Nikt nie zabiera głosu to wcale nie znaczy że wszyscy są zadowoleni, raczej jest to wynikiem głębokiego przekonania że jaka kol wiek dyskusja nie ma sensu, bo i tak nikt tego nie bierze pod uwagę, przykład z poprzedniej aktualizacji bodajże lipcowej, ludzie pisali, prosili efekt żadnej reakcji lub jakiejkolwiek odpowiedzi (słownie zero), więc z kim tu dyskutować .
Ogólnie wszystkie te ostatnie aktualizacje są do bani, czy ktoś to odblokuje a potem to jeszcze ulepszy, no i ile mu to zajmie czasu, to już chyba latami trzeba liczyć, zajmują się raczej pierdółkami typu zmiana ikonki lub tym podobnie ażeby coś ulepszyć wcale się nie kwapią np.dać jakieś lepsze nagrody na eventach (np.do kupienia u nomada itp.), w premii logowania ( no bo co to za nagroda dekoracja typu park, teatr, lub jakieś surki lub słabe wojsko), podobnie najemnicy pod zamkiem albo koło fortuny (dobre co najwyżej parę rubinów bo reszta nic nie warta) i tak dalej, ale tego nie zrobią bo nie chcą lub nie potrafią, jednym słowem sknery i partacze, jedno co im się udało zrobić to że gra już komercyjna bo nie darmowa jak wyświetla reklamy, więc ci co kupowali to będą kupować dalej (chyba że zmienią zdanie i im się odechce ), a inni co nie kupowali to i tak pewnie nie kupią, jedno pewne coraz mniej graczy co grają aktywnie a coraz więcej tzw. słupów co by to nie znaczyło, a oni już zabrnęli z tymi aktualizacjami w ślepy zaułek i nie wiem czy potrafią coś jeszcze wymyślić ciekawego, raczej się z opiniami nie liczą bo i po co jak sami wiedzą co najlepsze dla gry prawda .
co się dzieje , od wczoraj gracze piszą mi o rozebranych kasztelanach na ich kontach , ja też mam to samo ,jaka jest tego przyczyna , proszę o szybką odpowiedz ,tak nie może być że wchodzimy na gre i mamy takie niechciane niespodzianki ,
u mnie szczęśliwie nie występuje problem kasztanów nudystów z wyzerowanym rekordem. Jeśli chodzi o inne zmiany - zapewne dużo czasu zejdzie zanim ktokolwiek się do nich odniesie (mam tu głównie na myśli nowe maszynki), bo zwyczajnie nikt jeszcze ich nie ma (ew. pojawiają się pierwsze skowronki dopiero). Jedyną bardziej dostępną opcją jest testowanie nowości na serwerze testowym, przy tej okazji mogę dodać że maszynki się bardzo sprawdzą, ale i jeszcze bardziej rozwarstwią poziomy graczy. Teraz kamienie milowe to moim zdaniem: 70lvl, sala legend max*, miodowe, nowe maszynki. Zgwiazdkowany etap jest rozłożony w czasie, więc jeśli chodzi o gwałtowne skoki to można go pominąć, i wówczas takie kamienie milowe to: 70lvl, miód, nowe maszynki. Już pojawienie się miodu spolaryzowało poziomy graczy na niemiodowych i elitę miodową. Teraz będzie polaryzacja wśród elity na tylko miodowych i superelitę miód malina... Ups, literówka. Miód maszyna miało być.
nieważne ile masz, ważne co potrafisz z tym zrobić
Cóż, rozwalili w aktualizacji badania. Ci co mieli w wierzy badacza zrobione (tygodniami czasu i mnóstwem surowców) nakładki na budynki, zostali w ciągu paru minut ich wszystkich pozbawieni - np. ja mogłem robić m.in. nakładki na "żywność na godzine" do poziomu 9, po aktualizacji zabrali mi to i moge tylko do poziomu 3 - cofneli mnie o kilka tygodni czasu i milionach surowców.
Napisałem do adminów, to odpowiedzieli, że znają problem i proszą o czas w jego naprawie. Czekałem ponad 1,5 miesiąca i nic. W końcu znów napisałem, to dostałem w odpowiedzi tylko dwa bezczelne wyrazy: "problem zamknięty". Tak o to opłaca się być dla nich wyrozumiałym i czekać cierpliwie na ich naprawe.
Napisałem do nich ponownie i opierniczyłem za to co robią (grzecznie ale stanowczo) i zarządałem informacji kiedy w końcu to naprawia - do tej pory żadnej odpowiedzi.
Żenada - czas się nieubłaganie kończy jaki im dałem teraz na odpowiedź. Jak nic ni zrobią to odchodze z gry - nie ma sensu grać i budować coś tygodniami, a oni w kilka minut to rozwalą i nie naprawią ani nie zardośćuczynią - taka gra jest bez sensu, to syzyfowa praca.
Już się wcale nie dziwię że była jakaś aktualizacja, jak zwykle nikt nic nie wie, czeski film , ale punktacje z nagrodami to jakiś wizjoner robił , napalił się zioła (chyba było kiepskiej jakości ) i odpłynął , czemu tak cienko albo czemu aż tak dużo , tak tak czemu tak mało nagród indywidualnych ?, a sojuszowe: no 2 żetony to aż nadto nie . , pogratulować fantazji.
Tak nagrody sojszowe są słabe np ilość młotków i strzałek jest niewiarygodnie niska.Ustawiajac poziom trudności średni+ to przeliczmy ile trzeba włożyć narzedzi do atakó i premi do chwały? .I ilość wojska? . Nagrody na 15 stronie nagród sojuszowych 1tkanina ? czy to jest sprawiedliwe? Może ktoś z GGS przyjży sie ponownie jakie są nagrody i co oferują ??
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
Komentarz
Więc zmiany są
W dniu dzisiejszym (28.09.2021) w godzinach między 9:00 a 11:00 CEST odbędzie się aktualizacja.
Żywność, miód pitny oraz bonusy zostaną jak zwykle zamrożone.
Pozdrawiamy,
Wasz Zespół Empire
==============================
Nie uważacie że to trochę za mało? Może by tak napisać co popsuliście lub zabraliście tym razem?
Znowu coś spieprzyliście
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)