Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskisja] Grudniowa Aktualizacja

13»

Komentarz

• Pietras (PL1)Pietras (PL1) PL1 Posty: 119
    EpicAgul (PL1) powiedział(a):
    Pożegluj wraz z nami i przekonaj się, co czeka za horyzontem o co chodzi z tym eventem????
    pożegluj z "nimi" to zobaczysz i przestań spamować:-)
    Pio19tras95 @ pl 1
  • lucjusz5 (PL1)lucjusz5 (PL1) PL1 Posty: 24
    Kogoś chyba powaliło za puszczenie ataku czy skanu na piórku jeszcze rubinów żądają
  • BAT666 (PL1)BAT666 (PL1) PL1 Posty: 10
    hej prosze was wróćcie do poprzednich ustawień ataków  te nowe zajmują zbyt duzo czasu a ikonki  wojsk sa tak małe że nawet w okólarach można sie pomylić
  • loniek295 (PL1)loniek295 (PL1) PL1 Posty: 25
    Witam czy ten kto zaprojektował interfejs do ataku, grał kiedyś na ''EMPIRE'' to jest jakiś żart, ręcznie na starym interfejsie robiło się znacznie prędzej i dokładniej. Jest tak nieprzemyślany ikonki wojsk i narzędzi są niewyraźne, układ jest nie intuicyjny, nie ma możliwości uzbrajania z szablonu pojedynczych fal. Całość jest jedną wielką tragedią. Tak wielkiego niewypału jeszcze nie było. Gram już siódmy rok i ta gra teraz straciła cały swój urok. Proszę o przywrócenie starego interfejsu ataku, bo chyba pożegnam się z grą. 
  • po tych zmianach chyba czas dać sobie spokój  poszukać czegoś innego, przesadziliście :(
  • Czy to błąd czyj jak daliście nowych generałów i u jednych codziennie nabija punkty PD a u innych nie czy to jakiś błąd. A tak ogólnie zmiany kiepskie źle przemyślane 
  • witam ja też dodam coś od siebie na temat ostatniej aktualizacji jak dla mnie masakra fajnie że coś się zmienia ale zmiana powinna ułatwiać grę a tu jest na odwrót np. ustawienie wojsk do ataku nie widać dokładnie co układać ,a z automatu przydziela jednostki najsłabsze potem trzeba zrobić poprawkę i wymienić wojo i też tu nie widać czy daje deffa czy adje offa?
    Jestem już trochę wiekowym graczem i dla mnie to męka przez piekło a więc dojde do MERITUM tej aktualizacji to jak dla mnie to klapa!!!! 
                                                        Pozdrawiam Maciej :(
  • dymitr38 (PL1)dymitr38 (PL1) PL1 Posty: 115
    To się przyłączę jest błąd lub błędy przy ustawianiu ataku, armii. Obojętnie automat czy opcja wypełnij fale zawsze ładuję zabawki rubinowe. Oczywiście mam zaznaczone zabawki drewniane tylko np także dużo błędów do poprawki. Mogę tak wyliczać długo. A podałem tylko błąd bardzo irytujący. 
    dymitr38 @ pl 1
  • emil456 (PL1)emil456 (PL1) PL1 Posty: 6
    gra spadła na total syf
    emil456 @ pl 1
  • Herhor (PL1)Herhor (PL1) PL1 Posty: 7
    dzień  dobry,
    nie moge dokonczyc misji generał i wilk.
    pokonalem misje "zdobyj wilcza fortece" ale mi nie jej zaliczylo.
    Na doddatek wilcza forteca na mapie juz nie istnieje.
    Gdy przechodze do :zjadu generałów wyskakuje komunikat 
    https://prnt.sc/ixTKY1354Nb8

i dalej nic nie mozna zrobic.....

Prosze o pomoc

jaszczompek @ pl 1
  • małolat (PL1)małolat (PL1) PL1 Posty: 10
    Kiedy wróci możliwość normalnego wysyłania ataków - cofnijcie te nowe zmiany bo nie idzie grać i to jak najszybciej się da bo nikt nie będzie tu grał !!! 
    malolat1979 @ pl 1
  • vagabond (PL1)vagabond (PL1) PL1 Posty: 84
    Cofną sie ale rozwoju to robią regularnie :)
  • Besio (PL1)Besio (PL1) PL1 Posty: 2
    co zaidiota takie ataki wymyslił cofnijcie stare ustawienia ataków tu sie gra dla przyjemnosci nie marnowania czasu
    P..........o ich kompletnie co za geniusz te szablony wymyślił    
    Same oszołomy chyba najarane
    tu się już grac nie da Dość tych głupot ja kończę to coś coś w co grałem parę ładnych lat teraz to jest kpina nie gra
  • Witam. Zmiany zniechęciły wiele osób do dalszej gry. Niestety "to" co wprowadziliście ma masę błędów. Wybieram opcję automatycznego ustawienia fal samego wojska, mam odhaczone wszystkie narzędzia a i tak wrzuca rubinowe osłony, zaznaczam zwykłe narzędzia - drewniane na barona a wrzuca rubionowe. Tak się nie da grać.
  • James XX (PL1)James XX (PL1) PL1 Posty: 11
    Cierpliwości

Z czasem wszystko będzie działało jak szwajcarski zegarek
    teraz muszę z mikroskopem szablon ostawiać a i tak nie da rady poprawnie go zapisać  dajcie stare i nie robcie durnych eksperymentów
  • kto wymyślił zmianę w atakowaniu nie mogliście tego zostawić tak jak było do jasnej cholery
Sign In to comment.