nie zgadzam się na obecne zmiany jakie wprowadzone zostały , dlatego w ramach protestu przez 6 miesięcy nie mam zamiaru wydawać nawet głupiego smsa na tą gre , no chyba że cofną zmiany więc będzie zmiana decyzji , proste pozdrawiam wszystkich graczy, nawet z tymi co mam na pieńku lub nie , to nie ważne .
Proszę wszystkich graczy na empire o reakcję .
Skoro prosisz to powiem raz jeszcze, najgorsza decyzja jaką support mógł podjąć. Pozdrawiam
Co Was tak dziwi? Bo nie rozumiem.... Płacicie za ruble, osiągi robicie niebotyczne, jakby nie mozna było spokojnie pograć..... ggs czai już , ze gra sie konczy , a z tym pieniądze, więc ciągnie ile może, z tych co jeszcze chcą kupować;p Od dawna już kupuję tylko te ograniczone pakiety-po 1100 , z nieograniczonych też taką samą ilość, przeliczyłam( czy ktoś z Was policzył ile opłaca sie latać, bez wkładania kasy? myślę że nie;p), więcej mi się nie kalkuluje. Nie musze robic wyników po 130mln chwałki w evencie , bo ggs dał dekorkę.... i mam luz jak tu wchodzę, mam wolność wyboru, co chcę zrobić.... czego i Wam życzę drodzy gracze:)
Spora rzesza graczy, całymi sojuszami, bojkotuje od wczoraj eventy (w tym obecnego Nomada) i zamierzają logować się przez najbliższe tygodnie jedynie by odhaczyć obecność i dopilnować utrzymania kanapek na odpowiednim poziomie. Zobaczymy co przyniesie życie i czy da się utrzymać grę jedynie na grupie graczy rubinowych.
Spora rzesza graczy, całymi sojuszami, bojkotuje od wczoraj eventy (w tym obecnego Nomada) i zamierzają logować się przez najbliższe tygodnie jedynie by odhaczyć obecność i dopilnować utrzymania kanapek na odpowiednim poziomie. Zobaczymy co przyniesie życie i czy da się utrzymać grę jedynie na grupie graczy rubinowych.
Da się. Współczuję. Pozdrawiam.
Ps. Audiotele dla starych graczy: która to próba masowego bojkotu na serwerze PL1? Chciałbym powiedzieć że na zwycięzcę czeka cenna nagroda, ale niestety nie mogę, bo jestem jak Wy, czyli nieładujący.
nieważne ile masz, ważne co potrafisz z tym zrobić
Dodan sarkastycznie: GGS chce uregulowąć balans gry a przede wszystkim bilans swoich finansów. Zysk się zmniejszył więc nastapiły zmiany bo bilans musi się zgadzać.
hippeus twój poziom cynizmu , egoizmu i hamstwa sięga granic .
Ale wszystko ma swój kres również tacy jak Ty .
Zastanów się co jeszcze potrafisz robić prócz administrowania i propagandy bo może trzeba sie dokształcić w jakieś dziedzinie żeby za jakiś czas przeżyć do 1 nowego miesiąca:))))
Tak sobie myślę że z takim poziomem fałszywej propagandy znajdzie sie dla Ciebie miejsce w telewizji polskiej w wiadomościach. Na pewno znajda się tam wolne wakaty dla takich wiarygodnych ludzi )
Mam nadzieję, że jest szansa na cofnięcie tej decyzji, tak jak w roku 2019tym https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/365007/uczen-kowalski-zmiany#latest jeśli nie....to nie chce mi się już grać. zaglądam .... bo zaglądam, zobaczyć i wychodzę. Gra jest na tyle monotonna i jeszcze ta zmiana....akurat na wakacje, gdzie trzeba graczy trzymać na grze. Teraz większość machnie ręką. Jest tyle innych gier :-) Pozdrawiam
wróbelki ćwierkają ze nadchodzą chude lata dla właścicieli gry , osobiście robiłem zawsze długą przerwę dopóki gra nie wróciła do normy chyba czas na inne przyjemności niż pozwalać robić z siebie balona przez małych chytrusków którzy nas maja wiadomo gdzie
nie zgadzam się na obecne zmiany jakie wprowadzone zostały , dlatego w ramach protestu przez 6 miesięcy nie mam zamiaru wydawać nawet głupiego smsa na tą gre , no chyba że cofną zmiany więc będzie zmiana decyzji , proste pozdrawiam wszystkich graczy, nawet z tymi co mam na pieńku lub nie , to nie ważne .
Proszę wszystkich graczy na empire o reakcję .
Skoro prosisz to powiem raz jeszcze, najgorsza decyzja jaką support mógł podjąć. Pozdrawiam
Czytał tu ktoś o co chodzi, czy tylko chcecie ponarzekać?
Małe wyjaśnienie:
1) Kowal na poprzednich zasadach = coraz więcej bugów, rozwalenie balansu, gra stanie sie kompletnie nieznośna, zamknięcie serwera. Chyba że nagle znajdzie się u nas 20 sojuszów takich jak Apo i firma zatrudni (za gruuuubą kasę) dodatkowych programistów by na gwałt przeprogramowali grę. A właściwie to cudotwórców potrzebują z tamtym kowalem.
2) Kowal na obecnych zasadach = mniej bugów, stopniowe oczyszczanie z nich serwera, być może, w niedalekiej przyszłości, powrót do kowala w podobnej formie co niedawno.
Kapiszi? Czy dalej jestem śmieszny? Joanno C, co uważasz?
nie wiem co ma pomóc zmniejszenie limitów jeśli największy problem stanowią różnorodne odmiany narzędzi czyli jak rozumiem to https://prnt.sc/14dhjhh chyba, że źle coś zrozumiałam
nie wiem co ma pomóc zmniejszenie limitów jeśli największy problem stanowią różnorodne odmiany narzędzi czyli jak rozumiem to https://prnt.sc/14dhjhh chyba, że źle coś zrozumiałam
A znasz się na tym? Jak nie, to czytaj co piszą. Mogę też Ci wszystko na prv wyjaśnić, jeśli będzie taka wola. Jak nie - marudź dalej. Od lekarza też wiesz lepiej, że tak zapytam?
Ps. Ja mam na to wyhipciowane - możemy cofać zmiany i zajechać serwer, aż do zamknięcia. Wybór należy do Was. To jest dość ciekawe GAME OVER, trochę śmieszne nawet. Tylko że wtedy ja się będę śmiał. Z Waszej głupoty.
nie widzę związku miedzy limitem narzędzi a ich różnorodnością po po prostu, chyba że nie chodzi o ilość posiadanych przez nas narzędzi nie różnorodność,
no nie widzisz. Dla mnie to nie problem, ja Twego wzroku nie oceniam. Powtórzę się: chcesz, to Ci na prv napiszę, krok po kroku, jak to wygląda. Tylko że nie jest to Ci do niczego potrzebne, wystarczy sie po prostu dostosować.
I tak: narastająca ilość to zdecydowanie problem, tym na pewno zarżniemy serwer. Można to wszystko przekalibrować tak, by było podobnie jak przed zmianą, ale trzeba na to czasu. Zalecam cierpliwość.
Jeśli ktoś oferuje towar do sprzedaży i chce na tym zarabiać to niech się do tego dobrze przygotuje bo tu chodzi o duże pieniądze nieprawdaż , gram tu dość długo i już widziałem podobne tłumaczenia
Grajacy tu ludzie reprezentują rożne profesje i zawody i zapewniam ze nie są debilami przynajmniej spora ich grupa i łatwo im ocenić kiedy coś nie gra bo doza ich grupa także prowadzi swoje biznesy lub zajmuje poważne stanowiska
Jeśli ktoś oferuje towar do sprzedaży i chce na tym zarabiać to niech się do tego dobrze przygotuje bo tu chodzi o duże pieniądze nieprawdaż , gram tu dość długo i już widziałem podobne tłumaczenia
Grajacy tu ludzie reprezentują rożne profesje i zawody i zapewniam ze nie są debilami przynajmniej spora ich grupa i łatwo im ocenić kiedy coś nie gra bo doza ich grupa także prowadzi swoje biznesy lub zajmuje poważne stanowiska
No to fajnie, cieszę się. Niestety - Twoje oczekiwania nijak się mają do realiów programistycznych. Prywatnie dodam: też chciałbym, by było idealnie. Pozdrawiam.
Ps. Towar jest na rynku prawie 10 lat. Na samym początku był niemal idealny, i dalej byłby taki... gdyby dawało się przewidzieć przyszłość.
Ps2. Nikogo o debilizm nie posądzam. A wiesz że ja też nie jestem? Zgadzamy się że coś nie gra. Fajnie, co nie?
Wg mnie to tylko kategoryczne powstrzymanie sie od wszelkich zakupów za realne złotówki może coś tu pomóc a hippeus może sobie pisać co mu sie podoba, najlepiej jakby poszedł na moderatora/szukają chetnych/
Wg mnie to tylko kategoryczne powstrzymanie sie od wszelkich zakupów za realne złotówki może coś tu pomóc a hippeus może sobie pisać co mu sie podoba, najlepiej jakby poszedł na moderatora/szukają chetnych/
Po co te wycieczki? A tak, zabrali zabawki, rozumiem. Dla Twojej wiadomości: mi też zabrali.
Komentarz
Płacicie za ruble, osiągi robicie niebotyczne, jakby nie mozna było spokojnie pograć..... ggs czai już , ze gra sie konczy , a z tym pieniądze, więc ciągnie ile może, z tych co jeszcze chcą kupować;p
Od dawna już kupuję tylko te ograniczone pakiety-po 1100 , z nieograniczonych też taką samą ilość, przeliczyłam( czy ktoś z Was policzył ile opłaca sie latać, bez wkładania kasy? myślę że nie;p), więcej mi się nie kalkuluje. Nie musze robic wyników po 130mln chwałki w evencie , bo ggs dał dekorkę.... i mam luz jak tu wchodzę, mam wolność wyboru, co chcę zrobić.... czego i Wam życzę drodzy gracze:)
Zobaczymy co przyniesie życie i czy da się utrzymać grę jedynie na grupie graczy rubinowych.
Da się. Współczuję. Pozdrawiam.
Ps. Audiotele dla starych graczy: która to próba masowego bojkotu na serwerze PL1? Chciałbym powiedzieć że na zwycięzcę czeka cenna nagroda, ale niestety nie mogę, bo jestem jak Wy, czyli nieładujący.
GGS chce uregulowąć balans gry a przede wszystkim bilans swoich finansów.
Zysk się zmniejszył więc nastapiły zmiany bo bilans musi się zgadzać.
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/365007/uczen-kowalski-zmiany#latest
jeśli nie....to nie chce mi się już grać. zaglądam .... bo zaglądam, zobaczyć i wychodzę. Gra jest na tyle monotonna i jeszcze ta zmiana....akurat na wakacje, gdzie trzeba graczy trzymać na grze. Teraz większość machnie ręką. Jest tyle innych gier :-)
Pozdrawiam
Potrzymaj im piwo.
Czytał tu ktoś o co chodzi, czy tylko chcecie ponarzekać?
Małe wyjaśnienie:
1) Kowal na poprzednich zasadach = coraz więcej bugów, rozwalenie balansu, gra stanie sie kompletnie nieznośna, zamknięcie serwera. Chyba że nagle znajdzie się u nas 20 sojuszów takich jak Apo i firma zatrudni (za gruuuubą kasę) dodatkowych programistów by na gwałt przeprogramowali grę. A właściwie to cudotwórców potrzebują z tamtym kowalem.
2) Kowal na obecnych zasadach = mniej bugów, stopniowe oczyszczanie z nich serwera, być może, w niedalekiej przyszłości, powrót do kowala w podobnej formie co niedawno.
Kapiszi? Czy dalej jestem śmieszny? Joanno C, co uważasz?
https://prnt.sc/14dhjhh
chyba, że źle coś zrozumiałam
A znasz się na tym? Jak nie, to czytaj co piszą. Mogę też Ci wszystko na prv wyjaśnić, jeśli będzie taka wola. Jak nie - marudź dalej. Od lekarza też wiesz lepiej, że tak zapytam?
Ps. Ja mam na to wyhipciowane - możemy cofać zmiany i zajechać serwer, aż do zamknięcia. Wybór należy do Was. To jest dość ciekawe GAME OVER, trochę śmieszne nawet. Tylko że wtedy ja się będę śmiał. Z Waszej głupoty.
no nie widzisz. Dla mnie to nie problem, ja Twego wzroku nie oceniam. Powtórzę się: chcesz, to Ci na prv napiszę, krok po kroku, jak to wygląda. Tylko że nie jest to Ci do niczego potrzebne, wystarczy sie po prostu dostosować.
I tak: narastająca ilość to zdecydowanie problem, tym na pewno zarżniemy serwer. Można to wszystko przekalibrować tak, by było podobnie jak przed zmianą, ale trzeba na to czasu. Zalecam cierpliwość.
No to fajnie, cieszę się. Niestety - Twoje oczekiwania nijak się mają do realiów programistycznych. Prywatnie dodam: też chciałbym, by było idealnie. Pozdrawiam.
Ps. Towar jest na rynku prawie 10 lat. Na samym początku był niemal idealny, i dalej byłby taki... gdyby dawało się przewidzieć przyszłość.
Ps2. Nikogo o debilizm nie posądzam. A wiesz że ja też nie jestem? Zgadzamy się że coś nie gra. Fajnie, co nie?
Po co te wycieczki? A tak, zabrali zabawki, rozumiem. Dla Twojej wiadomości: mi też zabrali.