Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zmiany u Mistrza Kowalskiego

1414

Komentarz

• famousjacek (PL1)famousjacek (PL1) PL1 Posty: 54
    edytowano 04.06.2021
    Lord Piotr08 (PL1) powiedział(a):
    hippeus (PL1) powiedział(a):
    A ja się cieszę na te zmiany, bo może łatwiej będzie teraz współziomków namówić do robienia o wiele ważniejszych eventów takich jak zewnętrzne czy horyzont. Dotąd było z tym ciężko, bo gracze woleli lecieć po mało warte ozdoby dające +2500pp. Mało warte, bo na przykład tkanina daje dużo lepszy efekt.
    to prawda horyzonty i zwk są ważne ale powiedź mi jak chcesz utrzymać wojsko bez posiadania mocnych dekorek  gdzie żeby je zdobyć ten minimum trzeba polatać bo 175k na nomadzie i samuraju i na obcym i kruku 5,8mln chwały i na beri na zielonej to bez promki nie idzie zdobyć dekorek  za top 100 i na krainie bez skrzynek też nie idzie zdobyć dekorek bez skrzynek

a koszt skrzynek stosunku to zarabianego srebra jest nie warty kupna  bo na beri schodzi ok 200-300k na top 100
    Na nomku, samuraju i beri nie ma szans zdobyć dekorki (bez załadowania kasy) ewentualnie jak masz szczęście na obcym i kruku do grubasków to masz szansę, support mógłby chociaż zmniejszyć wymóg na dekorkę 
  • hippeus (PL1) powiedział(a):
    Lord Piotr08 (PL1) powiedział(a):
    hippeus (PL1) powiedział(a):
    A ja się cieszę na te zmiany, bo może łatwiej będzie teraz współziomków namówić do robienia o wiele ważniejszych eventów takich jak zewnętrzne czy horyzont. Dotąd było z tym ciężko, bo gracze woleli lecieć po mało warte ozdoby dające +2500pp. Mało warte, bo na przykład tkanina daje dużo lepszy efekt.
    to prawda horyzonty i zwk są ważne ale powiedź mi jak chcesz utrzymać wojsko bez posiadania mocnych dekorek  gdzie żeby je zdobyć ten minimum trzeba polatać bo 175k na nomadzie i samuraju i na obcym i kruku 5,8mln chwały i na beri na zielonej to bez promki nie idzie zdobyć dekorek  za top 100 i na krainie bez skrzynek też nie idzie zdobyć dekorek bez skrzynek

a koszt skrzynek stosunku to zarabianego srebra jest nie warty kupna  bo na beri schodzi ok 200-300k na top 100

Odpowiadam na pytanie: kując wkładki premium przy użyciu tkaniny. Na zwykłych dekorach więcej wtedy utrzymasz niż na samych 2500pp bez tych tkaninowych wkładek.

Może zróbmy tak: na następną edycji horyzontu utworzę techniczny sojusz, i zaproszę wszystkich niedowiarków. Zdobędziemy tkaninę, i sami sobie wtedy wyrobicie zdanie co daje lepszy efekt.

Obie te rzeczy są ważne, nie możemy się kłócić o to, jedno jest pewne jednej z dwóch najważniejszych rzeczy nas pozbawiono. 
  • Layah (PL1)Layah (PL1) PL1 Posty: 54
    Mantis (PL1) powiedział(a):
    Już dawno nie było takiej dobrej zmiany... NK już zamknięte, to co kiedy PL zamykacie ? 
    Kubuś  to jeszcze Ty ?;P
  • jozek68 (PL1)jozek68 (PL1) PL1 Posty: 14
    oczym tu gadac -im chodzi o kase i tyle
    ale niedlugo zejda na psy
    i szczerze im gratuluje
  • famousjacek (PL1)famousjacek (PL1) PL1 Posty: 54
    edytowano 04.06.2021
    zanetta31 (PL1) powiedział(a):
    ja bym jednak tak z dekorów nie rezygnowała łatwo hippeus, za 175tys punktów można było zgarnąć u nomka bez wydawania kasy, 
    niestety teraz to będzie raczej  trudne  przy tych limitach 
    Teraz niemożliwe jest, aby na nomadzie zdobywać dekorkę co event bez wydania kasy. Moim zdaniem powinna zostać zmniejszona chociaż liczba punktów na zamknięcie książki sojuszowej, choć dekorek tam mocnych nie ma.  
  • famousjacek (PL1) powiedział(a):
    zanetta31 (PL1) powiedział(a):
    ja bym jednak tak z dekorów nie rezygnowała łatwo hippeus, za 175tys punktów można było zgarnąć u nomka bez wydawania kasy, 
    niestety teraz to będzie raczej  trudne  przy tych limitach 
    Teraz niemożliwe jest, aby na nomadzie zdobywać dekorkę co event bez wydania kasy. Moim zdaniem powinna zostać zmniejszona chociaż liczba punktów na zamknięcie książki sojuszowej.  
    Poprzedni układ był wygodny, jedynie te 500k do zamknięcia bodło, bo oczywiście musieli z 350k podnieść na te 500k.
    Teraz jak kowala zmienili, to owszem. :) wyniku bez kasy nie zrobisz. 

• bojkot kowala nie kupowac
Sign In to comment.