hej prosze was wróćcie do poprzednich ustawień ataków te nowe zajmują zbyt duzo czasu a ikonki wojsk sa tak małe że nawet w okólarach można sie pomylić
Witam czy ten kto zaprojektował interfejs do ataku, grał kiedyś na ''EMPIRE'' to jest jakiś żart, ręcznie na starym interfejsie robiło się znacznie prędzej i dokładniej. Jest tak nieprzemyślany ikonki wojsk i narzędzi są niewyraźne, układ jest nie intuicyjny, nie ma możliwości uzbrajania z szablonu pojedynczych fal. Całość jest jedną wielką tragedią. Tak wielkiego niewypału jeszcze nie było. Gram już siódmy rok i ta gra teraz straciła cały swój urok. Proszę o przywrócenie starego interfejsu ataku, bo chyba pożegnam się z grą.
Czy to błąd czyj jak daliście nowych generałów i u jednych codziennie nabija punkty PD a u innych nie czy to jakiś błąd. A tak ogólnie zmiany kiepskie źle przemyślane
witam ja też dodam coś od siebie na temat ostatniej aktualizacji jak dla mnie masakra fajnie że coś się zmienia ale zmiana powinna ułatwiać grę a tu jest na odwrót np. ustawienie wojsk do ataku nie widać dokładnie co układać ,a z automatu przydziela jednostki najsłabsze potem trzeba zrobić poprawkę i wymienić wojo i też tu nie widać czy daje deffa czy adje offa? Jestem już trochę wiekowym graczem i dla mnie to męka przez piekło a więc dojde do MERITUM tej aktualizacji to jak dla mnie to klapa!!!! Pozdrawiam Maciej
To się przyłączę jest błąd lub błędy przy ustawianiu ataku, armii. Obojętnie automat czy opcja wypełnij fale zawsze ładuję zabawki rubinowe. Oczywiście mam zaznaczone zabawki drewniane tylko np także dużo błędów do poprawki. Mogę tak wyliczać długo. A podałem tylko błąd bardzo irytujący.
dzień dobry, nie moge dokonczyc misji generał i wilk. pokonalem misje "zdobyj wilcza fortece" ale mi nie jej zaliczylo. Na doddatek wilcza forteca na mapie juz nie istnieje. Gdy przechodze do :zjadu generałów wyskakuje komunikat https://prnt.sc/ixTKY1354Nb8
Kiedy wróci możliwość normalnego wysyłania ataków - cofnijcie te nowe zmiany bo nie idzie grać i to jak najszybciej się da bo nikt nie będzie tu grał !!!
Witam. Zmiany zniechęciły wiele osób do dalszej gry. Niestety "to" co wprowadziliście ma masę błędów. Wybieram opcję automatycznego ustawienia fal samego wojska, mam odhaczone wszystkie narzędzia a i tak wrzuca rubinowe osłony, zaznaczam zwykłe narzędzia - drewniane na barona a wrzuca rubionowe. Tak się nie da grać.
Komentarz
Jestem już trochę wiekowym graczem i dla mnie to męka przez piekło a więc dojde do MERITUM tej aktualizacji to jak dla mnie to klapa!!!!
Pozdrawiam Maciej
nie moge dokonczyc misji generał i wilk.
pokonalem misje "zdobyj wilcza fortece" ale mi nie jej zaliczylo.
Na doddatek wilcza forteca na mapie juz nie istnieje.
Gdy przechodze do :zjadu generałów wyskakuje komunikat
https://prnt.sc/ixTKY1354Nb8
i dalej nic nie mozna zrobic.....
Prosze o pomoc