta tam bywa u nich często wiec jest z nimi powiązany , ale zna go już cala mapa , wiadomo zatem
na czyje zlecenie i w porozumieniu działa i szkodzi graczom i sojuszom.
Cierpliwie próbuje Pani rozmawiać z tym szkodnikiem, tłumaczyć na czym polegają jego i / ich niewłaściwe zachowania / dobrze by było aby choć trochę zrozumieli , bo :
Tłumaczyć niedojrzałemu , to jak wykładać zasady matematyczne dziecku w przedszkolu ! !
Pozdrawiam społeczność GGE- mam na myśli tych normalnych ludzi 😊
Klemens
Pierwszy raz się zgodzę
"Jest ogień, jest impreza
z jego listu jak już pisałem w innym wątku bo tyle ich zacząłeś jasno wynika, że jest to groźba w świecie realnym a nie wirtualnym, koleś ma ewidentnie problemy ze zdrowiem psychicznym i powinien się leczyć nim faktycznie kogoś załatwi