Konto kupiłeś gotowca bo wiedzy zero co z czym się je ..... Rozmawiałem z graczami co bardzo dobrze Cię znają w TBL i wiem że jak zaczęła się wojna z EE to z obawy że stracisz posterunki w wojnie szybko wskoczyłeś leszczu w gołąbka ...;););););)
TAK TAK Kuba małolacie to nie ten wątek hahaha,
Ty masz uraz prywatny do mnie z rozmów na tessie, po kilku dniach twojego napinania smarkatego i pitolenia teoretycznych bzdur , ,,, oberwało ci się odemnie słownie i strzeliłeś focha jak smarkacz , którym wiekowo jesteś.
Dodatkowo swoim filmikiem na którym sam siebie zaprrezentowałeś ( brawo ) udowodniłeś jakim popaprańcem smarkatym nadal jesteś...
Nie pisz o atakach obronach bo ty grać nie umiesz jak by na ciebie w/w w licznych secrenach ataki poleciały to bramy byś otwierał i gołąbka odrazu kupował , cieniasku,,,hahahaha.... Na mapie twoi koledzy i inni chętnie opowiadają jaka farma ewentowa jesteś ;););)
Konto kupiłeś gotowca bo wiedzy zero co z czym się je ..... Rozmawiałem z graczami co bardzo dobrze Cię znają w TBL i wiem że jak zaczęła się wojna z EE to z obawy że stracisz posterunki w wojnie szybko wskoczyłeś leszczu w gołąbka ...;););););)
Ty masz uraz prywatny do mnie z rozmów na tessie, po kilku dniach twojego napinania smarkatego i pitolenia teoretycznych bzdur , ,,, oberwało ci się odemnie słownie i strzeliłeś focha jak smarkacz , którym wiekowo jesteś.
Dodatkowo swoim filmikiem na którym sam siebie zaprrezentowałeś ( brawo ) udowodniłeś jakim popaprańcem smarkatym nadal jesteś...
Nie pisz o atakach obronach bo ty grać nie umiesz jak by na ciebie w/w w licznych secrenach ataki poleciały to bramy byś otwierał i gołąbka odrazu kupował , cieniasku,,,hahahaha.... Na mapie twoi koledzy i inni chętnie opowiadają jaka farma ewentowa jesteś ;););)
TRZEBA BYĆ TĘPYM NA MAXA ABY NIE ROZUMIEĆ PODSTAW SALI LEGEND , WIĘC---
1- jeśli atak idzie w sali off to broniący powinien dać sale w deff tak jest gra zrobiona
2- po co atakującemu sala w offf ???? jak wie że leci na sale w deff???? aby popłakać pużniej na forum ????
3- jeśli atakujący nie miał by sali w off tylko wyzerowaną , w tedy broniący także może mieć wyzerowaną sale na sale w deff 0-0 na salach legend .......
4- po co Sponsor od płytek zatrudnił graczy z sojuszu trzy razy i za każdym razem było wygenerowane ponad 100 trąbek,,,,,
5- NAJAŻNIEJSZE , SALA BYŁA W DEF ALE NA MURACH NIE BYŁO OBRONNYCH ZABAWEK !!!!;);)
Bo tuż przed wejściem każdego gra przymulała bo levele wskakiwały a 11 fal w ataku szybko czyściły zabawki obronne które nie maożna było uzupełnić bo gra zmula ,,
WIĘC NIE PŁAKAĆ MI TU BO RAPKI SĄ Z WYBIĆ WIĘKSZOŚĆ BEZ NRZĘDZI OBRONNYCH ,,POPIERDYKLE ;);););););););)
JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna ;););):D;):D;):D;):D;):D
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
1........... Tak Tak,,,,,,Zaczeło się od małej rzeczy ,,,, ale w TBL gracze od dawna mieli ochotę pograć bez postów , i ich ochota grania bez postów się spełniła ,,,,,, jak wszedłem na gre to większość graczy puszczała swoje posty w stystem .......a wy kłamiecie że kradniecie z TBL ogromne ilości posterunków.....
2.............. Pyskowanie , kłamanie macie na zawołanie......data napisana i aktualna Swiderski ( Dropped child ) i nie jeden gracz w rozmontojkach bierze ptaszki co chwila.....
3.............. Nie stać was na tą grę i bez Sponsora co mu płytki ceramiczne w kiblu zryły łeb ,,, odeszli byście do lamusa popierdykle ,,,,
Niektórych was nawet kupił..;););););)
4......... Ja wszedłem na grę bo mi gołąbek się kończył i chciałem jedynie przedłużyć na następne 2 miesiące co robie od kilkunastu co najmniej miesięcy bo nie gram , czekam na lepsze aktualki i obyście się nawzajem powybijali , bo liczę na to że nasz serwer połączony z innym z racji bardzo małej na PL1 ilości graczy....
5............... A tu Sponsor montojków , Won [email protected] ala Vanesa1405 zaczołnieudolnie atakować ,,,,,,, TYLKO DO TEGO ZATRUDNIŁ PRAWIE CAŁY SOJUSZ MNTOJKÓW hahahaha , ,,,, hm,,,,,,i co i nic sam się skompromitował i ośmieszył tym razem z licznymi pomocnikami z montojków aaahhaha;););):D:D:D
NIE WIESZ CO I JAK TO NIE PISZ KŁAMLITYCH TEORI SPISKIWYCH I NIE PESKUJ ;);););););) JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna
I to jest cała prawda , tu dodam że ani TBL I LWWL nie traktuje tego pseudo lataniia i pyskowania jako wojnę ;);) Tu takie tam fotki :D Ps,,,
montojki więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
Post edited by amino15000 (PL1) on
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
NIE WIESZ CO I JAK TO NIE PISZ KŁAMLITYCH TEORI SPISKIWYCH I NIE PESKUJ ;););););) JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna montojki więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
jak ty możesz to i ja moge zwłaszcza że mi sumienie nie przeszkadza gdyż mi sumienie nie przeszkadza okey boomer mantis
Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć, o czym pisze. Wystarczy parę słów za dużo, i nieco inne poglądy a zostanie opluty.
Teraz możesz się ze mną nie zgadzać, ale sam zobaczysz :D
Salut
Hm......hahaha ,,,, mam cię w ulubionych,,,, jak wiesz to prywatna nasza sprawa i wiesz że możesz grać w mega sojuszach a mi to nigdy nie przeszkadza,,,,,do miłego smarjaczu pyskaczu..... Niestety ale nie warto pchać nosa w nieswoje sprawy........;);););););)
Na jakiej wojnie ????? hahaha Na czymś co można nazwać prawdziwą wojną to było kiedy jeszcze grałem w sojuszu EWS i tam dobrze się grało wojowało i ewenty robiło , ,,,,,, na innych wojnach nie byłem,,,,,,a obecnie z montojkami to pstrykanko jakieś jest z kabaretowym poczuciem humoru hahahaha........;):D
Taki smark a pruje się jak stara baba ........;););)
Buziak Kubuniu
Dawno, dawno temu odległej krainie.... Dalej opowiadaj swoje bajeczki, może ktoś będzie ich jeszcze słuchał. Tylko nie zanudź ich na tym ts3, bo jeszcze pousypiają. Nie mam do ciebie nic nawet szacunku.
I kto tu zachowuje się jak smarkacz tworzy pseudo wątki, żeby podbudować swoje ego.
Życzę ci tego samego co ty mi *2
Nie zasłaniaj się TBL, bo jeszcze nie widziałem rapku z twojego ataku
"Nie pozdrawiam o wielki i potężny Arkadiuszu ostojo i jedyny sprawiedliwy."
Dziękuję za pozdrowienia i sporo komplementów ale nie przytulaj się do mnie bo to nic nie da
,,,,, chętnie możemy zrobić ustawke 1 vs 1 mimo że taki smarkacz nie jest godny mojej uwagi
...Ustawka 30 dniowa , zabawa jak ta lala,,,,, tylko abyś ty sam osobiście grał na koncie ...;);););)
Niestety nie popisałeś się elokwencją , brak oczytania , kup sobie słownik języków obcych , bo z inteligencją także masz braki....;););););) smarkaczu , jak zawsze czas pokaże że dla mnie nie ma znaczenia w jakim sojuszu grają smarkacze pyskacze.....
WRESZCIE JESTEM PONOWNIE BEZ POSTERUNKÓW KTÓRE DAŁEM W SYSTEM JAK WIĘKSZOŚĆ GRACZY W TBL ;););)
W JAKI SPOSÓB ZASŁANIAM SIĘ TBL ?????? HAHAHAH , PRYWATNE SPRAWY ZAŁATWIAM ZAWSZE SAM.........
NIE WIESZ CO I JAK TO NIE PISZ KŁAMLITYCH TEORI SPISKIWYCH I NIE PESKUJ ;);););) JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna montojki więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
Ale że to ty jesteś niedowartościowany i potrzebujesz atencji na forum dlatego zakładasz wątki?
Rezultaty wojny widać w rankingach sojuszy i tyle w temacie.
A pozatym szkoda że 10 rapków wstawiacie jak coś wybiliscie ale juz w tym samym czasie jak wskoczy 100 dobre naszych to nie wstawicie - a my nie mamy po co wstawiać tych rapków bo po pierwsze jest ich za dużo a po drugie mamy wy*ierdolone na atencjowanie się jak wy i robienie takiej żenady na forum bo poradzić sobie nie możecie i jeszcze amino którego jedyny sukces raz na 2 miesiace zejsc z ptaka i dac salke def -
Jak jesteś taki kozak to wez sale na off i rozwal tego WON TRASCO którego wyzywasz, jesteś nikim i kazdy z ciebie beke ma bo sie prujesz jedynie bedac na sali deff albo na ptaku, jak nie grasz to sie przymknij na forum bo jak coś te dwie rzeczy sie nie łączą dobrze
A to świeże wybicie ładne z ptasznika
Na W/W secrenach atakujący wchodzi na czyste mury bez zabawek ;););););) a to duża różnica w wybiciu ;);)
AAAHAHAHA ;);) Montojki najpierw atakują a po tygodniu przyszedł Świderski ( DroppedCHild + połowa soja jego słupków ) na teesa i prosił o zakończenie pstrykania które nazywają Wojną i prosił oficjalnie o biały pakt.......!!!!!,,;)
Obecnie SPONSOR Won [email protected]ala Vanesa1405 kupił gołąbka na okres 21 dni , i już aktywni pseudo gracze siedzą także w gołąbku już , tak jak SPONSOR Won [email protected]ala Vanesa1405 na okres 21 dni hehehehehe.....
Dodatkowo gracze z montojków zaczęli uciekać do innych sojuszy hehehehe i gdzie ten szacunek dla montojków na mapie o którym Świderski ala DroppedCHild ,,,,,,,,,,,??????:D:D:D:D:D i kto tu jest ptasznikiem ? Jak w połowa soja po po 2 tygodniach w ptaszkach ,,,,;);););););)
Dziękuję za pozdrowienia i sporo komplementów ale nie przytulaj się do mnie bo to nic nie da
,,,,, chętnie możemy zrobić ustawke 1 vs 1 mimo że taki smarkacz nie jest godny mojej uwagi
...Ustawka 30 dniowa , zabawa jak ta lala,,,,, tylko abyś ty sam osobiście grał na koncie ...;);););)
Niestety nie popisałeś się elokwencją , brak oczytania , kup sobie słownik języków obcych , bo z inteligencją także masz braki....;););););) smarkaczu , jak zawsze czas pokaże że dla mnie nie ma znaczenia w jakim sojuszu grają smarkacze pyskacze.....
WRESZCIE JESTEM PONOWNIE BEZ POSTERUNKÓW KTÓRE DAŁEM W SYSTEM JAK WIĘKSZOŚĆ GRACZY W TBL ;););)
W JAKI SPOSÓB ZASŁANIAM SIĘ TBL ?????? HAHAHAH , PRYWATNE SPRAWY ZAŁATWIAM ZAWSZE SAM.........
NIE WIESZ CO I JAK TO NIE PISZ KŁAMLITYCH TEORI SPISKIWYCH I NIE PESKUJ ;);););) JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna montojki więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
Ee dziadek, bo ci żyłka pęknie .... Oddawaj surke, którą te posty ci budowaliśmy .... SAM A kto defa ci podsyłał jak damianek się pod ciebie przestawił. albo samuela ?
a z tego co wiem masz inne sprawy.
Ty "syna" chcesz bić na to chyba jest paragraf.
Teraz jak chcesz sie dowartościować pisz prv, bo nie chce mi się włazić na forum ty też nie jesteś wart mojej uwagi, takich ludzi omijam szerokim łukiem.
A mnie się nie podoba wasza wredna gęba... Wiecie co? Ja wami każę nakarmić ptaszysko.
Ee dziadek, bo ci żyłka pęknie .... Oddawaj surke, którą te posty ci budowaliśmy .... SAM A kto defa ci podsyłał jak damianek się pod ciebie przestawił. albo samuela ?
Teraz jak chcesz sie dowartościować pisz prv, bo nie chce mi się włazić na forum ty też nie jesteś wart mojej uwagi, takich ludzi omijam szerokim łukiem.
Mantis, Mantis, Mantis, było nie chcieć wchodzić na to forum wcześniej
Nie wchodź więc i nie czytaj a wszystkim będzie milej, a ty nerwów sobie oszczędzisz i czas, bo zamiast zastanawiać się jak tu dopiec staremu towarzyszowi broni za stare zwady będziesz miał czas na naukę, prace lub coś w tym stylu, nie ważne co lecz ważne że coś.
Żartem nie żartem, prześmiewczo i poważnie życzę ci dobrze lecz wkurzasz mnie totalnie
Teraz jak chcesz sie dowartościować pisz prv, bo nie chce mi się włazić na forum ty też.
Hm....tak tak mały hakerku,,, piszesz tak aby oficjalnie nie wyszło że Robisz pod siebie na myśl o ustawce 1 miesięcznej ...
Dodatkowo coś już całkiem odleciałeś pisząc o ,,,,,,dzieciach ,,,,paragrafach,,,,,pobiciach,,,,dziadkach,,,,,,hm.....a gdzie w takim razie cymbalisto zgubiłeś mame i tatę ??;)
z twojego bełkotu nic nie można zrozumieć ,,,,, hm.....a ja takiego cymbaliste jak ty w dowodzie nie mam i nie przytulaj się jak ,,,,,,,,, no ...;););)
SPRAWA PROSTA CYMBALISTO,,,,,,,NIKT CIĘ NIE ZAPRASZAŁ DO WYPOCIN W TYM WĄTKU ,,SAM ZACZOŁEŚ A TERAZ PŁACZESZ CO CHWILA ,,,,,,NIE WSPOMNE O W/W wpisie typu syn, dziadek, paragraf.......
Cyt... nie jesteś wart mojej uwagi, takich ludzi omijam szerokim łukiem. .......WIDZISZ SAMA HIPOKRYZJA TWOJA , JEŚLI BY BYŁO TAK JAK NAPISAŁEŚ (,czyt,cyt)
TO NIE WTRĄCIŁ BYŚ SIĘ BEZCZELNIE DO MOJEGO WĄTKU I BY CIĘ W NIM SMARKATY CYMBALISTO NIE BYŁO ,,,, HAHAHAHA.....
PILNOWANIE WŁASNEGO NOSA TO ŚWIĘTA ZASADA... WIĘC WYPAD Z WĄTKU ....ITP ITD....
JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna ,więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
Ale że to ty jesteś niedowartościowany i potrzebujesz atencji na forum dlatego zakładasz wątki?
Rezultaty wojny widać w rankingach sojuszy i tyle w temacie.
A pozatym szkoda że 10 rapków wstawiacie jak coś wybiliscie ale juz w tym samym czasie jak wskoczy 100 dobre naszych to nie wstawicie - a my nie mamy po co wstawiać tych rapków bo po pierwsze jest ich za dużo a po drugie mamy wy*ierdolone na atencjowanie się jak wy i robienie takiej żenady na forum bo poradzić sobie nie możecie i jeszcze amino którego jedyny sukces raz na 2 miesiace zejsc z ptaka i dac salke def -
Jak jesteś taki kozak to wez sale na off i rozwal tego WON TRASCO którego wyzywasz, jesteś nikim i kazdy z ciebie beke ma bo sie prujesz jedynie bedac na sali deff albo na ptaku, jak nie grasz to sie przymknij na forum bo jak coś te dwie rzeczy sie nie łączą dobrze
A to świeże wybicie ładne z ptasznika
DLA ŚCISŁOŚCI ....W/W Raporty sąbardzo słabe , wybisia powinny zaczynać od 15 k wtóre...
To proste...
1-------Sala atakującego max off - sala broniącego sala max def , co daje nam wynik = 0
( nie było by płakania i pyskowania jeśli zmiana sali była by darmowa , wtedy każdy przed atakiem aby bronić dawał by szybko sale max def a po obronie zmieniał by sale na max off,,,,, jednak tylko nielicznych na to stać , dodatkowo za każda zmiana jest droższa i kilka zman dziennie to możemy z 17990 k rubinów szybko dojść do ponad 100k rubinów )
2-------Kasztelana możemy tylko ulepszyś dodatkami typu ,, więcej wojska na murach i mocniejszy dziedziniec... Jednak siła dystans / wręcz pozostaje na max dostępnym poziomie 150/150 --------W RAPORTACH KASZTELAN MIAŁ OK 150/150 niecałe..
3------Dowódca może mieć , siła dystans / wręcz od poziomie 150/150 do 200/200 W RAPORTACH DOWÓDCA MIAŁ 180/180 co daje + 30% siły więcej w ataku ( tu GGS nie umożliwił równej uczciwej walki )
4------Wojsko broniące na w/w raportach to kompozyty dystans i miotacz ognia wręcz --------to średnia siła 170 /183 % 5------Wojsko atakujące w/w raportach to miodowe lev 10 Zwiadowczyni dystans i Tarczowniczka wręcz ----- --to średnia siła 310 / 325 %
Wynik średni to --- + 140 % dystansu siły więcej w ataku + 142 % wręcza siły więcej w ataku
+ prawie wszystkie możliwe dodatki znakładek z horyzontu + prawie wszystkie w tedy dostępne dodatki z nakładek od kowalskiego + 11 fal ataku ,,,itp itd
Więc nie płakać że ktoś miał w sale w def płaczki !!!!!!!!!
Nie napinać się słabymi raportami w wybiciach tylko obliczyć jak: ( GGS uniemożliwił normalną obronę przed bardzo mocnymi parametrami dowódców , których nie dał kasztelanom !!!!!!! )
---------------PRSTA ODPOWIEDZ, 1300 WEJŚĆ NA TEN WĄTEK ,,,,, --------- ----widzisz podobny wątek który ma 1,3k wejść ????????
a właśnie to na forum jest decydujące o tym że część graczy przekazuję między sobą info o wątku po jego przeczytaniu a część odwiedza forum aby coś się dowiedzieć, zawsze tak było i jest.... Ja lubię połączenie gry z forum bo nawet największe kłamstwo można zlikwidować pisząc prawdę ,;););) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hm.....hahhaha ... Tu się możesz zdziwić , myśląc swoim z wielkim ego myśleniem ;);) Patrzysz tylko z własnej perspektywy, nie doceniasz innych ;););)
........znają cię tylko starzy gracze z głównych sojuszy.
....... I masz kłopot bo teraz dużo nieznanych byłych akademii lub szkółek , przekształciło się w sojusze niezależne....
Oni cię nie znają a latasz po czym się da jak byś miał rozwolnienie grając jako sponsor w różnych dziwnych sojuszach. Tym samym spora ilość graczy jest ciekawa co za popapraniec ładuje ruble aby się po napinać, mimo że efekt końcowy bezskuteczny a kasa poszła ......
Nie wiem po co ciągle robisz to samo. Dwóch graczy ze sporą wiedzą i praktyką + kasa na ruble , i brak jest jakiegokolwiek efektu , jedynie to kompromitacja zawsze dla ciebie ....
Gra się zmienia , zamki mam nie palne , jedynie max 4 budynki się zapalą + 20 wież na murach , to efekt kosmetyczny jednak te budynki nie można zburzyć , i palące się nawet na 100% nie mają wpływu na produkcję , chleba , miodu ,miodu pitnego , Co oznacza że zamki są nie zniszczalne a na moje potrzeby nawet w walce podjazdowej bez posterunków są więcej niż wystarczające... Nie muszę mieć wojska nawet...;);););););););) Tu ukłon w stronę GGS że umożliwił zakup nie limitowanej ilości wojska w różnych ofertach i dostępności w każdej chwili , za przystępne ceny...... Więc wchodzę na grę kupuje ile mi potrzeba wojska , wybijam go na potencjalnym celu i schodzę z gry , a latanie po moich zamkach mija się z celem , puste przeloty, które różnie można odebrać..;)
Mi nic nie zrobisz, ja tobie też , ale cieszę się że ciągle o mnie myślisz...;);););) i nie potrafisz zapomnieć ,
Ale pamiętaj ty zacząłeś mnie realem a pużniej wirtualem straszyć ........
Po co ???? do dziś ani ty ani ja nie wiemy , zapamiętaliśmy tylko twarde grożby ...
Ale ja od dawna praktycznie nie gram , a ty jesteś ostatnim graczem który mógłby cokolwiek mi zrobić....... zresztą nie chce mi się nawet pisać to ,,,
Że przystąpiłeś do Zakonu.M i ktoś taki jak z LWWL Baba , w podeszłym wieku cię i innych wydymał . -- Betica nakopała ci za pośrednictwem TBL ,,, ;);) hahha ( w dużym skrócie mówiąc ) i musiałeś przenieść się do innego sojuszu , bo mimo dużego sponsoringu twojego, - udostępniania własnego konta innym graczom, - doszedłeś do wniosku że nic razem z innymi nie zrobisz Betice i TBL , - czyli przegrana całkowita oraz likwidacja sojuszu Zakon.M - bo gracze pouciekali do innych sojuszy - ( jak sam uciekłeś z Zakonu )) , .....
Oszczędź sobie nietypowa dziewczynko 1405 wypowiedzi bo już wszystko chyba wiemy,
JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
Komentarz
Z tych wybić i popisowej bramki
Wracaj do tego co robiłeś wcześniej. Obrażanie i wyśmiewanie innych, bo to ci wychodzi najlepiej.
Pisz te swoje elaboraty, a za smarkacza. Mogę z czystym sumieniem nazwać cię boomerem.
To nie gra ma się dostosowywać do ciebie tylko ty do gry...
okey boomer mantis
TRZEBA BYĆ TĘPYM NA MAXA ABY NIE ROZUMIEĆ PODSTAW SALI LEGEND , WIĘC---
1- jeśli atak idzie w sali off to broniący powinien dać sale w deff tak jest gra zrobiona
2- po co atakującemu sala w offf ???? jak wie że leci na sale w deff???? aby popłakać pużniej na forum ????
3- jeśli atakujący nie miał by sali w off tylko wyzerowaną , w tedy broniący także może mieć wyzerowaną sale na sale w deff 0-0 na salach legend .......
4- po co Sponsor od płytek zatrudnił graczy z sojuszu trzy razy i za każdym razem było wygenerowane ponad 100 trąbek,,,,,
5- NAJAŻNIEJSZE , SALA BYŁA W DEF ALE NA MURACH NIE BYŁO OBRONNYCH ZABAWEK !!!!;);)
Bo tuż przed wejściem każdego gra przymulała bo levele wskakiwały a 11 fal w ataku szybko czyściły zabawki obronne które nie maożna było uzupełnić bo gra zmula ,,
WIĘC NIE PŁAKAĆ MI TU BO RAPKI SĄ Z WYBIĆ WIĘKSZOŚĆ BEZ NRZĘDZI OBRONNYCH ,,POPIERDYKLE
JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO To gra zabawa tylko wirtualna
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Tak Tak,,,,,,Zaczeło się od małej rzeczy ,,,, ale w TBL gracze od dawna mieli ochotę pograć bez postów
, i ich ochota grania bez postów się spełniła
,,,,,, jak wszedłem na gre to większość graczy puszczała swoje posty w stystem
.......a wy kłamiecie że kradniecie z TBL ogromne ilości posterunków.....
2..............
Pyskowanie , kłamanie macie na zawołanie......data napisana i aktualna Swiderski ( Dropped child ) i nie jeden gracz w rozmontojkach bierze ptaszki co chwila.....
3..............
Nie stać was na tą grę i bez Sponsora co mu płytki ceramiczne w kiblu zryły łeb ,,, odeszli byście do lamusa popierdykle ,,,,
Niektórych was nawet kupił..;););););)
4.........
Ja wszedłem na grę bo mi gołąbek się kończył i chciałem jedynie przedłużyć na następne 2 miesiące co robie od kilkunastu co najmniej miesięcy bo nie gram , czekam na lepsze aktualki i obyście się nawzajem powybijali , bo liczę na to że nasz serwer połączony z innym z racji bardzo małej na PL1 ilości graczy....
5...............
A tu Sponsor montojków , Won [email protected] ala Vanesa1405 zaczołnieudolnie atakować ,,,,,,,
TYLKO DO TEGO ZATRUDNIŁ PRAWIE CAŁY SOJUSZ MNTOJKÓW hahahaha , ,,,, hm,,,,,,i co i nic sam się skompromitował i ośmieszył tym razem z licznymi pomocnikami z montojków aaahhaha;););):D:D:D
NIE WIESZ CO I JAK TO NIE PISZ KŁAMLITYCH TEORI SPISKIWYCH I NIE PESKUJ
JAK ZAWSZE - PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO
To gra zabawa tylko wirtualna
I to jest cała prawda , tu dodam że ani TBL I LWWL nie traktuje tego pseudo lataniia i pyskowania jako wojnę
Tu takie tam fotki
Ps,,,
.......
.......
jak wiesz to prywatna nasza sprawa i wiesz że możesz grać w mega sojuszach a mi to nigdy nie przeszkadza,,,,,do miłego smarjaczu pyskaczu.....
Niestety ale nie warto pchać nosa w nieswoje sprawy........;);););););)
Na jakiej wojnie ????? hahaha Na czymś co można nazwać prawdziwą wojną to było kiedy jeszcze grałem w sojuszu EWS i tam dobrze się grało wojowało i ewenty robiło , ,,,,,, na innych wojnach nie byłem,,,,,,a obecnie z montojkami to pstrykanko jakieś jest z kabaretowym poczuciem humoru hahahaha........;):D
Taki smark a pruje się jak stara baba ........;););)
Buziak Kubuniu
Dalej opowiadaj swoje bajeczki, może ktoś będzie ich jeszcze słuchał.
Tylko nie zanudź ich na tym ts3, bo jeszcze pousypiają.
Nie mam do ciebie nic nawet szacunku.
I kto tu zachowuje się jak smarkacz tworzy pseudo wątki, żeby podbudować swoje ego.
Życzę ci tego samego co ty mi *2
Nie zasłaniaj się TBL, bo jeszcze nie widziałem rapku z twojego ataku
"Nie pozdrawiam o wielki i potężny Arkadiuszu ostojo i jedyny sprawiedliwy."
Polecam:
https://www.centrumdobrejterapii.pl/materialy/czym-jest-narcyzm
WRESZCIE JESTEM PONOWNIE BEZ POSTERUNKÓW KTÓRE DAŁEM W SYSTEM JAK WIĘKSZOŚĆ GRACZY W TBL
AAAHAHAHA
Świderski ( DroppedCHild + połowa soja jego słupków ) na teesa
i prosił o zakończenie pstrykania które nazywają Wojną i prosił oficjalnie o biały pakt.......!!!!!,,;)
Obecnie SPONSOR Won [email protected] ala Vanesa1405 kupił gołąbka na okres 21 dni
, i już aktywni pseudo gracze siedzą także w gołąbku już
, tak jak SPONSOR Won [email protected] ala Vanesa1405 na okres 21 dni hehehehehe.....
Dodatkowo gracze z montojków zaczęli uciekać do innych sojuszy hehehehe
i gdzie ten szacunek dla montojków na mapie o którym Świderski ala DroppedCHild ,,,,,,,,,,,??????:D:D:D:D:D
i kto tu jest ptasznikiem ? Jak w połowa soja po po 2 tygodniach w ptaszkach ,,,,;);););););)
TAK TAK BIAŁKI OPAŁKI SRAŁKI ITP ITD ,,;););););)
Oddawaj surke, którą te posty ci budowaliśmy ....
SAM A kto defa ci podsyłał jak damianek się pod ciebie przestawił. albo samuela ?
Teraz jak chcesz sie dowartościować pisz prv, bo nie chce mi się włazić na forum
ty też nie jesteś wart mojej uwagi, takich ludzi omijam szerokim łukiem.
Nie wchodź więc i nie czytaj a wszystkim będzie milej, a ty nerwów sobie oszczędzisz i czas, bo zamiast zastanawiać się jak tu dopiec staremu towarzyszowi broni za stare zwady będziesz miał czas na naukę, prace lub coś w tym stylu, nie ważne co lecz ważne że coś.
Żartem nie żartem, prześmiewczo i poważnie życzę ci dobrze lecz wkurzasz mnie totalnie
Hm....tak tak mały hakerku,,, piszesz tak aby oficjalnie nie wyszło że Robisz pod siebie na myśl o ustawce 1 miesięcznej ...
Dodatkowo coś już całkiem odleciałeś pisząc o
,,,,,,dzieciach ,,,,paragrafach,,,,,pobiciach,,,,dziadkach,,,,,,hm.....a gdzie w takim razie cymbalisto zgubiłeś mame i tatę ??;)
z twojego bełkotu nic nie można zrozumieć ,,,,, hm.....a ja takiego cymbaliste jak ty w dowodzie nie mam i nie przytulaj się jak ,,,,,,,,, no ...;););)
SPRAWA PROSTA CYMBALISTO,,,,,,,NIKT CIĘ NIE ZAPRASZAŁ DO WYPOCIN W TYM WĄTKU ,,SAM ZACZOŁEŚ A TERAZ PŁACZESZ CO CHWILA
,,,,,,NIE WSPOMNE O W/W wpisie typu syn, dziadek, paragraf.......
Cyt... nie jesteś wart mojej uwagi, takich ludzi omijam szerokim łukiem.
.......WIDZISZ SAMA HIPOKRYZJA TWOJA , JEŚLI BY BYŁO TAK JAK NAPISAŁEŚ (,czyt,cyt)
TO NIE WTRĄCIŁ BYŚ SIĘ BEZCZELNIE DO MOJEGO WĄTKU I BY CIĘ W NIM SMARKATY CYMBALISTO NIE BYŁO ,,,, HAHAHAHA.....
PILNOWANIE WŁASNEGO NOSA TO ŚWIĘTA ZASADA...
WIĘC WYPAD Z WĄTKU ....ITP ITD....
To gra zabawa tylko wirtualna ,więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!
DLA ŚCISŁOŚCI ....W/W Raporty sąbardzo słabe , wybisia powinny zaczynać od 15 k wtóre...
To proste...
1-------Sala atakującego max off - sala broniącego sala max def , co daje nam wynik = 0
( nie było by płakania i pyskowania jeśli zmiana sali była by darmowa , wtedy każdy przed atakiem aby bronić dawał by szybko sale max def a po obronie zmieniał by sale na max off,,,,, jednak tylko nielicznych na to stać , dodatkowo za każda zmiana jest droższa i kilka zman dziennie to możemy z 17990 k rubinów szybko dojść do ponad 100k rubinów )
2-------Kasztelana możemy tylko ulepszyś dodatkami typu ,, więcej wojska na murach i mocniejszy dziedziniec...
Jednak siła dystans / wręcz pozostaje na max dostępnym poziomie 150/150
--------W RAPORTACH KASZTELAN MIAŁ OK 150/150 niecałe..
3------Dowódca może mieć , siła dystans / wręcz od poziomie 150/150 do 200/200
W RAPORTACH DOWÓDCA MIAŁ 180/180 co daje
+ 30% siły więcej w ataku
( tu GGS nie umożliwił równej uczciwej walki )
4------Wojsko broniące na w/w raportach to kompozyty dystans i miotacz ognia wręcz
--------to średnia siła 170 /183 %
5------Wojsko atakujące w/w raportach to miodowe lev 10 Zwiadowczyni dystans i Tarczowniczka wręcz
----- --to średnia siła 310 / 325 %
Wynik średni to ---
+ 140 % dystansu siły więcej w ataku
+ 142 % wręcza siły więcej w ataku
+ prawie wszystkie możliwe dodatki znakładek z horyzontu
+ prawie wszystkie w tedy dostępne dodatki z nakładek od kowalskiego
+ 11 fal ataku ,,,itp itd
...................
PODSUMOWUJĄC !!!!!!! .........................................................................
Więc nie płakać że ktoś miał w sale w def płaczki !!!!!!!!!
Nie napinać się słabymi raportami w wybiciach tylko obliczyć jak:
( GGS uniemożliwił normalną obronę przed bardzo mocnymi parametrami dowódców ,
których nie dał kasztelanom !!!!!!! )
................... I nie pyskować,,,,,,,,,,
---------------PRSTA ODPOWIEDZ, 1300 WEJŚĆ NA TEN WĄTEK ,,,,,
----widzisz podobny wątek który ma 1,3k wejść ????????
a właśnie to na forum jest decydujące o tym że część graczy przekazuję między sobą info
o wątku po jego przeczytaniu a część odwiedza forum aby coś się dowiedzieć,
zawsze tak było i jest....
Ja lubię połączenie gry z forum bo nawet największe kłamstwo można zlikwidować pisząc prawdę ,;););)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hm.....hahhaha ... Tu się możesz zdziwić , myśląc swoim z wielkim ego myśleniem
Patrzysz tylko z własnej perspektywy, nie doceniasz innych
........znają cię tylko starzy gracze z głównych sojuszy.
....... I masz kłopot bo teraz dużo nieznanych byłych akademii lub szkółek , przekształciło się w sojusze niezależne....
Oni cię nie znają a latasz po czym się da jak byś miał rozwolnienie grając jako sponsor w różnych dziwnych sojuszach.
Tym samym spora ilość graczy jest ciekawa co za popapraniec ładuje ruble aby się po napinać, mimo że efekt końcowy bezskuteczny a kasa poszła ......
Nie wiem po co ciągle robisz to samo.
Dwóch graczy ze sporą wiedzą i praktyką
+ kasa na ruble , i brak jest jakiegokolwiek efektu
, jedynie to kompromitacja zawsze dla ciebie ....
Gra się zmienia , zamki mam nie palne , jedynie max 4 budynki się zapalą + 20 wież na murach ,
to efekt kosmetyczny
jednak te budynki nie można zburzyć ,
i palące się nawet na 100% nie mają wpływu na produkcję , chleba , miodu ,miodu pitnego ,
Co oznacza że zamki są nie zniszczalne a na moje potrzeby nawet w walce podjazdowej bez posterunków są więcej niż wystarczające...
Nie muszę mieć wojska nawet...;);););););););)
Tu ukłon w stronę GGS że umożliwił zakup nie limitowanej ilości wojska w różnych ofertach i dostępności w każdej chwili , za przystępne ceny......
Więc wchodzę na grę kupuje ile mi potrzeba wojska , wybijam go na potencjalnym celu i schodzę z gry , a latanie po moich zamkach mija się z celem , puste przeloty, które różnie można odebrać..;)
Mi nic nie zrobisz, ja tobie też , ale cieszę się że ciągle o mnie myślisz...;);););)
i nie potrafisz zapomnieć ,
Ale pamiętaj ty zacząłeś mnie realem a pużniej wirtualem straszyć ........
Po co ???? do dziś ani ty ani ja nie wiemy , zapamiętaliśmy tylko twarde grożby ...
Ale ja od dawna praktycznie nie gram , a ty jesteś ostatnim graczem który mógłby cokolwiek mi zrobić....... zresztą nie chce mi się nawet pisać to ,,,
Że przystąpiłeś do Zakonu.M i ktoś taki jak z LWWL Baba ,
w podeszłym wieku cię i innych wydymał .
-- Betica nakopała ci za pośrednictwem TBL ,,,
( w dużym skrócie mówiąc ) i musiałeś przenieść się do innego sojuszu ,
bo mimo dużego sponsoringu twojego,
- udostępniania własnego konta innym graczom,
- doszedłeś do wniosku że nic razem z innymi nie zrobisz Betice i TBL ,
- czyli przegrana całkowita oraz likwidacja sojuszu Zakon.M
- bo gracze pouciekali do innych sojuszy
- ( jak sam uciekłeś z Zakonu )) , .....
Oszczędź sobie nietypowa dziewczynko 1405 wypowiedzi bo już wszystko chyba wiemy,
więc grać kasy nie żałować i dużo rubinów kupować !!!!!!!!