Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskisja] Grudniowa Aktualizacja

2

Komentarz

• kosar (PL1)kosar (PL1) PL1 Posty: 675
    edytowano 12.12.2019
    proszę ggs usuncię te dodatkowe fale i moderatorzy jak będziecie mieli czas sprawdcie moje ostatnie pomysły

• mymol (PL1)mymol (PL1) PL1 Posty: 115
    nexty (PL1) powiedział(a):
    ciekawe kto teraz obroni jakikolwiek atak który ma 9 fal chyba kogoś pojeb...lo wymyślając takie rzeczy
    no nie wiem wystarczy 12h poczekać i do następnej promki już nie będzie tak latał ;)
  • no_name (PL1)no_name (PL1) PL1 Posty: 75
    Po co ograniczać ilość fal?
    Niech każdy ładuje ile chce wojska - wszak tak działają armie w rzeczywistości (np. oblężenie Wiednia 1683...Turków było jak much)
    Oczywiście każda dodatkowa fala za powiedzmy 200, 400, 600, 800, 1000 itd rubli - wtedy będziecie mieć stały dochód a nie ktoś raz sobie kupi i znowu będziecie musieli wymyślać...
    ach zapomniałem - przecież za wymyślanie takiego szajsu dostajecie kasę (=gracze finansują wasze urojone pomysły)
  • no_name (PL1)no_name (PL1) PL1 Posty: 75
    edytowano 12.12.2019
    Dla zbilansowania gry w sensie atak-obrona
    maksymalna ilość fal powinna odpowiadać maksymalnemu poziomowi wież (miejsce na murach) i opcje te powinny byś dostępne dla wszystkich graczy permanentnie... 9fal = 9 lv wież/murów/bramy
    Albo wzmocnić znacznie siłę obrony jednostek defensywnych - w realu niewielka ekipa mogła bronić zamków /fortec/miast przez bardzo długi czas (np. przytoczone wcześniej oblężenie Wiednia)
    Rozumiem, że gra przechodzi w strefę fantasy... albo ludziki z supportu za mocny towar kupują
  • Eluska (PL1)Eluska (PL1) PL1 Posty: 8
    a moze ci ktorzy laduja realna kase w gre wkoncu pomysla czy warto?????
     moze wtedy support przemysli swoje ''cudowne" pomysly i da nam  spokojnie grac?
    i wkoncu kedy bedziemy wszyscy traktowani rowno???? pytam w imieniu wielu osob ktorzy graja  bez kupowania premek i rubinkow
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    To jest gra internetowa a nie kasy SKOK chociaż jakby popatrzeć na mechanizm to niewiele się różnią.
    Nie wiem jakie jest IQ twórców tego projektu ale wiem z całą pewnością, że każdy jeden szympans to przy nich geniusz i możecie dać mi bana czy co tam chcecie. Kompletny brak logiki, pomysłu, rachunku jednym słowem coraz większe bagno się robi. Czy ktoś policzył chociażby koszt ataku 9-oma falami ???? Bzdura, bezsens, kretynizm. Najgorsze jest w tym wszystkim, że od dawna dostajemy albo poronione eventy, albo idiotyczne dodatki albo bezsensowne "ulepszenia". 
    wrrrrrrrr.....................czy jest tam jeszcze ktokolwiek myślący ? 
  • NewSmyk (PL1) powiedział(a):
    To jest gra internetowa a nie kasy SKOK chociaż jakby popatrzeć na mechanizm to niewiele się różnią.
    Nie wiem jakie jest IQ twórców tego projektu ale wiem z całą pewnością, że każdy jeden szympans to przy nich geniusz i możecie dać mi bana czy co tam chcecie. Kompletny brak logiki, pomysłu, rachunku jednym słowem coraz większe bagno się robi. Czy ktoś policzył chociażby koszt ataku 9-oma falami ???? Bzdura, bezsens, kretynizm. Najgorsze jest w tym wszystkim, że od dawna dostajemy albo poronione eventy, albo idiotyczne dodatki albo bezsensowne "ulepszenia". 
    wrrrrrrrr.....................czy jest tam jeszcze ktokolwiek myślący ? 
    tam nie ma osób myślących :D
    ja już któregoś pięknego dnia napisałem co to za gra :D Buggameempirepaytowin.pl .
  • kosar (PL1)kosar (PL1) PL1 Posty: 675
    te ataki że można mieć więcej niż 6 fal , no... nie ciekawie bym powiedział , teraz się nie obronisz sam
    no nieda rady , usuncię to bez sensu  , a i na marginesie dałem dwa pomysły troche dawno 
    bym prosił moderatorów o przesłanie tego i o opinie 
  • a mi wydaje sie ze taka opcja nawet niezle wyglada ,  tylko pod jednym warunkiem . Ze bede  miec dostep bez ograniczen czasowych.  Dlatego ze czesto takie bonusy dajecie wtedy kiedy nie sa potrzebne !!  Tylko dajecie  wtedy kiedy sa ewenty , po co? Po co mi promka ktora daje sile na dziedzincu w trakcie kiedy nie ma wojen ??Np. wtedy kiedy jest wojna ,to nie ma promek do ilosci wojska na flankach, froncie itp pisze to co zauwazylem trakcie gry.

"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • JACKY (PL1)JACKY (PL1) PL1 Posty: 20
    Z innej beczki..w ewencie Wojna Królestw nie ma nagród sojuszowych...znowu bląd  ludzie ile mozna???               https://prnt.sc/qc0h0l

JACKY @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    JACKY (PL1) powiedział(a):
    Z innej beczki..w ewencie Wojna Królestw nie ma nagród sojuszowych...znowu bląd  ludzie ile mozna???               https://prnt.sc/qc0h0l

Witaj,
    W tej chwili analizujemy zaistniałą sytuacje , i staramy się to naprawić jak najszybciej , jak tylko rozwiążemy ten problem, poinformujemy Graczy 

Pozdrawiam  
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 148
    Był bug-mix... licznik naprawili: nagrody sojuszowe odhaczone, ale ich brak :(
    Krzyśko @ pl 1
  • xelmort (PL1)xelmort (PL1) PL1 Posty: 4
    oni nie myślą co mogłoby być dobre dla gry tylko jak najlepiej wydoić graczy z kasy to ich priorytet i stąd te poronione pomysły - to jest czas strzyżenia jeleni :) 
  • -mroczny- (PL1)-mroczny- (PL1) PL1 Posty: 10
    Witam , ta aktualizacja to jest jakaś paranoja hmm co do ciula 9 FAL ??? Przy dobrym kaszku rubiniarz wycina 10k deffa ! To jest chyba żart wobec nas graczy nie wydających sporo na nie realne życie .
  • powiem tak, kupuje od czasu do czasu rubiny, i dodatkowe fale , to ułatwia grę, ale mam  też raczej przykre myśli na temat gry, w niedziele zawsze jest  wyprzedaż 200 % rubinów, natomiast tak jak dzisiaj a na grze jestem od rana na sztormie królują forty 40 i 50 a gdzie jest reszta 70 i 80, przecież w soboty i niedziele dużo ludzi gra, a tu nic tylko promocje i zmuszanie ludzi do wydawania kasy,  zastanówcie się nad dalszą polityką, po prostu ludzie po uciekają z tej gry i dobrze zrobią , mój mąż zrezygnował a ja się głęboko zastanawiam czy nie zrobię to samo, pozdrawiam wszystkich bywalców na forum.
  • lucjusz5 (PL1)lucjusz5 (PL1) PL1 Posty: 24
    Kiedy będzie samuraj
  • EpicAgul (PL1)EpicAgul (PL1) PL1 Posty: 4
    Pożegluj wraz z nami i przekonaj się, co czeka za horyzontem o co chodzi z tym eventem????
Sign In to comment.