grzesiekk a moze raczej slupku ktory sie boi z wlasnego nicku wypowiadac - jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj - tak na marginesie Ciebie chyba tez nikt na wojnie nie widzial bo wystarczy baron rozbojnik i widzimy co masz na zamkach ;p
Nie wiem na strzała jesteś jak te polishe całe eventowe
dzielnica handlowa wyżej napisane jest że GGS na discordzie podał ze to błąd ale ilu graczy z PL tam siedziało może powinni to w poczytnej prasie to ogłosić chocby w playboyu a przecierz umieją reklamy dodawać, ankiety co za problem żeby dać masową wiadomość na priv ze to błąd i zostanie naprawiony tylko trochę chęci nie dziwię się że sporo graczy jest wkurzonych bo w ten sposób być rolowany to juz od jakiegoś czasu złodzieje to któreś z kolei imię GGSu pomyłka goni pomyłkę bug goni buga a GGS zaciera że gracze dają się roować bo tak naprawdę co im można zrobić jedynie zaprzestać kupować rubiny itd itp
W celu pozyskania nagrody wydałem realne pieniądze, po czym nagroda zniknęła to jak to nazwać, czy to nie oszustwo i złodziejstwo?!
Witam , czy nagroda przy starcie wydarzenia była za top 250? oczywiście ze nie , był błąd przy aktualizacji pod koniec miesiąca, zatem musieliśmy ten błąd naprawić, i przywrócić daną nagrodę w odpowiedni poziom , tak jak dane wydarzenie startowało początkiem miesiąca,
Komentarz
Nie wiem na strzała jesteś jak te polishe całe eventowe
Ty to kox duzo wiecej masz
wyżej napisane jest że GGS na discordzie podał ze to błąd ale ilu graczy z PL tam siedziało może powinni to w poczytnej prasie to ogłosić chocby w playboyu a przecierz umieją reklamy dodawać, ankiety co za problem żeby dać masową wiadomość na priv ze to błąd i zostanie naprawiony tylko trochę chęci
nie dziwię się że sporo graczy jest wkurzonych bo w ten sposób być rolowany to juz od jakiegoś czasu złodzieje to któreś z kolei imię GGSu
pomyłka goni pomyłkę bug goni buga a GGS zaciera że gracze dają się roować bo tak naprawdę co im można zrobić jedynie zaprzestać kupować rubiny itd itp
był błąd przy aktualizacji pod koniec miesiąca, zatem musieliśmy ten błąd naprawić, i przywrócić daną nagrodę w odpowiedni poziom , tak jak dane wydarzenie startowało początkiem miesiąca,
Pozdrawiam