Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

17

Komentarz

• proszę o wyjaśnienie jakim sposobem w dniu w którym ruszyły zewnętrzne Krainy tj 02.03 , o godzinie 17 gracz z Francji posiadał 204 Zabojczych wojownikow weteranów którymi mnie zaatakowal? 
    tylu poszło na mnie a nie wiem ilu zostało w zamku. ja wszedłem ok godziny 12 i często przeglądałem oferty i nie widziałem żadnej z takim wojskiem, nawet dzisiaj specjalnie sprawdzam i też takiej nie ma. czy jest możliwe że inne państwa mają bardziej korzystne oferty? może jest jakiś inny sposób? 
  • poza tym nie działa przyspieszenie przy wyborze przyspieszenia wyskakuje inny czas niz wojsko faktycznie dociera do celu. po wybraniu armii na informacji można już zauważyć że ten czas jest inny. Używam głównie złotych monet czasami rubinow ale monety kupiłem też za rubiny. Dostanę za to jakaś rekompensatę? 
  • Jesteście beznadziejnie, jeśli gdzieś jest dno to wy pukacie w nie intensywnie od spodu. Tak bezmyślnie rozłożonych eventów i takiej pazerności nie spotkałem w żadnej innej grze. Za pół roku , czego wam życzę, za tą właśnie pazerność i skok na kasę na serwerze PL zostanie z 200 osób.
    Pozdrawiam ludzi odpowiedzialnych za tłumaczenia ogłoszeń na polski.
    Ja chcieć osobiście , poznać kto tak tłumaczyć te tekst do gracz, to wiele świadczyć o was i o takich człowiekach jak Wiki . 
    Ja zrywać za każdym razem boki ze śmiech.
    Bez poważania.
    Wiesław.
  • bo oni uzywaja gogle translator, i pisalem ze dopuki tu nie bedzie  Moderatorow co znaja biegle w pisowni  angielski to bedzie lipa. Bo tlumacza zle a to co maja przekazac do GGS hamburg to juz musi byc cyrk. Jak niemcy czytaja .
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • Oliku (PL1)Oliku (PL1) PL1 Posty: 1
    Cześć, gracz mi powiedział że po kupieniu rubinów na serwerze zewnętrzne krainy wrócą one na główny zamek na końcu eventu? Pozdrawiam
  • Nic nie wróci na zamek główny koega chyba po dużej dawce H2O :D
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    edytowano 01.04.2020
    Oliku (PL1) powiedział(a):
    Cześć, gracz mi powiedział że po kupieniu rubinów na serwerze zewnętrzne krainy wrócą one na główny zamek na końcu eventu? Pozdrawiam
    Witam,
    Tak zakupione , niewydane rubiny wrócą na główne konto 

Pozdrawiam 
  • rafoon33 (PL1)rafoon33 (PL1) PL1 Posty: 3
    Witam czy chciałby ktos sie zamienic prezentami na grze ja chciałbym tarcze w zamian dam dowolne prezenty chetni pisać rafoon33 
  • kaska7007 (PL1)kaska7007 (PL1) PL1 Posty: 10
    https://prnt.sc/rz46cv
    napisane jest że mozna toniki kupić w sklepie wydarzenia "ciemność widzę ciemność " 
    GGS zmienił rozgrywkę krain zewnetrznych "odrodzenie zmiennokształtnych " pytanie dlaczego to zrobil czym sie teraz różni to wydarzenie od innych zewnetrznych jak dla mnie niczym po prostu kolejny raz GGS w uja nas robi i zrobił coś co było dobre dla graczy w poprzednim wydarzeniu widać nie dobre było dla finansów GGSu ech żeby tak faktycznie gracze przestali kupować rubiny albo niech kupują jak juz rubiniarze 

w screene jest taki wpis "perfidia i ruina" mam nadzieję ze to dotyczy sie GGSu he he he
  • 1Grzesiek28 (PL1)1Grzesiek28 (PL1) PL1 Posty: 56
    edytowano 16.04.2020
    Coś chyba nie pykło z ofertami :smiley:
    caly dzień oprócz jedzenia nic nie mam a teraz na wieczór primetime się pojawił, na pewno ludzie się rzucą bez innych opcji.
    będzie niezła strata, w końcu babol na niekorzyść gge:)
    pewnie my nie mamy a inne kraje maja, ale jest wszystko ok :)
    Post edited by 1Grzesiek28 (PL1) on
  • lopez11 (PL1) powiedział(a):
    To są jakieś kpiny, dwie warownie, brak pieniędzy wpływających na konto po walce, albo nieudolność albo przekręt, ja tylko dziś nie dostałem wywalczonych ok.3 tysięcy monet, Niemcy się z nas śmieją

OLGIERD7070 @ pl 1
  • aasia33 (PL1)aasia33 (PL1) PL1 Posty: 10
    witam gdzie zasłuzone wojo z zewnwtrznych krain? zawsze po zakonczeniu wpadały demony tym razem nie dostałam nic 
    aasia33 @ pl 1
  • Mario 1972 (PL1)Mario 1972 (PL1) PL1 Posty: 134
    Wszedłem tam dostałem piękny zamek z mgły ale bez zabawek obronnych  i bez woja. Od razu 4 ataki po 1000 woja . Wrzuciłem zamek na mapę niech sobie jarają. Więcej tam nie wchodzę.  To nie na moją kieszeń by za każdym razem kupować tam po 50k rubinów.  W związku z mizerną ilością otrzymywanych na zieleni elementów budowy i ulepszeń rozważam obecnie zakończenie tej bezsensownej gry .  Pozdrawiam GGS. 
    marskrzy @ pl 1
  • Sunshine (PL1)Sunshine (PL1) PL1 Posty: 64
    Zewnetrzne, cos znow zepsuli, wczoraj na kazdego gracza bez wzgledu na odleglosc atak szedl 23 min na monetach, dzis na monetach atak idzie 59 min, hiihih caly dzien by misje zrobic, pieknie:(
    Aga
  • lucjusz5 (PL1)lucjusz5 (PL1) PL1 Posty: 24
    Zepsuli ja wczoraj puszczałam atak na zamek ( 3 kratki )  i atak szedł 30 minut i do tego 52 monety lub 55 robli

• Sunshine (PL1)Sunshine (PL1) PL1 Posty: 64
    ale wczoraj okolo polnocy bylo 23 minuty za monety, a dzis 59 min tez za monety
    Aga
  • Witam, w Berimondzie przypadkowo ulepszyłem coś za 1500 rubinów i teraz czy jest opcja zwrócenia mi ich za cofnięcie ulepszenia.
  • Endex Play (PL1)Endex Play (PL1) PL1 Posty: 332
    koxukruszwica (WORLD1) powiedział(a):
    Witam, w Berimondzie przypadkowo ulepszyłem coś za 1500 rubinów i teraz czy jest opcja zwrócenia mi ich za cofnięcie ulepszenia.
    Raczej nie, ale pisz do supportu.

PS. takie pytania wysyłaj w kategorii pytania dot. gry, a nie w dyskusji o zewnętrznych krainach ;)
    Wsparcie GGS:  https://support.goodgamestudios.com/?g=12&n=1&i=5&lang=pl
    Nieoficjalny poradnik do Empire:  https://poradnik-gge.pl/
    Serwer Discord Goodgame Empire Polska:  https://discord.gg/xYDcYGj
Sign In to comment.