Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zmiany u Mistrza Kowalskiego

1814

Komentarz

• Piperkin1GamerU (PL1) powiedział(a):
    nie zgadzam się na obecne zmiany jakie wprowadzone zostały , dlatego w ramach protestu przez 6 miesięcy nie mam zamiaru wydawać nawet głupiego smsa na tą gre , no chyba że cofną zmiany więc będzie zmiana decyzji , proste pozdrawiam wszystkich graczy, nawet z tymi co mam na pieńku lub nie , to nie ważne .

Proszę wszystkich graczy na empire o reakcję .

Skoro prosisz to powiem raz jeszcze, najgorsza decyzja jaką support mógł podjąć. Pozdrawiam 
  • haszka (PL1)haszka (PL1) PL1 Posty: 144
    Co Was tak dziwi? Bo nie rozumiem....
    Płacicie za ruble, osiągi robicie niebotyczne, jakby nie mozna było spokojnie pograć..... ggs czai już , ze gra sie konczy , a z tym pieniądze, więc ciągnie ile może, z tych co jeszcze chcą kupować;p
    Od dawna już kupuję tylko te ograniczone pakiety-po 1100 , z nieograniczonych też taką samą ilość, przeliczyłam( czy ktoś z Was policzył ile opłaca sie latać, bez wkładania kasy? myślę że nie;p), więcej mi się nie kalkuluje. Nie musze robic wyników po 130mln chwałki w evencie , bo ggs dał dekorkę.... i mam luz jak tu wchodzę, mam wolność wyboru, co chcę zrobić.... czego i Wam życzę drodzy gracze:)

Betica1User @ pl 1
  • Spora rzesza graczy, całymi sojuszami, bojkotuje od wczoraj eventy (w tym obecnego Nomada) i zamierzają logować się przez najbliższe tygodnie jedynie by odhaczyć obecność i dopilnować utrzymania kanapek na odpowiednim poziomie. 
    Zobaczymy co przyniesie życie i czy da się utrzymać grę jedynie na grupie graczy rubinowych.
    Darek120-42 @ pl 1
  • Aquilifer (PL1)Aquilifer (PL1) PL1 Posty: 61
    Dodan sarkastycznie:
    GGS chce uregulowąć balans gry a przede wszystkim bilans swoich finansów.
    Zysk się zmniejszył więc nastapiły zmiany bo bilans musi  się zgadzać.
    Aquilifer @ pl 1
  • hippeus twój poziom cynizmu , egoizmu i hamstwa sięga granic .
    Ale wszystko ma swój kres również tacy jak Ty .
    Zastanów się co jeszcze potrafisz robić prócz administrowania i propagandy bo może trzeba sie dokształcić w jakieś dziedzinie żeby za jakiś czas przeżyć do 1 nowego miesiąca:))))
     W razie czego mogę  cię nauczyć uczciwej pracy :))
  • Tak sobie myślę że z takim poziomem fałszywej propagandy znajdzie sie dla Ciebie miejsce w telewizji polskiej w wiadomościach. Na pewno  znajda się tam  wolne wakaty dla takich wiarygodnych ludzi  :)
  • lucjusz5 (PL1)lucjusz5 (PL1) PL1 Posty: 24
    famousjacek (PL1) powiedział(a):
    Piperkin1GamerU (PL1) powiedział(a):
    nie zgadzam się na obecne zmiany jakie wprowadzone zostały , dlatego w ramach protestu przez 6 miesięcy nie mam zamiaru wydawać nawet głupiego smsa na tą gre , no chyba że cofną zmiany więc będzie zmiana decyzji , proste pozdrawiam wszystkich graczy, nawet z tymi co mam na pieńku lub nie , to nie ważne .

Proszę wszystkich graczy na empire o reakcję .

Skoro prosisz to powiem raz jeszcze, najgorsza decyzja jaką support mógł podjąć. Pozdrawiam 
    Popieram gorzej już spieprzyć tej gry nie mogli
  • zanetta31 (PL1)zanetta31 (PL1) PL1 Posty: 48
    nie wiem co ma pomóc zmniejszenie limitów jeśli największy problem stanowią różnorodne odmiany narzędzi czyli jak rozumiem to
    https://prnt.sc/14dhjhh
    chyba, że źle coś zrozumiałam 
  • Żelaznywładsson (PL1)Żelaznywładsson (PL1) PL1 Posty: 208
    edytowano 06.06.2021
    zanetta31 (PL1) powiedział(a):
    nie wiem co ma pomóc zmniejszenie limitów jeśli największy problem stanowią różnorodne odmiany narzędzi czyli jak rozumiem to
    https://prnt.sc/14dhjhh
    chyba, że źle coś zrozumiałam 

A znasz się na tym? Jak nie, to czytaj co piszą. Mogę też Ci wszystko na prv wyjaśnić, jeśli będzie taka wola. Jak nie - marudź dalej. Od lekarza też wiesz lepiej, że tak zapytam?

Ps. Ja mam na to wyhipciowane - możemy cofać zmiany i zajechać serwer, aż do zamknięcia. Wybór należy do Was. To jest dość ciekawe GAME OVER, trochę śmieszne nawet. Tylko że wtedy ja się będę śmiał. Z Waszej głupoty.

nieważne ile masz, ważne co potrafisz z tym zrobić
  • zanetta31 (PL1)zanetta31 (PL1) PL1 Posty: 48
    edytowano 06.06.2021
    nie widzę związku miedzy limitem narzędzi a ich różnorodnością po  po prostu, chyba że  chodzi o ilość posiadanych przez nas narzędzi nie różnorodność

• vagabond (PL1)vagabond (PL1) PL1 Posty: 84
    Jeśli ktoś oferuje towar do sprzedaży i chce na tym zarabiać to niech się do tego dobrze przygotuje bo tu chodzi o duże pieniądze  nieprawdaż  , gram tu dość długo i już widziałem podobne tłumaczenia
    Grajacy tu ludzie reprezentują rożne profesje i zawody i zapewniam ze  nie są debilami przynajmniej spora ich grupa :) i łatwo im ocenić kiedy coś nie gra bo doza ich grupa także prowadzi swoje biznesy lub zajmuje poważne stanowiska
Sign In to comment.